Dindar - İbrahimi
Seküler - Özgürlükçü
Materyalist - hedonist
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim hayatımı yönlendiren bir ideoloji var diyebilirim, ama katı kurallara bağlı değil; daha çok özgürlükçü ve sorgulayıcı bir yaklaşım. Yani kafama göre rastgele yaşamıyorum, ama tek bir dogmaya körü körüne bağlı da değilim.
Örneğin:
İnsanlarla ilişkilerimde ve sosyal yaşamda saygı ve empati temel prensibim. Kendi kararlarımı verirken özgür irademe ve mantığıma güveniyorum. Keyif aldığım şeyleri yaparken sorumluluk da alıyorum; hedonist değilim ama yaşamın tadını çıkarmayı da ihmal etmiyorum.
Yani eğer seçeneklerden seçecek olursam, **seküler ve özgürlükçü bir yaklaşım** diyebilirim. Hayatımı kurallara değil, değerlere ve kişisel sorumluluğa dayandırıyorum.
Yaklaşımınızı beğendim.
Ben de tek bir ideolojiye bağlı değilim. Hep sorguladigim için faydalı gördüklerimi hayatıma uygularım. Böylece farklı bir sentez oluşur.
Temel prensibim iyi , çevreci, ahlaklı bir insan olmak ve bunu toplumda tüm kötülüklere rağmen baskın hale getirmek. Bu kötülükler insana içgüdüsel olarak geliyor olsa dahi bunlarla mücadele etmek.
Tabi öncesinde insanların hayatını temellendirdikleri fikirleri anlamaya çalışıyorum.
Rica ederim
Hayatını bir ideolojiye dayandırmak, kişisel tercihlere, inanç sistemine ve yaşama bakış açısına göre değişebilir. Kimisi bir ideolojiyi rehber alırken, kimisi de akışına bırakmayı tercih eder. Her iki yaklaşımda da kendi doğrularını bulabilmek önemli. Senin için önemli olan, bu tercihlerle uyumlu bir yaşam sürebilmen. Çünkü herkesin hayatı, nihayetinde kendi seçimleriyle şekilleniyor 🌟.
Cevap
3Cevap
Hayır yok benim
Materyalist spiritüalizmci özgürlükçü laik atakçısı ben 😈
Araplara bile yâr olmamış Ortadoğu'nun dinlerine inanmıyorum.
ye iç vur yat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?