Kişinin müzik zevki ve giyim tarzı, kişiliğini ve yaşam felsefesini ne kadar yansıtır?

Kişinin müzik zevki ve giyim tarzı, kişiliğini ve yaşam felsefesini ne kadar yansıtır?

Bence fazlasıyla yansıtır. Karşındaki insanın müzik zevki ve giyim tarzına bakarak onunla ilgili bir çok ön bilgiye sahip olabilirsin.. Müzik zevki kişinin duygu dünyası ile ilgili sırları ele verir, giyim tarzı ise kişiliği ile alakalı bazı bilgiler ve ipuçları verir..
Ben de bu cevabı bekliyordum bro ama çoğu kişi alakasız demiş :O
öyle bro ama asıl insanların yaptıkları daha çok kişiliğini yansıtıyor giyimine tarzına bakıyorsun düzgün diyorsun ama karaktersizin teki çıkıyor
ilk tanışmada da ben insanların konuşmasına fikirlerine bakarım ondan sonra muhatap alıp almayacağıma karar veririm :D
yok estağfurullah bro taktik demeyelim de hatalardan çıkarılan ders diyelim :D
Müzik zevkine çok katılmıyorum müzik olayı biraz değişik şaşırtabilir bence
Ama giyim tarzı bence çok şey yansıtıyor yani insan zevkini yansıtıyor
Hayata bakışını yansıtıyor karakteri tanısı da olabiliyor bu arada bir şeyi ifade ettiğinde farklı ifade edebilirsin ama ifade ettiğin şey hayat bakışına görüşünü ifade eder
Bence çok yansıtmaz. yani şarkı zevki ya da diğer şeyler tabi ki de ip ucu verir ama bir kişiye bakarak işte şu şarkıyı dinliyor diye o zaman kesin böyle bir karakteri vardır demek yanlış.. ya da bir kişinin giyimine bakıp da işte kesin şu kafadadır demek de yanlış.. bunlar tamamen zevk meselesidir..
Arabesk dinleyen birinin entelektüel bir kişiliği olması şaşırtır ya da caz seven birinin melankolik kişilikte olması.. Her tür dinleyen biri ise çok yönlü renkli bir kişiliğe sahiptir diyebiliriz. Ben her tür dinlerim. Ruh halime göre dinlediğim tür değişir.
Ben de kulağıma güzel gelen beğendiğim her hür şarkıyı dinlerim arabesk dışında blues jazz tsm rock klasik. Müzik daha çok insanın iç dünyasını yansıtır
Arabeskte bi müslüm dinlerim bir kaç şarkısını severim ondan başkasını sevmem dinlemem. Klasik müzik ruhumu dinlendirir, rock serseri tarafım ağır basınca, pop şımarınca, caz biraz yaramazca :))) öyle gidiyo liste.
Dinlediğin şarkıya göre artık hangi moddasin anlayabiliriz buna göre 🤣
Kesin bilgi verir şaşmaz ajskxkxkdkclclvlv
Hahha tamam aklımızda bulunsun 🤣
Çok işine yarayacak kesin hahahahahahahsjd
Kesin yarar 🤪
Bugün ajdar dinledim ruh halim ne ayak bil bakalım akaksksmxkdkdkmmföfkfl
Ajdar mi koronali görmüş gibi kaçarım 😱 Ajdar nedir direkt intihara meyilli 🤔
Ajajsjsjdkdkdkfkkflf şahdamarımsın sen benim şah şah şah dam dam dam ar ar ar şahdamar ajakskskxkdkdldlflflflflflg
Allah cezanı versin emi 🤣
😂😂😂😂😂 bugün sıyırma günüm qjakskskdkdkdk
Ajdar Şahdamar 2012 Yeni Klip HIGH / Aslı Kalkan
https://www.youtube.com/watch?v=DSKIktmOoIY
Dinle sen de sıyır bari eşlik et azcık ahajsjsjsjxjxkdkdkf
Buna sıyırma denmez öyle geçiştiremezsin 🤔 yok sağol ben böyle iyiyim 🤣
Aç da dinle bari ilk 40 saniye 😂😂😂😂😂 dinletmeden bırakmam
Yok dinlemem kendine kendine sıyır beni karıştırma 🤪
Aman iyi beee sıyrık bir gününde rastlaşırız inş akskskskdkdkdlflf
O zaman kesin kaçarsın 🤪
Bordo bereliyim ben kaçmam ama senin kaçmana az kaldı gibi skskdkdlflflflflfl
Yav he he bordo bereliymis komik şey 🤣
Cevap
5Cevap
Benim hepsi bütün olarak yansıtıyor..
Master sadist olarak
Keyfim yerinde ise tsm dinler rakı içerim
Stresli isem techno dinler viski içerim
Sinirli isem Chopin dinler öfkemi kusarım
Şimdi benim yaşam felsefem nedir
Hocam Allah'a havale ettim direkt 🤣
Eyw
Şimdi şöyle ya olduğun gibi gibi görün ya göründüğün gibi sözünden yola çıkarsak kişi hangi kategoride acaba? 😂
Burada soruları ben sorarım
Mevlana sözüyle geldin ulvi kategorisinde olur 🤣 bana bunlarla gelmeyiniz
Bu saydıkların bir insanın yaşam felsefesini eğer tercih ederse yansıtabilecegi türden konular. Kendimi örnek vereyim mesela giyinisim ile yaşam felsefem bağımsız birbirinden.
Bence yansıttığını sanmıyorum.
Misal Metal, rock, anadolu rock, blues vs dinliyorum. Giyimime ya da yaşam felsefeme hiçbir türlü yansımadı. Dışarıdan bakan hiçbir şey anlamaz.
Bence insanların karakterinden azıcık bilgiler verebilir yaşam felsefesine belki bir olasılıkla bilgi verebilir şimdi ben İbo dinleyip nihilist olabilirim cano
Ruh halimize göre giyinir ve kulağımıza hoş gelen uyum sağladığımız şeyler dinleriz ve bunlar yaşam tarzımızı ortaya koyar...
Bire bir olmasada büyük oranda yansıtır, yani metallica dinleyen bir adamdan din tüccarı bir karaktersiz ile işi olmaz.
Zevki yansıtır ama hayat felsefesi için çok sağlam bir ip ucu vermez.. O anki ruh halimize göre değişiyor seçimlerimiz
Tam oalrak yansıtmasa da az çok fikir sahibi olunur.
çok az. çünkü bunlar yapmacık da olabilir numara da yapıyor olabilir
Şahsen dinlediklerimle giyindiklerim kişiliğimle yaşam felsememe tamamen zıt.
aradaki fark ne mesela
o iç dünyanla alakalı mesela gürültülü özellikle gitarın ön planda olduğu şarkıları severim daha böyle enerji verir insana en azından benim yaklaşımım böyle
Yüzde yüz yansıtmaz yanılma payı vardır
Çirkin kral
@gardenyas çok doğru bir söz eğer doğru yerden bakarsan
Tamamen belirlemez. Dış görünüş zaten yanıltıcıdır.
Yarı yarıya yansıtır.
İstisnalar hariç yüzde yüz yansıtır
Deli gibi giyinirim deli gibi sarki dinlerim
% 99
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?