- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılBiraz uzun yazacağım. eğer sıkılmayıp okursan belki yardımcı olabilirim. öncelikle ihanet insanoğlunun amansız bir hastalığıdır. her gördüğü bedeni aşk sananlar ve dünya nimetlerinin geçici zevklerine bel bağlayanlar aldatmaya meyilli olurlar. çünkü sevmek emek , cesaret, karakter, yürek, akıl, sahiplenme duygusu ister. zaten sevgide bu insanlara yaraşır ve yakışır. sevginin yüceliği ve tek kişiye hayatını vermek ve egolarından, menfaatlerinden vazgeçmek özetle bir ömrü tek kişi ile geçirebilecek karakter sahibi insanlara kalp kapılarını açmalı ve o kapıları kilitlememeliyiz. sana tavsiyem asla geçmişteki kırgınlıklarının geleceğine yönlendirmesine izin verme. kendini bu konuda suçlama çünkü aldanan taraf her zaman aldatan taraftır. bu çıkmazdan kendini arındır. seni sen olduğun için kabullenen insanlara zamanını ayır. geçmiş artık geçtiği için geleceğini bu hayat tecrübelerin üzerinden şekillendir ve bu hayatı kendine zindan etme. kalbini kör kuyulara hapsetme, çünkü o kuyularda mutlaka bir umut ışığı vardır. kendi ilkelerinden, önceliklerinden ve seni sen yapan hayat görüşlerinden asla kimseye taviz verme. bırak bu dünyada biraz senin etrafında dönsün. kalbini asla kapama bırak mutluluk rüzgarı kalbinden girip tüm bedenini sarsın. çünkü bu dünya o kadar kötülük içinde bir yerki hiç yoktan da kendini bu kötü yerden berrak kalabilme cesareti göster. umutsuzluklarına savas aç. unutma güzel günler yakındır gönül gözü açık insanlara. saygılarımla.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Spor yapmak, yoga ve meditasyona başlamak iyi bir yoldur. Arkadaş çevren varsa yardım isteyebilirsin. Sosyalleşmek kafanı dağıtır. Aklına getirmemeye çalışacaksın çünkü acı hoşumuza gider (bkz. acı yiyip üstüne sıcak çay içmenin zevki) Arabeske, acıların çocuğuna bağlamadan pozitif düşünmeye kendini zorlamalısın. Mesela aç Cem Yılmaz'ın stand-up videolarını gül eğlen.. Hayatta kimseye muhtaç olmadığını zorda olsa öğrenmen lazım. Aşk gözümüzde çok büyüttüğümüz birşey hem. İnanmak istediğimiz için inanıyoruz. Her zaman unutamam dersin ama unutursun bir zaman sonra. Kimse senin özelin veya ruh ikizin değil.. Son olarak şunu hiç unutma..
Tüm çiçekleri kopartabilirler ama yine de baharın gelmesini engelleyemezler ( Pablo Neruda)10 Yorumla
Desdemonaaaa 1 Xper Yaş: 19 eig 0%
4dak
Kabullenmek. Olayı kabullenirsen daha kolay atlatırsın. Evet zor bir durum ama sacma sapan şeylerle kendini avutamiyorsn. Üzerinde fazla düşünme. Derine daldıkca acı çekersin. Herkes yaşattığını yaşar buna inan ve devam et. Hayat kısa ileride hatırlamak istediğin güzel şeyler olucak. Güzel anılar biriktir.
BU ARKADAŞA KATILIYORUM KESİNLİKLE OLAN OLMUŞ BIRAK O GİTSİN YOLUNA SEN DE GİT YOLUNA HAYATTA YAŞANACAK DAHA ÇOK ŞEY VAR. HERKES BİR KEZ AŞIK OLACAK OLSA BU HAYATTA KİMSE KALMAZDI. SEVMEKTEN SOĞUMA GERİSİ GELİR ZATEN KENDİNİ SEV :*00 Yorumla
Belasını bulması.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Bol bol dışarı çık , sosyalleş kafanı dağıt..
