Şimdi tip nedir oldukça derin ve zor bir soru ama ben durumu Eren Çakar sevdiğim bir arkadaşımdan örneklendirerek açıklayayım kendisinin adı lazım değil aksiler kralı olarak tanınır. Simitçisi vardır. Oldukça karizmatik bi adam yani ve herkes bu adamı sever mesela bu adamın saçı maçı yok göbek desen var rakı desen var ağızda anason kokusu desen var fakirlik desen var ama adam yakışıklı mı yakışıklı koçum ama başka bi arkadaşım var o da Reis-i esenler veya tütüncüler kralı olarak bilinir şimdi yanlış anlaşılma olmasın kendisini severim amma velakin şan şöhret para sahibi bir adam olmasına rağmen e adam tütüncüler kralı sonuçta ama yakışıklı bir adam değil o yüzden tip bence tütünle ters orantılıdır tütüncülük işiyle uğraşanlar genelde Eren Çakar daha çirkin oluyorlar. Doğruluğundan emin değilim ama aksiler kralının rakıyla biricik şarabı karıştırıp cildine sürdüğü bazenleri içtiği bazenleriyse diş macunu olarak kullandığı oluyor diyorlarmış biricik şarap olması önemli başka marka olmaz da diyorlar selamlar
Güzellik ya da yakışıklılık pek önemli değil desek de aslında ilk görünüş ve ilk tanışma için herkes adına önemli. Burada belirli bir kriter olduğunu düşünmüyorum çünkü saçı böyle yüzü böyle demek çok saçma ama örnek vericek olursam gülüşü şu şekilde demek tipinden daha çok etkiler bizi. Kısacası kriterlere koymak oldukça mantıksız. Kişinin çekiciliği herkes için ön plandadır.
Kibar olmak benim için mesela bir sıfır önde geliyo her zaman dürüst ve kaba olmamak da önemli her hangi bir durumda öne atılmadan düşünerek konuşmak da öyle bunlar bence her kız için önemli bir kaç seçenek
Tip dediğiniz için dış görünüş olarak değerlendiriyorum; açık tenli, siyah saçlı, kirli sakallı, siyah/koyu kahve gözlü, hafif yapılı, boyuna göre ideal kiloya sahip biri olmalı. Sarışın ve renkli gözlü olmasın yeter ki.
Fotoğraftaki soldaki kadın aşırı çirkin. Aşırı hem de. Genel olarak pürüzsüz, sivilcesiz bir cilt. Orantılı göz burun ve kafa güzelliği öne çıkarıyor. En önemlisi de cilt tabi ki.
Dalgali savlar ince bir vucut keskin bakislar ve en onemlisi dogal olmasi oyle kazma gibi tirnaklar heryere dolgu falan kocaman dudaklar bence cok itici en iyisi dogal olmasi