Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Siyaset konuşmaktan nefret ederim. çok sıkılıyorum çünkü o kadar gereksiz ki. yani benim için gereksiz bir konu bunların dışında başkalarını ilgilendiren şeyleri de konuşmam yani dedi kodu yapmayı da sevmem çok boş geldiği için. bunun dışında bir de futbol konusu da beni çok sıkar önceden futbolu çok severdim ama şu an futboldan bile sıkıldığım için konuşmak istemiyorum. başka da aklıma gelen konu kalmadı
Konuşma değil de konuşmamak geriyor. Bizde hafıza ortalama 3 aylik. Bir felaketi bile 4 tanesi büyük şehir 11 ilde yaşanan 15 milyon vatandaşın zarar gördüğü deprem artık konusulmuyor. İlk günlerde insanlar arabalarda yaşıyordu şimdi her şey bitti seçim konuşuluyor hadi seçim güncel ulusal durum diyelim kimin yanına gitsen cebindeki bin lirayı dövize çeviriyor. Gitti ölenler gitti evsiz kalanlar gitti. Konu kapandı bin liraya yüz lira para kazandırmaya uğraşıyoruz. 3 ay önce olan felaket unutuldu. Devletten başka kimsenin umrunda değil. Depremi en yakın olay olduğu için yazıyorum. Buna benzer neler neler yaşanıyor. Kimse konuşmuyor..
Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
Hep aynı şeyden yakinip ama sonunda aynı sokağın sonunda buluşmak için inatlasmak ve bir arpa yol kat edemeyenler oturup kendine nerede yanlış yaptım diye sormak yerine, kadın da erkekte hep suçu karşındakine atma alışkanlığını edindiği günden beri aynı senaryodan sıkıldım.
Konuşmasını bilenle, her konuyu konuşuyorum sıkıntı değil ama cahile laf anlatmak beni boğuyor. Onunla gireceğim her konu sıkıcı oluyor otomatik olarak.