00 Yorumlaİhanetin acısını sadece ihaneti çeken kişi hafifletebilir. Bunu sağlayabilmek için de hayatına odaklanması ve yaşadıklarını birer tecrübe olarak hayatına eklediğini düşünmelidir. Gerçekle yüzleşmek biraz zor olabilir. O kişinin ne kadar iyi biri olduğunu düşünüp, daha sonra böyle bir şey yapmasıyla karşılaşmak yıkıntı oluşturabilir. Tüm bunların geçmesi için zamana bırakmak gerekiyor.
10 Yorumlasorudan anladığım kadarıyla galiba sen ona ihanet etmişsin onun acısını hafifletmek istiyorsun o zaman onunda sana yaptığı kötülükleri düşün tabiki sen kendin kötü birsey yaptığını unutma ama belki bu seni biraz rahatlatır VEYA ondan ilk özür dile sonra onla gözgöze gelmemeye çalış ve onun olduğu ortamlardan uzak dur. En azından başka arkadaşlarını senden uzaklaştırmasın.
NOT:zamanla olmuyor ben denedim00 Yorumla
+1 yılBen pişmiş olması veya yetişmiş olmasini istemem
At cok asil bir hayvandir tay ken ilk sahibini nasik yetiştirmiş ise onu kendine alir o saaten sonra siz istesinizde degistirip yetistiremezsin
Ikimizin bir birimizi yetiştirmesinden yanin dayim ben kendi bildigin ve anladigim yoldan cvpladim...00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa zaman bırakılmalı ya da en güzeli intikam almaktır. Ama o da iyi 1 şey değil maalesef. Zaman her şeyin ilacıdır.
Zamana bırak. Gerisi gelecektir. Hem zaten insan ne yapsa ne etse hiç 1 şey geri gelmiyor. Sadece şimdiki şuanin değerini bilmen gerekiyor ve hayatına bakmalısın geçmişi bırak geçmişte kalsın. Sen geleceğine bak. Aslında Herşey bizim elimizdedir. Mahvetmek te , duzetlemekte.00 Yorumla
+1 yılKabullenmek. Olayı kabullenirsen daha kolay atlatırsın. Evet zor bir durum ama sacma sapan şeylerle kendini avutamiyorsn. Üzerinde fazla düşünme. Derine daldıkca acı çekersin. Herkes yaşattığını yaşar buna inan ve devam et. Hayat kısa ileride hatırlamak istediğin güzel şeyler olucak. Güzel anılar biriktir.
00 Yorumla
+1 yıl
+1 yılUnutmayı bilir misin? Yüzde yüz unutmaktan bahsetmiyorum. Elbet ayda yılda bir aklına gelir. Ama genel olarak diyorum. Unutmayı bilir misin? Vaz geçmeyi? Gayrı altın olsa istemem demeyi? Bilir misin bunları?
05 Yorumla- +1 yıl
Hani bazen bir dükkanın önünden geçersin. Vitrinde gördüğün şeyi çok beğenirsin almak istersin. Ama cüzdanı yoklayınca alamayacağını, paranın yetmeyeceğini görürsün, üzüntüyle karışık buruk bir şekilde dersin ya ''Boş ver olmasa da olur'' işte öyle bir ruh haliyle boş ver diyeceksin. Ve unutacaksın. Olmasa da olmaz mı yani?
- +1 yıl
Eh olayı çözmüşsün zaten. Büyük geçmiş olsun diyelim.
+1 yılHic birsey zamanla alisirsin o aciya gecer demiyorm Alisirsin hic birsey hissetmemeye baslarsin zaten iök önce insanlara karsi güvenin sonrada sevgin yok oluyo ama su zamam denen illet hersey yavasta olsa alistiryo..
