Dua etmek ve kendi kendine konuşmak. Benim iki ilacım bu.

Dua etmek ve kendi kendine konuşmak. Benim iki ilacım bu.
Ruhsal yaralarıma maalesef şu an iyi gelen bir şey yok sadece zamana bırakmak ve bunu olabildiğinde az düşünmek iyi geliyor yani kısaca aslında sorunları çözemiyorsam bende görmezden geliyorum her zaman için. bunun dışında film dizi izlemek ya da şarkı dinlemek de oldukça iyi gelen şeyler arasında yani kısa sürede de olsa dertlerimi unutturmaya yetiyor bana
Genelde çok bunaldığım zamanlarda gittiğim özel eğitim merkezinde psikolojik danışmanlık desteği alıyorum bana gayet iyi geliyor bir de kendimi mutlu edecek şeylerle ilgileniyorum çünkü aynı konu üzerinde aynı kişi üzerinde düşündükçe insan kafayı yiyecek gibi oluyor birkaç ay öncesine kadar böyleydim ama o dönemleri atlattım.
Bazıları için meditasyon veya yoga gibi şeyler rahatlatıcı olabilir, bazıları için de arkadaşlarıyla vakit geçirmek veya hobileriyle ilgilenmek iyi gelebilir.
Cevap
13Cevap
Kendimi dinlemek, deniz, müzik, kitaplar, yazmak ya da çizmek.. Duruma göre değişiyor o aslında. Keyifli günler..
Dua etmek ve kendimle baş başa kalmak iyi geliyo...
@Acid_Qeenn eniyisi küçüklüğümden beri içimden bende dua ederim rabbime kimse bilmez kimse duymaz hep içimde yaşarım
Dediğin gibi bu konuda dua çok etkili artı olarak bir sahilde saatlerce oturmak da bana dua kadar o acıları azaltmama yardımcı oluyor.
İnsanın sevdiği şeylerle ilgilenmesi iyi gelir @Abdurrahman00t
Alışveriş @_Süveyda
Aşık olduğu insan #FloraBacchus
Yalnızlık huzurlu ortamlar, keyif aldığım şeyleri yapmak
Kendim bugüne kadar ben sardım yaralarımı bundan sonrada yine kendim saracağım
Dua etmek.. Kendimle baş başa kalmak.. Yürümek.. Müzikal dinlemek iyi geliyor..
Spor, hobiler ve çalışmak.. . Bence en iyi gelen düzenli bir işin olması.
şu an iyi gelen birşeyi bulamadım
Meditasyondan geliyorum buyrun
Kitap okumak ve müzik dinlemek.
Zaman, frenleri salma (daha fazla yemek içmek vs), yapamadığım hobi vs yapmak
Yalnız kalıp müzik dinlemek
Ruhsal yaraların melhemi şarkılardır..
Kölelik , asagilanmak, dayak yemek.
Müzik dinlemek iyi geliyor
Üzerine düşünmek.
Tevekkül etmek
Yalnızlık
Hiç bi şey