Ben spor ve gündem hakkında konuşmayı çok severim. Bunun dışında sinema ve kitaplar hakkında saatlerce konuşabilirim. Peki sizin hiç sıkılmadığınız konular nelerdir?

Fantastik konulardan genelde sıkılmam.
Astronomiden sıkılmam.
Müzikten, spordan, kaliteli filmlerden ve dizilerden konuşmaktan, tabii ki klasiklerde dahil bir çok kitaptan konuşmaktan sıkılmam.
Konu yelpazesi daha da genişler. Açıkçası yeni şeyler öğrenebileceğim ve ilgimi çeken hiçbir şeyden sıkılmam.
Tarz kısıtlaması olmadan güzel müzik dinleyebilen, farklı şeylere açık insanla şarkı önere/dinleye müzik konuşarak günler geçirebilirim. Hayatı anlamlandırma çabası, kader, varoluşsal sancılar, inanç, duygular, yaşanmışlıklar ve de en çok güldüğün anlar.
Bazen de cevabının önemi olmasa da sadece oturup konuşalım istersin birisiyle, gökyüzü neden mavi?…
Aslında burada mesele konu değil konuşulan kişidir. Bir arkadaşım var mesela en saçma konu olan, ne olsun mesela… Kâğıt havluların kalitesi (bir örnek) neyse bu konuda bile saatlerce konuşabiliriz ki hatta konu burada kalmaz ağaçlara falan gider, oradan Türkiye'nin ormanlık alanı falan... (kaldıysa). Kimi insanlar da var iki kelime bile konuşmak gelmiyor içimden.
Teşekkür ederim.😊
Ben gündem, haberler işte magazin tarzı şeyler konuşmayı pek sevmem. Bunun dışında filmler diziler müzik, kitap, incelemeler, psikolojik rahatsızlıklar, ruh sağlığı bozuk insan analizleriyle ilgili saatlerce sohbet edebilirim.
Sohbet arasında dert, tasa vb negativist konuları konuşmayı hiç sevmem. Hatta seviyeli tartışmalara her zaman açığımdır ama diyorum ya seviyeli. Bunun dışında zevkler, renkler, yemekler hakkında saatlerce sohbet edebilirim.
Filmleri ve kitaplar
Cevap
10Cevap
Benim deneyimlediğim ve sonucunun güzel olduğu herşey diyebiliriz aslında.
Bu bir kitap olur bir film olur ya da kişisel bakım ürünü olur yemek tarifi olur. tavsiye etmeyi seviyorum sanırım.
Birde gündem ile alakalı konuşmayı severim.
İnsanların düşüncelerini fikirlerini dinleyip
Kendime çıkarımlarda bulunmak hoşuma gider.
Arkadaşlarımla ne konuda olursa olsun konuşmaktan sıkılmam.
Öyle bir konu yok sıkılırım ben
Telde uzun uzun konuşmayı sevmem. Sonuç odaklı bir adamım. Sadece sevdiğimle her konuyu uzun uzun konuşabilirim
Magazin, her türlü dedikodu, alışveriş, moda... Liste uzar gider. Ben siyaset haricinde tüm konuları konuşmaktan zevk alırım, diyelim ki ortada siyaset harici bir konu dönüyor ve ben hiçbir bilgiye sahip değilim. En azından hiç sıkılmadan konuşulan şeyleri dinlerim.
Ama siyasetle ilgili herhangi bir şey duyduğumda şeytan görmüş melek gibi ortamdan uzaklaşırım.
Filmleri, kitapları, güncel hayatla ilgili konuları konuşmaktan pek sıkılmıyorum.
Burçlar, gökyüzü, evren, kuantum bu konularda konuşmayı çok severim.
Anlatılanları da can kulağıyla dinlerim. Aşırı sevdiğim ve merak ettiğim konulardır.
Öğrendikçe daha fazlasını öğrenesim geliyor.
Benim arkadaşlarımla her konuda konuşabilirim sıkılmadan.. Politika ve futbol harici her konu olabilir.. He bir de bitmek bilmeyen doğum ve askerlik anıları olmasın yeter.. :D Keyifli günler..
Herşey hakkında saatlerce konuşabilirim..
Ama sanat.. Özellikle resim.. Şiir.. Edebiyat... Sinema.. İlgili daha çok çeker..
Dedikodu.. :).
Spor.. Siyaset.. Yemek :)).
Herşey kısaca
Şu aralar ne konuşursak konuşalım ipin ucu ülkenin berbatlığına siyasete bağlanıyor. Sohbetler de keyif vermiyor artık.
Karşımda konuşacak insan olunca her konuda konuşabilirim.
~ilgi alanlarımda susmak bilmem ama 🌷
Yalan söyleyemeyeceğim tabii ki sevmediğim kişilerin dedikodusu, çünkü onun verdiği hissi hiçbir şey vermiyor insan psikolojik olarak da rahatlıyor.
Çocuk gelişimi ve onların hayal dünyası üzerine. Valla hayattan zevk alma sebebim bu küçük canlar.
Futbol, oyunlar, tarih, coğrafya, siyaset ve ekonomi gibi konulardan hiç sıkılmam
Anlaştıktan ve kafa dengi olduktan sonra konu sorun olmaz.
Tarih, gündem, seyahat, spor. Asla sıkılmam bu konulardan.
Kitap
müzik
Gezi
Dedikodu yaparken sıkılmıyorum 🧐
Filmler
Müzik
Gündem haberleri
Tatil
Çok konuşmayı sevmem çabuk sıkılırım
Burçlar, astroloji ve parapsikoloji.
Kitaplar, filmler ve şiirler. Asla sıkılmam.
Korku filmleri ve video oyunları.
Şey👉👈
Seks
spor ve siyaset..
Sevgilim 😂
Kediler ve şarkılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?