En sinir olduğum durum çok sık başima gelmeye başladı , deli gibi uykum var ama bir türlü uyuyamıyorum😰👿
Önerisi olan var mı?
En sinir olduğum durum çok sık başima gelmeye başladı , deli gibi uykum var ama bir türlü uyuyamıyorum😰👿
Önerisi olan var mı?
Ömrüm boyunca hiç öyle yastığa başımı koyar koymaz uyuyamadım. En az 1 saatim vardır yatağa geçince. Zaten salonda TV izlerken uyuyup kalmak diye bir şeyi hiç bilmiyorum, nasıl bir şeydir.
En çok da uçakta kıskanıyorum hemen uyuyanlari. Yav ben kaç defa 10 saat üzeri uçak yolculuğu yaptım, uyku sıfır. Haliyle de çok sıkıcı oluyor. O yüzden de uzun yolculuk dedin mi bir duruyorum. Adam daha ben uçağa binerken geçmiş uyuyor. Yuh diyorum a*k. Deli oluyorum 😂😂😂
Bence çok geç uyuyorum yani yattıktan sonra uyumam 1 saat sürüyor neredeyse
Offf çok sinir bozucu
Maalesef abla, günaydın :)
Hemen uyuyamam. ille de bi süre dönerim yatakta
Cevap
17Cevap
Müzikle uyu aç rahatlatıcı müzik radyovoyage yi uyursun
Rica ederim
Bunu yapabiliyorum. Koyar koymaz uyumak kolay. Vücudu yormak lazım ve düşünmemek.
Galiba
Bu mümkün değil önce çocukluğuma inip sonra tartışmada haklı çıktığım ekran gelir gözümün önüne şunu desem daha iyi olurdu diye diye sabah oluyor..
Yorgunsam evet. Zihninde cevapsız sorular kalınca da uyku tutmuyor. Bu ara tatilde güneş yorduğu için hemen uyuyorum 🤭
Işıksız bir odada gözünü kapat ve hayal kur. Açma bir süre yeter
Gözlerini kapat 5 dakika hiç bir şey düşünme.
Genellikle 5-10 dakika içinde uyurum.
Kıskanıyorum hızlı uyuyanları valla 😂
Papatya çayı iç.
Ayrıca Google teyzeye "sedative herbs" diye sor.
Google teyze 😂iyimiş o bir bitki çayımı ben şimdi Melisa içtim, evde değilim Melisa vardı yanımda
Hava çok sıcak hayatım
Ben yatağa geçtim mi rahat iki üç saatim var 😂
Son günlerde daha çok zorlanıyorum
Ayran iç yoğurt ye
İyi geceler der misin banada diyenim yokta yatacağım şimdi 😃
maalesef hemen uyuyamıyorum
Başımı yastık görmesin uyurum affetmem.
Yorgunsam hemen uyurum
Çok çok yorgun ve uykusuz isem uyuyabilirim.
Seni tanıma şansım var mı?
Neden 😞
genelde hemen uyurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?