Kişiliği önemlidir benim için 3 yıl önce çok iyi temiz kalpli bir kuaför abla ile tanıştım 3 yıldır ondan başkasına gitmedim ha işinde de çok iyi tabiki..
Daha önce bir çok kuaföre gittim elbette ama kişinin arkasında konuşmamı dersin ağız burun kıvırma mi dersin hayır anlamadığım madem bu işi yapıyorsun kimseyi küçümsemeyceksin aşağılayıcı muamele yapmiycaksın çok tuhaf insanlar var cidden sözüm meclisten dışarı.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBerbere gitme niyetim basımı geriye yani memelere yaslayıp uyumak değilse pek işim olmaz. Benim berber çok hızlı. 10 dakika da saç sakal indiriyor. Yastık ihtiyacım olursa ev de var. Memeleri o niyetle kullanmayalım😀😀😀😀😀
00 Yorumla
+1 yılBen kuaföre gitmiyorum kendim traş oluyorum evde. Böyle bir kuaföre de gitmem. Sevmiyorum uykum geliyor o koltukta bi çıkıyorum uykudan uyanmış şekilde kötü oluyor. 10 yıldır gitmiyorum o yüzden
07 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten öyle olur ama kuaförde insana acayip uyku çöker birde kuaförlerin işi geregi elleri hem yumuşak hem hafif olur saçını tararken bile uykun gelir
- +1 yıl
İşte o yüzden gitmiyorum
- +1 yıl
Ben severim yaa 😂 hatta bitmesin isterim
- +1 yıl
Yaa uyucaksam eve gelsin işi bitince yatağa geçip uyumaya devam edeyim 😂😂
- +1 yıl
Benim kardeşim erkek kuaförü o bazen evlere trasa gidiyor böyle engelli ya da hasta yatan insanlara evde hizmet veriyor geçen yıl berberler federasyonundan ödül aldı
- +1 yıl
Tebrik ederim kendisini 👏🏻👏🏻 tabi özel gereksinimli kişiler için eve gidiyorlar. Ben kendim traş olmaya devam ederim
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kuaförler yatacak halimiz yok bize düzgün kesim yapan hoş sohbet biri olsun yeter. Resimdeki berbere tras olmakta hoşta saçları rezil ederse bilemem😂😂😂
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 48,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBence işi önemli yani kişiliği sonuçta bir daha görmeyeceğim. sadece işini yapsa yeterli. ama kötü davranırsa tabi ki olmaz orası bir iş yeri
00 Yorumla
+1 yılAdres ver de gidelim sanatını izleyelim ablanın, ama sence yanıma yastık almalı mıyım? 🤪
Bence kişiliği de önemli kuaförün, neyse ki memeler şu an bir kriter değil, yoksa kesin memeliye giderdim beni bilirsin. 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Yabancı ülke burası okadin burada berberlik yapsa kadını parçalarlar 😂 bizim insanlarimizin orta ayarı yok çünkü 🤣
- +1 yıl
Kesinlikle. 😂
+1 yılBen gitmem ortalik meme doluyken sarkik meme icin gitmem
Hem sanati onemli hem kisiligi hayvanmiyiz ulu orta her yerde sexsex diye donelim az kiymetli olmali hersey
Dusun sene acikmadan yemek yemekle tok karnina yemek yemek aynimi
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılSanatı önemli. Saçlarımi evde kendim veya annem kesiyor genelde. Çok nadiren giderim ve gittiğimde sağ olsun fon yapıp kesmişti kahkulu. Orjinale dönünce sinir etti, sırıtıyor şimdi. 😄😬
06 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 aynen öyle oluyor nedense orada bir kesim boya yapıyorlar fön vss kendine bakmaya doyamıyorsun eve geliyorsun ertesi günü saçını bir yikiyorsun dünkü halinden eser yok 🤣🤣 şekle sok saçını sokabilirsen artık 😂
- +1 yıl
Değil mi ya? Katı güzel atmış ama 7 aydir kesmedim. 😂Kıvırcık oluyor o yüzden çok takmıyorum ama kuruyunca papaza dönüyorum.😂😬
- +1 yıl
😂😂 olsun biraz uzayınca şekle girer o merak etme
- +1 yıl
Ben kendi saçımı kendim kesiyorum evde kendim boyuyorum zaten siyah renk duvar boyar gibi v ur gitsin 🤣 renk tuttumu oldumu olmadimi derdin olmuyor kuaföre gitsen dünyanın parası ne gerek var ona vereceğim parayla başka bir ihtiyacımi karşılıyorum
- +1 yıl
Iyi yapiyorsunuz:) en guzeli.
