Ben genelde pozitif düşünce yapısı içerisinde olmayı çok seviyorum özellikle doğuştan bedensel engelleyeyim ama her olumsuzluktan veya negatif durumdan bir pozitif durum meydana çıkararak her zaman için şükretmeyi seviyorum bazen insan ettiğin zamanlarda olabiliyor ama yine de şükretmek Bence en güzeli
Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
Pozitif düşünmeyi deniyorum her zaman ama bazen de tam tersi negatif düşünceler düşünüyorum aslında o an ki moralime göre değişir. yani modum sabit kalmıyor benim. ama her zaman için kendime olan güvenim ve inancım tam yüksek.
Pollyannacı bakmaya gerek yok bir şey negatifse negatiftir benim için he pozitif şeyler doğurabilir orası ayrı ama her olumsuz şeye de iyi yönünden bakmaya çalışmam :D
Bu soruyu neden sordum biliyormusun @MasalsızKaldım Sende bilirsin soru sorduğun için... Şu ortamda bile soruya gelip içindeki nefreti ve negatifliği kusan insanlar oluyor Mizah amaçlı bir soru soruyorsun onda bile keyif almak yerine bir negatiflik arayan insanlar var. Sende beni anlamışsın ki hayret etmişsin görüşlere 😄