Giyim Tarzı Kişinin Karakterini Yansıtır Mı?
Ben yansıttığına inanıyorum sizce?
Ben yansıttığına inanıyorum sizce?
heh benim sorunum.. giyim tarzı sizde ne gibi düşüncelere sebebiyet veriyor anlamıyorum biraz bakımlı olalım etek giyelim hemen farklı düşünüyorsunuz:( kötü insan muamelesi görmekten bıktım güzel giyinip süslenince yanlış anlamayın lütfen içimizden geliyor aynada kendimizi gördüğümüzde mutlu olmak istiyoruz.
Sen giyinsende fark etmez :)
durumu olmadığı için istediği gibi giyinemeyen insanlar var .. o yüzden yansıtmaz , birinin karakterini anlamak için konuşmalarına bakmanız yeter
tarz değilde daha çok uğraşılmışlık, şıklık, temizlik yansıtır. ben sahneye çıkarken farklı bi tarz oluşturup çıkıyorum, mahallede dolaşırken farklı bi tarz, daha fazla insanla muhattap olucağım zaman farklı bi tarz... kişilik bölünmesi falan olmalı o zaman bende :D :D
bence yansıtmaz.toplumda çoğu insan taklitçilik üzerine bi yaşam düzeni kurmuş.sırf sevdiği futbolcu saçlarını kesti diye aynı tipte kesen insanlar giyimini ona benzetmeye çalışan kişiliği tam oturmamış kişiliğini copy paste etmiş bir çok insan var ne yazık ki
Cevap
44Cevap
galiba evet dicem çünkü yaşımın 23 olmasına ve 3 çocuk annesi olmama rağmen 17 yaşında kız kardeşimle aynı kıyafetleri giyiyoruz çocuk ruhluyum sanırım ben yansıyor yanii :D
yaş 23 ve 3 çocuk speedy gonzales seni.. andale andale arriba arriba yeppaaaaaa!..
Daha gençsin anne oldun diye illaha yaşlı tarzı giyecek değilsin..
Evli bayana görücü :S ee sende fazla cüretkar giyiniyorsun herhalde!
neeeeeee 3 cocuk ve 23 yasında olmak mı ben evde kaldım yanı bu durumdaa
Maddiyatı iyi ise yansıtır yoksa mecburiyetten giyiyordur. Böyle herkesin hayatının romantik komedi tadında olmadığını düşünürsek kişiye göre değişecektir.
her gün deyisik giyen kisi cinseliktedede deyisik seyler sever
her gün ayni elbiseyle dolanan kisi asosyal hata bezgin dir
renkli giyen kisi hayta bagli yasama sevinci olan dir
kuyu renkler giyen kisi agir basli gizemli kisidir
Giyim tarzı bakım bunlar kişinin kendine olan saygısını ve hayat tarzını yansıtır ..Karşındakine ilk izlenim de dikkat edilmesi gereken husustur giyim tarzı
evet yansitir. nasil bi tarz ve renk giyiminden karakterin kisiligin on plana cikar. giyim ve renk kombinini karakterine yakin yapmayi becerirsen harikasin
bence karakterini yansıtıyor olamaz çünkü sosyal statünün yaşın bulunulan ortamın nerdeyse komple belirlediği giyim tarzı kişiye özgün olmaktan çıkmış durumda benim fikrim bu yönde
kesinlikle evet fakat bazı durumlar vardır ki imkanlar dahlinde giyinirsin böyle kişilerde nasıl giyinirse giyinsin yüzünde asalet ve sevgi elbisesini örter.( nice insanlar gördüm üstünde elbise yok nice elbiseler gördüm içinde insan yok.)
