Diğer Sahura kadar uyucak misiniz? Nurhvl34 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sahurdan sonra hiç uyuyamıyorum 😔 Sahura kadar uyucak misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. uyumam 0 0 Yorumla
Akangözyaşı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl belki ders çalışırım veya kitap okurum.. 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet uyuyacam 1 2 Yorumla Nurhvl34 1 yıl Sahurdan sonra da uyuyabiliyor musun beni hiç uyku tutmuyo Yorumla moonlight012 1 yıl Uyumakta çok zorlanıyorum uyusam bile max 3 saat uyuyabiliyorum Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Uyumalı mıyız 1 xper 0 1 Yorumla Nurhvl34 1 yıl Ben uyuyorum Yorumla
Cedricx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hayir sen 0 6 Yorumla Nurhvl34 1 yıl Uyucam Yorumla Cedricx 1 yıl Cok pürüzsüz cildin var Yorumla Nurhvl34 1 yıl Teşekkürler Yorumla Cedricx 1 yıl Rica ederim icim geçti ama Yorumla Nurhvl34 1 yıl Ne diyon be Yorumla Cedricx 1 yıl Kotu birsey demedim Yorumla
PİSTANTROFOBİ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 773 cevap paylaştı. Yokkk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
uyumam
belki ders çalışırım veya kitap okurum..
Evet uyuyacam
Sahurdan sonra da uyuyabiliyor musun beni hiç uyku tutmuyo
Uyumakta çok zorlanıyorum uyusam bile max 3 saat uyuyabiliyorum
Uyumalı mıyız 1 xper
Ben uyuyorum
Yokk
Hayir sen
Uyucam
Cok pürüzsüz cildin var
Teşekkürler
Rica ederim icim geçti ama
Ne diyon be