Tarzını oluştururken kişiliğini de yansıtmaya çalışır mısın?

Tarzını oluştururken kişiliğini de yansıtmaya çalışır mısın?

- Evet, yansıtır: Yansıtır da çözebilirler mi, bilmiyorum. Alternatif Tarz giyiniyorum. ENTJ-A (Buyurucu) kişilik tipim.
- Hayır, çalışmam: Beğenilerim, kişiliğimle uyuştuğu için giyimim de kişiliğimi yansıtıyor. Yoksa, kişiliğimi yansıtmak için özel bir çabam yok. Kendim gibi görünmeyecek biçimde giyinmem. Başta, kendi kendime yabancılaştığım için yapmam bunu. Eski tip ceket-etek takımlarının ya da ceket-pantolon takımlarının içinde, diz boyu elbisenin altına çorap giymiş olarak göremezsiniz beni, örneğin.
😏
Kişiliğimi yansıtıyor tabi ki, genelde moduma göre giyinsem de genel olarak tarzıma yakışan ya da beni anlattığını düşündüğüm kıyafetleri tercih ediyorum. spor tarzı oluyor genelde. rahat kıyafetler tercih de edebilirim.
Cevap
8Cevap
Tabi ki kişiliğini yansıtır...
Titizlik, kurallara uyma, temizlik gibi karakterler giyime gösterilen özenden de belli olur.
Hayır asla o kadar detaylı düşünmem, gözüme hoş geleni giyerim, hayat kısa...
Tabiki. Kendime göre bir apayri bir zevkim var, herkesin zevki farklıdır. Kişiliği bence gösterir. Ve duyguya da bağlidir, o günki hislerime göre elbisemi seçerim dolaptan.
Zevkler tartişilmaz tabiki 🥰
imkanlar dahilinde sorulacak bir soru bu. eğer maddi durumunuz yerinde ise kişiliğinizi yansıtır ama asgari ücretle geçinen bir insanın karakterini elbiseye yansıtamazsınız
Kişilik değilde, günün ruh haline göre giyinilmeli desem daha doğru olur. İnsan her gün farklı bir tarz olabilir, ki olmalıdır da. Kimse kendini monoton biri olarak görmek istemez.
tabiki hayır.. aslında eglenceli ve renkli bi kisilige sahibim ancak koyu renkleri giyinerek daha rahat hissediyorum
Tabikide, herkesin kendi tarzı vardır, buda kişiliği yansıtır
Siyah vazgeçilmezim kişiliğime yansır
Kısmen. Rahat , salaş takılıyorum benziyor
Tabi ki insanın içi dışa yansar..
Genellikle yansıtsa da hep öyle değil.
Evet yansıtır
Yansıtır
Bence yansıtır
Yok..
Yansıtıyor evet
Yani
Bence yansıtıyor