Ne yapacağım ben bunlarla?

Maleesef garip bir aileye sahibim, babam şehir dışında çalışıyor bazen. Babam gidince abim maleesef evde bağırmaya başlıyor ve aşırı şikayet ediyor, kibirli ve kontrolcü biri. İlla herkes benim istediğimi yapsın diyor, babamı istemiyor. Ve Benim ettiğim küfürlerden şikayet ediyor üstelik ben ona etmiyorum. (Sanki kendisi çok terbiyeli) Anneme Gelince kendisi aşiret hanımı gibi davranıyor, Beni Yok Sayıp Sanki Tek Oğlu oymuş gibi onu savunuyor. Bunun yüzünden kız kardeşim evi terk etti daha dün. Bana gelince psikolojik sorunlarım var beni bilen bilir bu sitede (pek tanınan biri değilim ama sorularıma cevap verenler beni bilir) ve abimi eskiden çok severdim ama şimdi en nefret ettiğim oldu... babam 6 aylığına işe gidecek yarın ve ben... bununla ne yapacağım bilmiyorum, ne zaman sussam illa benden şikayet ediyor en sonunda. Evde iki yabancı gibiyiz ama beni köle olarak kullanmaktan çekinmez kendisi, o yüzden psikiyatristimden beni koğuşa almasını isteyeceğim... umarım alır çünkü bu gidişle sabrım taşıyor ve z*rar vermekten çekinmeyeceğim onlara...(ne hissettiğimi soracak olursanız, bu evde bir yabancı gibi hissediyorum)
Ne yapacağım ben bunlarla?