10 Yorumlavalla hiçbir şey hafifletmiyor. insan ihanete uğrayınca kendini suçluyor en kötüsü de bu. zamana bırak yoluna bak zararın neresinden dönersen kardır.. yani yaşamış biri olarak pek etkili olmasa da bunları söyleyebilirim..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılhıcbırsey. bu tur olgularda beyın sartlanır reddetme psıkolojısıne gecer acı cekmeden gecemessın bu safhayı. guclu cıkmaya bak ozaman kazanırsın acın da sana dayanıklı olmayı ogreten bır ogretıcıdır zaman lazım.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu kelimer kendimizi avuttugumuz kelimeler degilmidir
Bıcağı saplayip yaladiktan sonra o iz her daim kalcak hep kaniyacak
Onun icin soylenen her soz azda olsa icinin yanginini dindiriyor ama asla sòndurmez onun icin hep sende kalir
Bunun tarifi yoktur bence
En iyisini yapamadan önce dusunmek gerek dogru olanda budur bence
- +1 yıl
@4648Seçkin yasam kalıtenı surdurmek ıcın hayatına yon vermen gerekır elinde olan veya olmayan sebeplerden kotu bırsey yasanmıs olabılır. ınsanlar gaybı goren varlıklar degıl kendı deger yargıları normları vs ye gore hareket ederler bu da stabıl bır olay degıl dalgalı bır grafık ızler genelde kısısıne gore.
Arkadaslar kendimizi kandirmayalim ne kadar cok gezilse sosyallesilse bile geceleri kafani yastiga koydugunda her kelime her anı her yasanılanlar birer birer etini sökercesine icine batar Üzgünüm ama bu böyledir 1 senedir unutulmayan ihanetten bahsediyorum unutulmuyor aksine daha cok hatırlatıyor kendini
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılSürekli onunla ilgili kötü anıları hatırla. Hepsini tüket. Sonra kötüyken iyi anıları hatırla. Sürekli yap bunu. Beyin artık kabul etmemeye başlayacak zamanla...
05 Yorumla- +1 yıl
İhanete uğradıysan garip..
- +1 yıl
Garip ama güzel taktik. 😂
Terk edecek ayrılıp onun en sevmediği biri ile çıkacaksın. ya da aynısını ona yaşatacaksın. Hemde yüzüne söyleyerek sıra bende bir sen bir ben diyeceksin. Yapmasan bile korkusu yeter :))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHicbisey sadece zaman dusunmemeye calis demicem düşün agla içini bosalt ama sakın affetmeye kalkma sakin pes etme gozyaslarin seni gucsuz kılmayacak emin ol ayaga kalkarken daha guclu olmani saglayacak
00 Yorumla şairinde dediği gibi ;
sevgi varsa taşıdığın yükü vız gelir ama
ihanet varsa akıttığın bir damla yaş bile fazla gelir00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHafifletecek bir şey yok, o acıyı çekeceksin bir süre. :/ geçmiş olsun.
00 Yorumla Prenses ağlıycan gezcen dolaşcan eğer yapabilirsen sevişcen
00 Yorumla
+1 yılZaman sadece zaman.. gün gelecek ben bu aptal için mi üzülmüşüm bile diyeceksin
00 Yorumla
+1 yılİnan ki ondan tiksinene kadar beklemen gerek azcık zaman ♥️🌹
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlarınla uzun soluklu bir tatile çıkman senin açından iyi olabilir 😏
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHamamda kesenleme acısı...
Acıyı dibine kadar yaşayıp tüketin en güzeli.00 Yorumla Zaman ama ihaneti yaptigi kotulukleri hatirladikca geciyor. Tecrube.
00 Yorumlaİhanet acısı çok koymaz insana ya yani öyle düşünüyorum. Yanlışda düşünüyo olabilirim sonuçta hiç ihanet etmedim veya ihanete uğramadım ama sana değer vermeyen biri için neden üzülesinki bu saçma geliyor bana sana değer verseydi ihanet etmezdi
00 Yorumla
+1 yılSu döksen daha çok alev alır öyle bir durum hafiflemez.
00 Yorumlaİntikam intikam derdim eskiden ama şu an boşver gitsin derim kafanı başka şeylerle meşgul et
00 Yorumla
+1 yılİhaneti affeden insanda gurur yoktur herşeyden önce kendisine saygısıda yoktur net
00 Yorumla
+1 yılİç iki bira.
