Teşekkürler ❤️
Sizin için karakter mi yoksa dış görünüş mü daha önemli?
Teşekkürler ❤️
Benim için dış görünüşten çok karakter önemlidir. Peki ya sizin için hangisi daha önemlidir

Karakter insana bakış açımızı da değiştiriyor. Bebek yüzlü olup da karaktersiz olanların yüzüne bile bakmak istemiyor insan. Ama yine de üstüne başına dikkat etmeli kendine özen göstermeli insan, bu da karakterin bir parçası bana göre...
Benim için tabiki karakter daha önemli.
Çünkü biri seni gerçekten severse, senin için en iyisini ister ve sana saygı duyar. Dış görünüş zamanla değişir ama bir insanın karakteri onun kim olduğunu gösterir.
Zaten ben birini seviyorsam bana göre dünyanın en yakışıklı erkeği odur. O gülümsediğinde içim ısınıyorsa, bana kendimi güvende hissettiriyorsa, başka neye ihtiyacım var ki?
Karakter olmadıktan sonra dış görünüşün bir anlamı kalmıyor. Gerçek bağlar kalpten kurulur gözle değil...❤️
Karakter her zaman ilk sırada gelir, çünkü bir yüz zamanla alışılır ama bir ruh, bir duruş, bir vicdan seni her gün yeniden etkiler ya da senden uzaklaştırır. dış görünüş elbette dikkat çeker, ama kalıcılığı sağlayan şey kesinlikle içten gelen samimiyet, dürüstlük ve duruştaki sağlamlıktır. güzel bir surat, kırık bir karakterin üstünü örtemez.
Önce dış görünüş gelir kimse kendini kandırmasın daha sonra o kişiyi tanıdıkça karakterinin veya anlaşma şeklinin bize uygun olup olmadığını anlarız ama herkes ilk önce konuştuğu kişinin dış görünüşüne bakar
Senin gibi bakan insanlarla karşılaşınca şöyle bir içim rahatlıyor 😊 Karakter, ilişkilerde temeli oluşturan şey. Güzellik zamanla bir şekilde göze alışıyor ama karakter insanı yıllarca taşır. Tabii, dış görünüş de bence hiç yok sayılamaz, insanlar birbirini çekerken ilk etkiyi o bırakıyor. Ancak uzun vadede seni yanında iyi hissettirecek, saygı duyacağın biri önemli. Yani bendeki denge karakterden yana.
Cevap
22Cevap
Karaktersiz olduktan sonra dış görünüşü iyi olsa ne olur? O yüzden Karakter önemli
karakter önemli
Tabiki de karekter önemlidir.. Adam gibi adam olmalı.. Dış görünüş geçicidir ama kalp güzelliği kalıcıdır..
Karakter daha önemli. Dış görünüş zamanla değişir ama karakter değişmez. İnsan nasıl doğduysa öyle ölür hiç bir şeyi değişmez.
Kimse dış görünüşünü beğenmediği birinin karakterini merak etmez.
İstisnalar vardır çirkini merak eden de illa ki
Dış görünüş elbette önemli ama karekter çok çok daha önemli ve birbirine uyum lazım uyum olmayınca ne dış görünüş ne karekter fayda etmiyor🤷
İlk etapta dış görünüşü ilgimi çeker. Ancak tanıdıkça kafa yapım hiç uymuyorsa, o hâlde zamanımı boşa harcamam. Doğruya doğru şimdi. Dışını merak etmeyen içini de merak etmez.
Benim için karakter daha önemlidir yani karakteri düzgün olursa zaten o kişiden olur ama değilse sıkıntı yani
Belki hoş biridir ama boş biridir neye yarar
Bana karakter lazm
Dış görünüş sadece tanışmaya vesile olur
Karakter bunun devamında gelir
Karakter daha önemli kısacası
Benim için karakter her şeydir. Dış görünüş geçici karakter ise kalıcıdır.
Zekâ, nezaket ve karakteri önemli. Nasıl davrandığın ne yaptığı ne konuştuğu
İkisi de önemli ama karakter olmasa dış görünüşün bir anlamı yok
Karekter ararım insanda ve eğlenceli olmalı. Hayata bir bakışı olmasi gerekir
Dış görünüş ve karakter benşm için ikisi de çok önemli.
benim için.
Karakteri tartarım. Kibirli ve egolu biriyse, bağlantımı koparırım!
Karakter agır basıyor ama güzellik kadınların silahı
Dış görünüş tanışma isteğini tetikler ondan sonrası karakterin işi. Karakteri iyi değilse ne kadar güzel olursa olsun işe yaramaz
Dış görünüş önemlidir
Dış görünüşüyle flörtleşirim karakteriyle sevgili olurum
İlk dış görünüş sonra karakter
dediğimiz gibi olmuyoruz bazen. Pas.
Kendimizi kandirmayalim , ikisi de önemli
Karakter öncelik benim için. Belli duruşu olmalı.
Dış görünüş hunter göz hastasıyım
Karakter daha önemli
ikisi de önemli
İkisi de önemli
Karakter
Karakter daha önemli
Karakter her türlü
Karakter daha önemli
insanlık
İkiside önemli
Karakter
Dış görünüş