Selam, sizin için önemli olan karakter mi yoksa dış görünüş mü?

#inci🤎
Selam, sizin için önemli olan karakter mi yoksa dış görünüş mü?

#inci🤎
Benim için önemli olan karakter.. hayatımda bir kere bile sevgilim olmadı ama hiç bir zaman dış görünüşe bakmadım ama çoğu insan dışa bakıyor maalesef
Dış görünüş olarak beni etkilerse karakterini merak ederim. Önce gözlerime sonra gönlüme hitap etmeli. Kalıcılığı sağlayan düzgün bir karakter tabii ki.
Ben karaktere öncelik veririm
Karakteri kötüler çıkıyor hep karşımıza. O yüzden yine karakter ühü 🥲 🖤
Cevap
30Cevap
İkisi de önemli ama karakter bir tık daha fazla. Herkes dış görünüşe bakıyor ilk önce, ben görmeden karakterini çözmeye çalışıyorum :D dış görünüşü görürsem karakterini keşfetmeden hoşlaşırım sonra dkdk
Şimdi herkes karakter diyeceği için ben döngüyü bozayım. O yüzden dış görünüş diyorum :D
Yersen
Hem karakter hem dış görünüş, dış görünüşte saçı, göz rengi, göz rengi vb. şeyler önemli değil benim için önemli olan bakımlı biri olmasıdır ve kilosuna dikkat etmelidir sağlığını düşünmesi gerekir
Karakterde ise saygılı, ilgili, sevdi mi tam seven, asla aldatmak veya yalan söylemek bile aklından geçmeyecek birisi olması gerekir
İkisini dengede tutmak gerek. mükemmel bir kişiliği olan ama dış görünüşüne hiç önem vermeyen bir insan vereceği ilk izlenim söz konusu olduğunda ne kadar iyi niyetli olursa olsun yanlış anlaşılmaya çok açıktır. aynı biçimde, dış görünüşüyle son derece ilgili ama kişilik yoksunu bir insan da ilk izlenimde başka insanları çok kolay yanıltabilir.
Her ikisi de önemli.
Öncelikle dış görünüşü bana hitap etmesi lazım ki karakterine bakayım.
Dış görünüşü bana hitap etmeyen birinin karakterini merak bile etmem.
İçi önemli. Dışı isterse mükemmel olsun içi çürükse ne yapayım dışını? Ama önce zekaya bakarım. Çünkü zeka yoksa içi de dışı da önemini yitirir.
İkisininde tek başına birini seçmem için yeterli olmadığını çok iyi biliyorum.
Tek birşeyin üzerine kurulu ilişkiler kısa süreli olmaya mahkûmdur.
İkiside önemlidir, gidip hiç ilgini çekmeyen insanada karakteri için düşmessin🤔 İlla çekici gelen birşeyler vardır fiziken
Başkası güzel bulmayabilir fakat benim için güzel olabilir hoşuma gitmesi yeterli biraz da karakter sahibiyse tamamdır.
Karakter tabi ki, yani karakteri bozuk birisinin görüntüsü ne işe yarar 😒
Tanımak için tip önemli sonra karakter devreye giriyor.
Sonucu karakteri belirler ama dış görünüş benim için hiç önemli değil diyemem.
Dis gorunus baslatici, karakter surdurucu guce sahiptir.
Dış görünüşüyle karşılar düşünceleriyle uğurlarım.
İkisi de dış görünüşüne bakarak bir insanla konuşursun
Karakter önemlidir , bir insanın yüzünden hoşlanır karakterine aşık olursun
%25 görsel %75 karakter, duruş, düşünce yapısı ve yaklaşımdır..
Dışını beğenmediğim birinin içini merak etmem açıkçası
Nedemeiş Recep ivedik Ruhlar aleminde yaşamıyrouz ama içte önemli bence çok önemli hemde
dış 40
iç 60
Her ikisinde benim icin önemli fakat bir erkegi ilk defa gördügümde ilk önce dis görünüsüne bakarim daha sonra karakterine bakarim.
Tabiki karakter , Karakterli adamın dış görünüşü de ona göre zamanla uyum sağlar zaten.
Herkes karakter diyecektir ama inanma kimse dış görünüşünü beğenmediği birini tanımak istemez
İlk görüşte dış, sonrasında komple karakter.
Karşı cins olarak ikisi de.
Kesinlikle karakter.
Dış görünüş
Karakteri yoksa dış görünüş çöpe gider yani
Karakteri dışına vurmuş olan tercihimdir.
Karakter. İkisi de önemli aslında.
%60 karakter, %40 dış görünüşü derim ben.
karakter önemlidir
bu soruları saçma buluyorum. kişi güzel bulmadığını dünyanın en karakterli insanı olsun etkilenmez. ya da tam tersi çok güzel ama karaktersiz bu da etkilemez. bunlar göreceli durumdur.
Mal varlığı önemli.🤭
Karakter
Her ikisi de
Karakter.
İkisi de önemli
Karakter
Ikiside önemli
Karakter ağır basar
omurga
İkisinin de ortası
dış görünüşünü beğendiğimin karakteri
dış görünüş tabiki ne yapalım karakteri