Alışveriş & Hediyeler Ben bunları ne yapacağım çeyizden Kalmış? _Beyza_13 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben almadım hiç birini hediye olarak geldi Beyazlar masa örtüsü ama küçük kullansım yok çöpe de yazık 🌸🌸☺️🤍 Ben bunları ne yapacağım çeyizden Kalmış? Cevapla Hediye Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Linalinaaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ne kadar emek onlar güzel de duruyor Cidden bazı insanlar kullanmayı bilmiyor yaa... Hediye et bari 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. ende başkasına iteleyi ver işte hediye olarak 0 0 Yorumla
Arc-en-cieel Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Dantelleri havlu veya yastık kenarlarına kullanabilirsiniz dantel miş yazık olmasın 0 3 Yorumla _Beyza_13 1 yıl Ben oradan söktüm danteleri havlulardan yaratıklardan Yorumla _Beyza_13 1 yıl Yaratıklardan Yorumla _Beyza_13 1 yıl Yastıklardan Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 359 cevap paylaştı. :) çok eskide kalmış atcan napcan:) 0 6 Yorumla _Beyza_13 1 yıl Teyzeme vereceğim başka ne yapacağım o sefer öyle şeyleri Dönüştürmek düşündüm evde ip yok iğne yok 🤣 Yorumla TipSizAdam06 1 yıl maşallah evinde de eksik bişey yok çeyize iğne iplik koysalarmış iyimiş :) Yorumla _Beyza_13 1 yıl Almadım alınır kolay iş o bazı şeyleri sonra alıyorum mesela illa her şey öncede almanın bir faydası eksik olunca alınır Yorumla TipSizAdam06 1 yıl ama çeyizde sanki iğne iplikte alınır ya ben öyle gördüm yani :) Yorumla _Beyza_13 1 yıl Ben diğerlerin yaptığını yapmıyorum en gerekli olanları aldım sinradandan alınabilecek şeyleri almadım ev girer girmez ne gerekli olacaksa o Yorumla TipSizAdam06 1 yıl Mantikli hatunmussun Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yıkayınca cikmiyormu 0 0 Yorumla
Şahin06_ Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 77% 1 yıl Bana verirmisin 0 4 Yorumla Cileklitartt 1 yıl Napicaksin cidden Merak ediyorum Yorumla Şahin06_ 1 yıl @Cileklitartt cope gtmesin yazik. İlerde esim kullanir. Yorumla Cileklitartt 1 yıl 🥺🥺 Yorumla Şahin06_ 1 yıl @Cileklitartt elleriniz de guzelmis bayan. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne kadar emek onlar güzel de duruyor Cidden bazı insanlar kullanmayı bilmiyor yaa... Hediye et bari
ende başkasına iteleyi ver işte hediye olarak
Dantelleri havlu veya yastık kenarlarına kullanabilirsiniz dantel miş yazık olmasın
Ben oradan söktüm danteleri havlulardan yaratıklardan
Yaratıklardan
Yastıklardan
:) çok eskide kalmış atcan napcan:)
Teyzeme vereceğim başka ne yapacağım o sefer öyle şeyleri
Dönüştürmek düşündüm evde ip yok iğne yok 🤣
maşallah evinde de eksik bişey yok çeyize iğne iplik koysalarmış iyimiş :)
Almadım alınır kolay iş o bazı şeyleri sonra alıyorum mesela illa her şey öncede almanın bir faydası eksik olunca alınır
ama çeyizde sanki iğne iplikte alınır ya ben öyle gördüm yani :)
Ben diğerlerin yaptığını yapmıyorum en gerekli olanları aldım sinradandan alınabilecek şeyleri almadım ev girer girmez ne gerekli olacaksa o
Mantikli hatunmussun
Yıkayınca cikmiyormu
Bana verirmisin
Napicaksin cidden Merak ediyorum
@Cileklitartt cope gtmesin yazik. İlerde esim kullanir.
🥺🥺
@Cileklitartt elleriniz de guzelmis bayan.
Sat.
ihtiyaç sahiplerine verebilirsin
😁😁😁 çeyiz ne ya