26 Yorumla- +1 yıl
Oooooo
- +1 yıl
Eksileyen... Senin tavsiyelerin kanka. 😄
- +1 yıl
Gel içelim güzelleşelim
- +1 yıl
Bira demeseydim kola diye kıvırırdım. 😂
- +1 yıl
Tabi tabi birayla kolayı karıştırıp cips yediğin günleri de unutmadık
- +1 yıl
El insaf el insaf kola karıştırmadım ben. 😑
+1 yılBaşka birisini sevmek ve mutlu olmak...
06 Yorumla- +1 yıl
Sen AŞKI gercek anlamda yakala bak sana ne kitaplar yazdırır. Ne kuşlar baktırır Midendeki kelebekleri nasıl uçurur.. Şaşar kalırsın :)
- +1 yıl
Aşk bir Çitadır... Çalıların arasında sessizce bekler ve önünden geçecek olan ceylanı kollar
Nagma07 adlı ceylan atik olduğunu sanır ve sekerek dolaşırken birden çalıların içinden Siyah noktaların üzerine geldiğini görüp tebessüm ederek hızla koşmaya başlar.
Lakin hesaplayamadıgı bir şey vardır. Koşmaya başladığında aşk çoktan havadan beri süzülüşe geçmiş Asude Olan Asumanın eşliğinde boğazına yapışmıştı...
Aşk Çok sinsi bir avcıdır ne zaman nereden geleceği hic belli olmaz.. Sen kaçmaya çalışsan bile :) - +1 yıl
Aşk hava gibidir. Girmesini istemiyorsanız Nefesinizi tutun... tutabildiğinize :)
+1 yıl2 bira + Gezme
111 Yorumla- +1 yıl
Oooo kankaaa.
- +1 yıl
@KaranlıkÇağınKontesi Olanı söylüyorum ben
- +1 yıl
Güzel tavsiye. 😅
- +1 yıl
@KaranlıkÇağınKontesi IG hikayelerimden bunu izlrmeye devam edebilirsiniz... Beni takipte kalınız.
- +1 yıl
IG nedir :/
- +1 yıl
@KaranlıkÇağınKontesi ınstagram
- +1 yıl
Aaaaa bilmiyordum.
- +1 yıl
@KaranlıkÇağınKontesi bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp güzel kardeşim
- +1 yıl
Kesinliklen haklısın.
- +1 yıl
@KaranlıkÇağınKontesi Kesinlikle *
- +1 yıl
Kesinliklen.
+1 yılHicbisey
Sadece zaman10 Yorumla
+1 yılZaman ve güzel insanlar :)
00 YorumlaNasıl anladın ihanet ettiğini
00 YorumlaHic bir sey hafifletmez
00 Yorumla
+1 yılZamana bırakılmalı..
00 Yorumla
+1 yılbaska bir iha et acisi
00 Yorumlaseni aldatmaya değmez deyip çekilicen kenara,
00 Yorumlaİhanetin acısı yoktur çeken aptaldır...
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey hafifletmez, zamanla alışırsın sadece.
00 YorumlaHiçbir şey hafifletemez Nağmaa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılDeğmeyecek birisi için acı çekilmez..
01 Yorumla
+1 yılBayılıyorum şu nejat işlerin sözlerine
00 Yorumla
+1 yılLen aman de geç acı macı yok reis gül geç 😊
00 Yorumlabir ay beklersin işte
00 Yorumlaİntikam :D :D :D
01 Yorumla
+1 yılŞarkı dinlememek
10 Yorumla
+1 yılKendini PC oyunlarına ver kafanı dagitirsin.
00 YorumlaImtikam misilleme ama hemen
00 YorumlaÇok zor be ancak zaman malesef 😏
00 YorumlaAllaha havale edip unutmaya çalışmak
00 Yorumla
+1 yılibadet ve zaman..
00 YorumlaHiç bir şeyle hafiflemez
00 Yorumla
+1 yılTekme
00 Yorumla
+1 yılAğlamak vs zaman
00 Yorumla
+1 yılZaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılZaman sadece
00 Yorumla
+1 yılZaman
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Dolasmak
00 YorumlaZaman
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şey
00 Yorumla - Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne