Arkadaşlar abdest alıyorum ses koku yok abdestim kaçıyor gibi hissediyorum tekrardan alıyorum. Kuru yer kalmış gibi hissediyorum tekrardan ıslatıyorum.
Kendimle ilgilenmeden aklıma sadece düşünce olarak müstehcen bişey gelse guslüm bozuldu diyorum. Taktıkça takıyorum kafayı yemek üzereyim. Bunlar vesvese midir ne yapmam lazım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence çok düşünmeyin. düşünmezseniz gider yakında bilinç altı ile ilgili. yani siz düşündüğünüz için oluyor. takıntılık da denebilir.
Maalesef 🥺
Vesvese tabi. Bir sure bozuldu hissetsende duzeltmemek icin israrla bisey uapmadiginda seni birakiyor
Yani tekrardan almamam lazım. Deneyeceğim zihnimi susturup Allah razı olsun çok teşekkür ederim ❤️
Kesinlikle benimde basima geldi bi sure surekli yasiyodum hatta nerdeyse beni uzaklastiriyordu. Sonra bir hoca dinledim meseka gaz cikardigini hissettiginse ses ve koku yoksa devam et diyodu digerlerinide ayni sekilde kendini zorla ve duzletme. Kisa sure icinde birakip gidiyor 🥰
Ses koku yok sadece his ve çok zorlamaya başladım artık 🥺
Evet o yuzden onu bozmasin olarak kabul et ve yenileme. Emin ol birakacak peisni
Abla vesvese asla umursama aynı hata sürekli oluyorsa o düşünce geliyorsa mesul değilsin sakın önemseme doğru yoldasın şeytan uğraşır
Sürekli oluyor kardeşim ibadetimden asla tat alamıyorum çok yoruldum
Allah razı olsun kardeşim 🌺
Tat alamayan. cok iyi daha faziletli çünkü huzur ya da mutluluk için yapmıyorsun Allah rızası için yapıyorsun sürekli oluyorsa asla aynı olayı yapma şeytan çok uğraşır doğru yoldasın Allah daim etsin sende olmayanı sende hisettirir
Vesvese odun vermezsen soner gider
Cümlemizden Allah razı olsun şeytan seni biktirmak için yormak için ugrasiyor
m.youtube.com/watch
Mutlaka izle abla anlarsın konuyu
Mehmet yıldız vesves hakkında serisi var izle anlarsın daha iyi bir de ya baki entel baki zikrini bol cek ve estağfurullah zikrini
Hay Allah razı olsun kardeşim 🌺🌺🌺 izleyeceğim hemen
Cümlemizden Allah razı olsun
Bunlar vesvesedir çok takılma ve imanından da sakınca duyma sonuçta hırsız boş eve girmez şeytan da imanlı kişilere vesvese verir
Peki benim ne yapmam lazım yani hiçbir şey olmamış gibi devam etsem diyorum ki ya abdestim gerçekten yoksa
Allah razı olsun 🌺
Abdest kesindir. Hani afedersin gaz kaöırmak anlaşılır zaten. Ya da bir yerinin kanaması anlaşılır. Kesin bozulmuş gibi hissediyorsan yine alırsın
Amin cümlemizden inşallah 🙂
felak nas surelerini hep okumalısın
Çok teşekkür ederim
rica ederim
Allah razı olsun
rabbenâ âtinâ mil ledünke raḥmetev veheyyi' lenâ min emrinâ raşedâ.
. rabbenâaa âmennâa bimâaa enzelte vette. ba.`ne-rrasûle fektübnâ me`a-şşâhidîn
rabbenâ âmennâ fagfir lenâ verḥamnâ veente ḫayru-rrâḥimîn.
rabbena-ṣrif `annâ `aẕâbe cehennem. inne `aẕâbehâ kâne garâmâ.
rabbena-gfir lenâ ẕünûbenâ veisrâfenâ fîii emrinâ veŝebbit aḳdâmenâ venṣurnâ `ale-lḳavmi-lkâfirîn.
rabbena-gfir lenâ veliiḫvânine-lleẕîne sebeḳûnâ bil'îmâni velâ tec`al fî ḳulûbinâ gillel lilleẕîne âmenû rabbenâ inneke raûfür raḥîm.
rabbena-gfir lî velivâlideyye velilmü'minîne yevme yeḳûmü-lḥisâb.
rabbenâaa efrig `aleynâ ṣabrav veŝebbit aḳdâmenâ venṣurnâ `. a. le-lḳavmi-lkâfirîn
rabbenâaa efrig `aleynâ ṣabrav veteveffenâ müslimîn.
. rabbene-kşif `anne-l`aẕâbe innâ mü'minûn
rabbenâ żalemnâaa enfüsenâ veil lem tagfir lenâ veterḥamnâ lenekûnenne mine-lḫâsirîn
rabbenâ `aleyke tevekkelnâ veileyke enebnâ veileyke-lmaṣiyr
rabbenâaa inneke men tüdḫili-nnâra feḳad aḫzeyteh. vemâ liżżâlimîne min enṣâar.
rabbenâaa innenâ sem. i.`nâ münâdiyey yünâdî lil'îmâni en âminû birabbiküm feâmennâ. rabbenâ fagfir lenâ ẕünûbenâ vekeffir `annâ seyyiâtinâ veteveffenâ me`a-l'ebrâr
her namazdan sonra okumaya çalış inşallah
Niyet önemli
Allah razı olsun teşekkür ederim
Sen yanlış ta alsan kuru yerde kalsa niyet etiysen allah kabul eder diyer saydıklarım vesvese olabilir mesela abdest alırken unutiyosan şunu yaptimi bunu yaptimi diye
Yüzümü yıkıyorum eminim ama tam namaza durucam diyorum ki ya kuru yer kaldıysa ya kabul olmadıysa
Sen niyet etiysen yanlışta olsa allah kabul eder
Vesvese
Allah razı olsun 🌺
Sendende canım benim
Vesvese
Allah razı olsun 🏵️
Ben bu soruya dahanonce defaylj cvp vermiştim diye sanıyorum anlamadım ki