Kişilik & Karakter Kafanızı koyar koymaz uyuyanlardan mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yoksa 1 saati buluyor mu dalmanız Hemen dalarım Hemen dalamam Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kafanızı koyar koymaz uyuyanlardan mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anında uyurum anında. Bazen bile şaşırıyorum ne ara uyumuşum diye 0 0 Yorumla
Hakan202020 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl ben hemen dalamam ama hızlı uyumak için teknikler var diye biliyorum. 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Hayır hemen uyuyamıyorum, uyumam uzun zaman alır. 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Ah nerde... 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. En az yarım saat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Anında uyurum anında. Bazen bile şaşırıyorum ne ara uyumuşum diye
ben hemen dalamam ama hızlı uyumak için teknikler var diye biliyorum.
Hayır hemen uyuyamıyorum, uyumam uzun zaman alır.
Uykuma göre değişiyor
Ah nerde...
En az yarım saat