✨ Sizce bir kişinin sevdiği sanatsal aktivitelerden nasıl bir insan olduğu tahmin edilebilir mi. Mesela bir insan kötü birisi olup yine de sanatı sevebilir mi.

✨ Sizce bir kişinin sevdiği sanatsal aktivitelerden nasıl bir insan olduğu tahmin edilebilir mi. Mesela bir insan kötü birisi olup yine de sanatı sevebilir mi.

Bence sanatsal etkinlikler bir insanın kişiliği hakkında ipuçları verebilir ama birinin sanatı sevip ilgilenmesinin onu iyi biri yapmayacağı gibi sevmeyip ilgilenmemesi de o kişiyi kötü biri yapmaz.
Kısacası sanata duyulan ilgi bir insanın karakterini öğrenmekte tek başına yetersiz bir bilgidir ama onun hakkında ipuçları verebilir.✨
Yani modelistim khobi olarak kitap yazıyorum.. vaktim olsa resimle ilgilenmek isterim... popiler müzik seviyorum..
Sence beni yansıtıyor mu?
*hobi
*popüler
🤣🤣

Kesin bir sonuç çıkarmaz. Mesela bu sanatsal eserdeki arkadaşımız aslında çok sevimli ama yanlış anlaşılabiliyo.😅
Cevap
6Cevap
Hayır veremiyor sanat ruhun yansımasıdır sözüne katılıyorum ama bir eksikle karakter gelişebilir düşedebilir ama bu onun sanatını etkilemez✨
Kesinlikle haklısın ✨
Tabii, benim ilgi alanlarımdan karakterim hakkında fazlasıyla bir fikre sahip olabilirsiniz.
Sanatla uğraşan kişilerin diğer kişilere göre bir çok özelliği görüşü farklı oluyor
Evet az çok bir ipucu verir.
Karakterinden daha çok dünya görüşü hakkında bikgi verebilir
O sanata bakış açısıyla alakalı.
Kısmen belki. Kötü olsada sevebilir
Tabi ki karakteri hakkında ipucu verir.
Kısmi biraz bilgi verebilir.
Hayır.
Evet kesinlikle verir bence
Kesinlikle
Kısmen.
Verebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?