İnternet & Teknoloji Ne yapmalıyım bunlar ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle bir mesaj gelmiş bana böyle şeyler atmış ne yapmalıyım? Ne yapmalıyım bunlar ne? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. linke tıklatarak hesap bilgilerini çalmaya çalışacaklar tıklama engelel geç 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. engelle direk bence linke tıklama 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Okuyunca anlasiliyor. Hesabini calacaklar iste okuma yazmaniz hic mi kalmadi 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Jdjdjdjdjdjd sakin sinirlenme Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl sakın tıklama tuzak bunlar çalınır hesabın bak net söylüyorum tıkladığın an bilgilerin onda ona göre 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet engelledim
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% 1 yıl Bu yöntemle hesap çalmaya çalışanlar kaldı mı ya :D Kaç sene öncesinin numaraları 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kesinlikle aldırmayın engelleyin hemen. Linklere basmayın dolandırıcılar 0 0 Yorumla
nurhanifekaya Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 yıl Banada biyel mesaj gelmişti linke tıkladım instami caldilar 0 0 Yorumla
çokgiizliiüye Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Sana link atıp telefonuna erişecekler 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Okul arkadaşım bunu bana atan demekki onun hesabını çalmışlar Yorumla
Begonvil28 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bu son zamanlarda çok popüler linke tıklama 0 4 Yorumla Begonvil28 1 yıl Dolandırıcı yani Yorumla Soran 1 yıl İsteseydim göndereceklerdi Yorumla Soran 1 yıl Okul arkadaşım bunu bana atan demekki onun hesabını çalmışlar Yorumla Begonvil28 1 yıl Olabilir evet Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tıklama sakın dolandırıcı onlar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Engelledim fakat o kız benim lise arkadaşım acaba onun hesabını mı çalmışlar Yorumla Bizden_Söylemesi 1 yıl evet Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Var mı böyle şeylerin 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Tabiki hayır Yorumla JasonLibidosu 1 yıl O zaman korkma Olanlara zarf atıyorlar işte Yorumla Soran 1 yıl Dolandırıcılık mı yani Yorumla JasonLibidosu 1 yıl Evet Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 782 cevap paylaştı. dolandırıcı bunlar takma engelle gitsin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl İnstagram adresini çalmaya çalışıyor 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Engelledim Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 895 cevap paylaştı. engelle dolandırıcı 0 0 Yorumla
terenzi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Tokat bu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım Yorumla terenzi 1 yıl Hesabını calacaklar Yorumla
AdamGibiAdam1993 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Dolandırıcı, hemen engelle 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla
Adanadem1rsp0r Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Dava aç icabına bakar devlet 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne davası böyle bir şey var mı Yorumla Soran 1 yıl Dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum Yorumla Adanadem1rsp0r 1 yıl Valla her şey olabilir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
linke tıklatarak hesap bilgilerini çalmaya çalışacaklar tıklama engelel geç
engelle direk bence linke tıklama
Okuyunca anlasiliyor. Hesabini calacaklar iste okuma yazmaniz hic mi kalmadi
Jdjdjdjdjdjd sakin sinirlenme
sakın tıklama tuzak bunlar çalınır hesabın bak net söylüyorum tıkladığın an bilgilerin onda ona göre
Evet engelledim
Bu yöntemle hesap çalmaya çalışanlar kaldı mı ya :D Kaç sene öncesinin numaraları
Kesinlikle aldırmayın engelleyin hemen. Linklere basmayın dolandırıcılar
Banada biyel mesaj gelmişti linke tıkladım instami caldilar
Sana link atıp telefonuna erişecekler
Okul arkadaşım bunu bana atan demekki onun hesabını çalmışlar
Bu son zamanlarda çok popüler linke tıklama
Dolandırıcı yani
İsteseydim göndereceklerdi
Okul arkadaşım bunu bana atan demekki onun hesabını çalmışlar
Olabilir evet
Tıklama sakın dolandırıcı onlar
Engelledim fakat o kız benim lise arkadaşım acaba onun hesabını mı çalmışlar
evet
Var mı böyle şeylerin
Tabiki hayır
O zaman korkma
Olanlara zarf atıyorlar işte
Dolandırıcılık mı yani
Evet
dolandırıcı bunlar takma engelle gitsin.
İnstagram adresini çalmaya çalışıyor
Engelledim
engelle dolandırıcı
Tokat bu
Anlamadım
Hesabını calacaklar
Dolandırıcı, hemen engelle
Tamam
Dava aç icabına bakar devlet
Ne davası böyle bir şey var mı
Dolandırıcılık olduğunu düşünüyorum
Valla her şey olabilir