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılben berberimden memnunum, hem sohbeti hem makası çok iyi, gidermiyim? merak kediyi öldürür sanırım bir sefer da olasa giderdim be halamın kızı :D :D :D :D
025 Yorumla- +1 yıl
Bence gidersin çünkü birde sen bunu tras ederken görücen 😂
- +1 yıl
sohbet edemeyiz kendisi yabancı hem ne farkı var benim berberim daha iyi :D (giderim elbette beeee :) )
- +1 yıl
O kadın burada olsun kapıda kuyruk oluşur bee 😂 bu video zaten ben ekran görüntüsü aldım
- +1 yıl
Adam kuzu gibi duruyordu valla 😂
- +1 yıl
dur bulucam sana bir tane var İstanbul da pamellachka tiktokta bak bulursun :D
- +1 yıl
ben olsam başımı arkaya yaslardım daha rahat taş etsin diye hhahahahahahahaha
- +1 yıl
Onu yaosnazsin çünkü kuaför sabit durmaz ki bir sağa geçiyor bir sola olmaz di öyle
- +1 yıl
:D :D :D :D
- +1 yıl
Ama sana omzuna dayasa yeter 🤣🤣 çünkü erkek kuaförler size onu çok yapıyor ya siz alışkınsınız 😂 sizde en meşhur şey omza dayamak 🤣🤣
- +1 yıl
kız sus döverim o berberi valla makası kapar kovalarım sıkar biraz
alemsin yahu hahahahaha - +1 yıl
Ama gerçekten öyledir
- +1 yıl
Sen dersin yasla bana dayım sana 😂😂
- +1 yıl
yok cidden çocuk nasıl çalışıyor aklın durur eskidendi o berberler akran olunca yaslar şerefsiz :D
- +1 yıl
hahahahah hangisi tehlikeli o seçsin
- +1 yıl
- +1 yıl
oyyyyy ben bunu diyemem utanırım hala kızı seni çağırem sen de hele :D
- +1 yıl
Aa yazım değişmiş 😂 nasıl cevirmisler yazıyı laa oyle Latin alfabesi gibi 🤣🤣
- +1 yıl
rusça olmuş sankim :D
- +1 yıl
Ne biliyim Japoncada olabilir 😂 niye böyle değiştirmişki 😂
- +1 yıl
tirbiyesiz bişi yazmışsın sanırsam :D
- +1 yıl
Ne yazdığımi anladın mı peki sen
- +1 yıl
berber tekerlemesi her traşa giden bilir bunu hahahahahahahah
- +1 yıl
Tm anladıysan sorun yok genç adam 😂
- +1 yıl
kız nerem genç bu gün 53 oldum beeeee :(
- +1 yıl
Aa öylemi doğum günün kutlu olsun hayellerinin gercege dönüşmesi dileğiyle nice mutlu yıllara 🎉🎊🎉🎊 inşallah
Biz berbere gidiyoruz berberinle ne kadar samimi olursan o kadar kötü kesiyor o yüzden çok samimi olmuyorum
026 Yorumla- +1 yıl
Bizde tam tersi bir yere gittiğimiz zaman hep aynı yere gideriz kuaför olarak bizim için işi de önemli sanatı da
- +1 yıl
Doğrudur herkes esnaf olamaz çünkü
- +1 yıl
Ama erkek kuaförleri biraz fazla yağbali oluyor musterisiyle ondan kaynaklanıyor olabilir bayan kuaförlerinde öyle olmuyor
- +1 yıl
Ama iyide erkek kuaförü de başka muhabbet olmazki ya siyaset olur ya maç ya kari kız olur işin reconu o çünkü bizde de genelde dedikodu olur kocası olan kocasından dert yanar 🤣 sevgilisi olan sevgilisinden bir nevi piskologa gitmiş havası olur millet dert anlatır genelde 😂
- +1 yıl
Erkek kardeşim kuaför ordan biliyorumm
- +1 yıl
Offf hemde nasıl 🤣🤣
- +1 yıl
Anlatır kavga cikarsa ya da ilginç bir müşteri gelirse ya da ilginç bir olay gelişirse
- +1 yıl
Asıl onda laf çok 😄😄
- +1 yıl
Birde benim kardeşim ödül aldı berberler federasyonundan 2. Oldu yarışmada dereceye girdi ödül kazandı
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏 yokya estafullah ondan değil sadece işini seviyor o okumak istemedi Orta okul terk kuaföre bsbam verdi onu çırak olarak okumayinca sonra kendini bu konuda geliştirdi şimdi iki tane kuaför salonu var
- +1 yıl
İşin komik tarafı biz okuduk çocuk okumadı ama bizden daha çok kazanıyor 🤣 maşallah biz onun kazandığının yarısını kazanamiyoruz
- +1 yıl
Valla öyle oldu gerçek bu yani adamın lise diploması bile yoktu ortaokul mezunuydu ehliyet alabilmek için liseyi dışardan okudu şimdi kendi işinin patronu oldu
- +1 yıl
Amin gülüm cümlemizin insallah 🙏
- +1 yıl
🙈🙈🙈
Her ikisi de önemlidir bence sürekli gittiğim bir yer var. Adam hem türkü söylüyor bana Özel hemde Güzel sanat işliyor.😂
00 Yorumla
+1 yılAdresi nerdeymis bu ablanın 🤪Benimde tras vakti geldi sanki
08 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 bu video aslında ozaman kes traşı uzatmadan gellll 😂
- +1 yıl
Nereye geliyim 😄😄
- +1 yıl
Bu video yurtdışındandir dimi 😂
- +1 yıl
Aynen gülüm yurt dışı zaten bizim burada bunu yapamazsın valla kadını parçalarlar 😂 bizim insanlarimizin orta ayarı yok çünkü
- +1 yıl
Yaaaa haklısın valla 😂😂
- +1 yıl
Biraz fazla haklıyım sanki 😂😂
- +1 yıl
Bencede 😂😂
- +1 yıl
🤣🤣
+1 yılİşçiliği önemli. Kaş için ayrı saç için ayrı kuaföre giden bir ben var. El becerisi, yeteneği önemli benim için.