Bire bir yansıtır abi. Ben mesela rahat bir insanım ve sürekli bol eşofmanlar falan giyerim. Pantolonlardan falan nefret ederim. Tamamen yapınla alakalı bir şey :)
tabiki yansıtır hatta psikolojik sorunlu olup olmadığını bile yansıtır
Bence yansitmiyor ama yinede ola bilir gibi geldi yani tam olarak bilemedim ben
aynen yansıtır renk uyumu ve düzenli ütülü olması ve ne giydigi tabikide ama bunlara çok takılmadan kişiligini ögrenmek lasım konuşarak
tabiki yansıtıyo mesela özgüveni olmayan biri cesaret edemediği şeyleri giyemez. sade takılır. ama özgüvenli rahat konuşkan biri ne giyse yakıştırır ben burdayım der
sadelikte zerafet ,tevazu vardır. cesaret özgüven ortaya çıkardığın potansiyelle ölcülür
para konuşturur , giyim yürütür bence okadar çok karakter varki giyim tarzıyla aynı orantıda olacak kadar az değil...
Zevkini yansıtır, bunun karakterle ilgisi yoktur. Bu ülkede iyi giyinmeyi bilen ama karaktersiz olan binlerce insan vardır.
karakterime zıt giyiiyorum diyebilirim. eee herşey zıttıyla bilinirmiş zaten :)
yani yansitabilir. yani bence giyim tarzi insanin karakterinin sadece kucuk bi parcasi hakkinda fikir verebilir ama. yani kiyafetine bakarak bi insani cozemeyiz bence.
şimdi senin durumun yok öyle güzel şeyler giyemiyorsun. sen karaktersiz mi oluyorsun?
Yansıtabilir(emolar falan için) ama çok az derecede çünkü zengin her istrediğini alabilir alt gelirliler in öyle bi şansı olmadığı için bu yöndende yansıtmaz diyorum.
Takım elbiseyi üniforma belleyenlerin nasıl bi karakteri var onu çözemedim ben
yansitir tabi cok fazla renk kullanan sessiz sakin degildir, acik giyinen fazla rahatdir trend giyinen kisi ve kumas ve yirtil pantalon yamali vs pop ve arabesk sanatci gibi farkli karakterlerdir.
Ye kurkum ye mi ne bu... hic alakası yoktur renkler yansıttır sadece
tabiki yansıtır ama sivil hayatta iş dünyasında değil...
iyi giyinmek her zaman insana güven duygusunu yansıtır..
kişiler kıyafetleri ile karşılanır , sözleri ile uğurlanır.
yansıtır
yönetici sorunun ne neden kısa cevapları kabul etmiyosun anlaymıyomusun hayrt bişey >:(
soruya cevabım şu an ıcın yok fakat benım kız arakdasım kısa etek gıymekte falan ısrar edıyorsa dekoltesı abartısız sekılde dekolte ıcın ısrar edıyorsa ? kurt düşürdünüz lan içime
Onyargi olusturabilir ancak. Herkes taninmali, hakkinda yorum yapilmadan once...
tabiki yansıtır. mesela arkadaşım uçuk kaçık giyiniyor kendide emo zaten :D
Evt etkiler :) apacilerin çoğu giyiminden ve saç tarzlarından belli oluyor mesela :)
yansıtır..kişi kişiliğine göre giyinir en azından ben öyle giyinirim
yansıtır tabi.. düzgüngiyinmeli insan düzgün olduğunu göstersin.. kiminin üstünde emanet gibi durur zaten anlarsın
Bence yansıtmaz ne yakışıyorsa giyen bi' toplumda yaşıyoruz.
ben genelde gıyınmıyorum evde o zman ben karaktersızmıyımxd
kesinlikle yansıtıyor
yansitmaz alakasi bile yok
Bence alakasi yok paraya bagli
istediği elbiseleri giyemiyor ise yansıtmaz :)
belli bir ekonomik seviyeden sonra yansıtır.
yansıtır bencede fazlasıyla hemde ;)
yansıtır hemde büyük bir ölçüde
yansıtır ama eleştiremezsın onun gıyım tarzını
Kesinlikle yansıtır ;)
Ben kamuflaj olarak kullanıyorum.
Bir ölçüye kadar yansıtır
evet olabilir
karakterimi değil ama o günkü ruh halimi anlatır
kısmen diyelim yada kişiden kişiye değişr diyelim
esofman neyı temsıl edıo:)
Yansıtır .
giydigi renkler yansıtır