Ben sorunu erkek-bayan ilişkisi kapsamında yanıtlayacağım.
Öncelikle dış görünüş. Dış görünüşü güzel olan bayanlar incelemeye değerdir çünkü. Sonra da içindeki karakter.
İçindeki karakterin aslında PEK de bir önemi YOKtur. -Aaa olur mu, aslında o çok daha önemli. Neden böyle diyorsun? Efendim çünkü kimse gerçek yüzünü göstermez. Herkes olmak istediği karakteri oynar sadece. Kişinin içindeki kişilik sadece belli başlı zamanlarda ortaya çıkar. Çok güvendiğiniz sevgilinizin aniden yok olup gitmesi, en sevdiğiniz arkadaşınızın hiç beklemediğiniz bir şey yaparak bıçaklaması bu hükümdendir. İkili ilişkiler söz konusu olduğunda da kişi kendini saklar. Sevgili olduktan 1-2 yıl sonra anlarsın karşındakinin aslında ne mal olduğunu. Bazen onu bile anlamazsın. O yüzden kişilik olayı biraz ŞANS işidir. Ben çok da önem vermem iyi olduğu iddia edilen bir kişiliğe. Çünkü en beklemediğin kişiler dürüst, namuslu... En namuslu zannettiğin kişiler de hain ve kahpe çıkabiliyor...
Eee İçi şansa kaldıysa en azından yüzü güzel olsun bari diyorum ben açıkçası. İlerde sıkıntı olursa "ya en azından çok güzeldi, onu için beraber oldum" dersin. Eee kız hem çirkin hem karaktersiz olunca kendini ne ile avutacaksın? Tam olarak eşşek gibi hissediyorsun...
Tabii bu kötü karakterlere de yeşil ışık olarak düşünülmemeli. Sadece "falanca çok iyi bir insan" diye ona + puan verilmemesi gerekiri vurguluyorum burada. Yoksa adamın kahpeliği sıfatında taşıyorsa zaten işiniz olmasın...
Dış görünüş kısa süreli durumlarda etkilidir. Mesela tek gecelik ilişki arayan birisi için karakterin önemi pek yoktur ama uzun süreli arkadaşlık/sevgililik ya da evlilik düşünülüyorsa tabi ki dış görünüş bir süre sonra yeterli olmaz karakter önem kazanır ama bir de gerçek vardır ki kimse dış görünüşünü beğenmediği kişinin karakterini merak etmez.
Şimdi oturup sadece bu önemli dersem yalan söylemiş olacağım. Önce gözüme dış görünüşü çarpar, zamanla kafamdaki gibi bir karaktere sahipse sevebilirim.
Hayatıma aldığım kişi kim olursa olsun - arkadaş, eş- karakteri ön plandadır benim için.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Öncelik karakter ama. Yanına yakışmalı bir insan bir insanın absürt durmaması sırıtmamasi gerekir karakter güzel olursa kalbin güzelliği yüze yansır zaten..
Dış görünüş sonrasında bir önemi kalmıyor karakterini beğenmediğim biriyle arkadaş olmaya devam edemem ama dış görünüşü kötü olup karakteri iyi olan biriyle devam edebilirim
Karakteridir elbette çünkü dış görünüş değişebilir zamanla lakin karaketer 7'sinde neyse 70'inde de odur. Lakin karakterini , dış görünüşü etkileyeceği için her ikisi de önemlidir.
En İyi Cevaplar