00 Yorumla
+1 yılSanatı önemli kişiliğini kafamda gezdirmiyorum sonuçta
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 401 cevap paylaştı. Bu ablamiz eyt den emekli olup ek iş yapmaya baslamis sanirim😂
00 Yorumla
+1 yılİri meme severiz biz erkekler tamam ama bu kadar montofon ineği gibisi hoş görünmüyor.
00 Yorumla
+1 yılbence sanatı ön planda olmalı ama kişiliğide önemli
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılAırf iki meme görmek için bu berbere gidene zamsalağı denir.
00 Yorumla Sanatı beni ilgilendiren kısmı kişiliğinin bana ne faydası veya zararı olabilir ki🙄
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılSaçımı düzgün, istediğim gibi kesmesi lazım sinir olurum yoksa 😅
04 Yorumla- +1 yıl
Ooo kara kartal 🦅 hoş geldin hoş geldin
- +1 yıl
Yorumuna gelicek olursak bazı insanlar bu konuda çok takıntılı oluyorlar başka berbere gidip kestirmeme ya da istediği gibi olmayınca saçı arızaya baglayan insanlar var
- +1 yıl
Arızaya bağlamam da kendi içimden sinir olurum.😅 Bir saç için kimsenin kalbini kırmam. Uzayınca yine kestirip istediğim gibi yaptırırım.
- +1 yıl
O zaman uzatmadan gell 🙈
Yurt dışından görmüştüm erkek kuaför kadınlar
07 Yorumla- +1 yıl
Buda yabancı ülke zaten bu bir videoydu ben ekran görüntüsü aldım
- +1 yıl
Bizim ülkede olmaz bu 🤣
- +1 yıl
Valla parçalarlar 😂😂 bizim insanlarımızın orta ayarı yoktur 😂
- +1 yıl
Millet aç aç 🤣🤣
İkiside tabiki, ama fiziğini vücudunu kullanan kızlar erkek kuaförü açsa zengin olur heralde
03 Yorumla- +1 yıl
Bence bu bizim Türkiye'de olmaz valla kadını parçalarlar 😂 bizim insanlarimizin orta ayarı yok çünkü 🤣
- +1 yıl
🤣😂
Bu arada sıfıra vursun yinede resimdekine giderim sorun yok: )
07 Yorumla- +1 yıl
Sen birde onu tras yaparken gör 😂😂
- +1 yıl
Bu kadın vurmuyor yalniz tras ediyor 😂
- +1 yıl
😂😂 tamam kes traşı uzatmadan gellll 😂😂
- +1 yıl
🤣🤣
Ablacım yapma böyle şeyler ama 😂
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂 benim adım yeliz hepinizi yerizzzzz 😂😂
+1 yılBöyle kuaför olursa önemsemem nasıl keserse kessin
07 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 🤣 dersin bayana vur üç numaraya geç uğrasip da kendini yorma bebeğim sen de 😂
- +1 yıl
Üç numaraya vurursa çabuk biter biraz uğraşsın makas atsın ✂️
- +1 yıl
Ozaman jiletle bir Amerikan traş iyi gider 🤣 hem uğraştırır hem dikkat ister
- +1 yıl
O olur bak Amerikan tıraşı severim 😅
- +1 yıl
Bu kadının elinden daha da çok seviceksin çünkü müşteri memnuniyeti diye bir şey var demiii 😂
- +1 yıl
Tabiki ben şimdiden memnun kaldım
- +1 yıl
🤣🤣
Gizli Üye(36-45)+1 yıl@r_engarenkyollar seninle konuşmak istediğim bi konu var bana bi ulaşirmisin canım önemli
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılBen kişiliğe Önem veririm
00 Yorumla Nerde bu ablamiz bende gideyim🤣
00 Yorumla
+1 yılyani gidilir hatunnun memeler devasa
00 Yorumla
+1 yılBu berbere gitmem
00 YorumlaKoluma dayamasin yeter 😅
00 YorumlaNeyi var bu berberin, meme dekoltesi mi?
00 YorumlaKadının me. leri Gözüme Takildi İlk 🤦🤦
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen istemezdim, göbeğe kadar inen göğüs mu olur.
00 YorumlaAnca traşımı yapar zaten hauahahahha
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
+1 yılİkisi de
00 Yorumla
+1 yılÇok da, şey.
Berber00 Yorumla
+1 yılBir şartla 😉
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 667 cevap paylaştı. E tabiki de sanatı
00 Yorumla
+1 yılSanatı
00 YorumlaBen olmak isterim 🙈