Siyaset, futboll, teknoloji, oyun, arabalar. Neredeyse tümü erkek muhabbeti. Ve bu konuları bana açan da yine erkekler oluyor. Gidip hemcinsleriyle yapmalarının daha doğru olacağı konuları neden gelip bana açarlar anlamam ki...
Siyaset konusu açıldığında bir başka sıkılırım. Millet birbirine giriyor siyaset konu olunca. Bunun dışında bir de en çok insanların lafı bir şekilde kendisine getirip övünmesinden sıkılırım. Yakın zamanda tanıştığım biri sürekli mesleğini, o gün yaptığı işleri falan anlatıyordu. Ben sormadım, merak etmiyorum, neden sırf yaptığın işle övünmek için bana bunları anlatıyorsun ki? Yani saçma geliyor, saçmalık saçması. Bir şey de diyemiyorum saygımı bozmak istemediğim için. Ama gerçekten çekilmiyor.
Başkalarına taş atma mevzuları.. bunun kadar saçma ve gereksiz bir konu olamaz. Maddiyat.. gerektiğinde bahsedilmeli ancak sürekli para düşünmek ve bunun konusunu açmak karşıdaki kişiyi yeterince darlıyor. Verdiğim bir kararın başkaları tarafından sürekli olarak eleştirilmesi de aynı şekilde hiç hoşuma gitmeyen durumlardan biridir... Bunlar dışında genel olarak şikayet ettiğim bir mevzu yok. İnsanları dinlemeyi severim, bu karşılıklı olursa çok daha severim...
Kolay kolay sıkılan bir insan değilim her konuyu dinlerim ve açarım ama şu sıralar aklım dolu ve en sevdiğim insanlar bike konuşurken kendimi camdan dışarıyı seyredip zihnimdekilerle meşgul olurken buluyorum.
Dinî konularda atıp tutan ve terbiyesizlik derecesinde insanların manevi düşüncelerine tükürür tarzda konuşanların cehaletinden sıkılırım. Ya da tam tersinin diğer tarafa yaptığı.
Evlilik bu işin en başında geliyor. Ardından para konusu açılınca, yaş sorunu açılınca, akrabalar konusu açılınca, sevmediğim insanları kabullenmem gerektiği konusunda sıkılır bunalır daralırım.
Bir şeylere karşı sessiz kalıp arkasından söylenen insanların söylenmeleri beni rahatsız eder Ve duymak istemem bıktırır yani insanlar Yüz yüze yüzleşse ne güzel olur
Siyasi ve dini konular. Genel itibariyle bilgili olduğum konulardır fakat kimseyle bu konulara girmek istemem ancak bu konulara ısrarla girenlerin bilgisizliği beynimi uyuşturuyor.
Okadar okudun ne arkadasın var ne zaman evleneceksin kac yasına geldin halen bos işlerden ugrasıyorsun falan sanki elimde olan bişe kaderde yazılmadıysa istwdigin kadar gayret et olmaz
Ortamda karşıt cins konusu açılırsa sıkılırım ya da abuk zabuk konular olursa. Ortamdan bir an önce gitmek için telefonu elime alırım ve çalıyor gibi yaparak tüymeye çalışırım.
Geçmiş konular genelde canımı yakan konular olur onlar bi de torun konuları eee kızım evlilik ne zaman kısmetse sana ne düğünüme gelmeyeceksin kusura bakma