Ben bunlarla ne yapayım şimdi?

Normalde ailemin yanında kalmıyorum okul için başka bir evde kalıyorum birkaç günlüğüne ailemin yanında kalayım dedim zaten davet ediyorlardı ben gitmiyordum neyse bu cuma gecesinden çağırdılar bende gittim yanlarına her şey normal sıradan bir gün bende açtım laptobumu bir ödev var onu hallediyorum genelde odaya destursuz girdikleri için arkadaşlarımla oyun oynarken vs. sesi kapatamadan odaya girip mantıksız olduk olmadık sorular soruyorlar ve bende kapıyı kilitliyorum ödeve ara verdim arkadaşlarımla konuşmak için discorda girdim seslide sonette konuşurken yine kapıyı açmaya çalıştılar efendim diye seslendim televizyonu tak dedi annem bende herhalde bir şey açacaklar onu bulamıyorlar zannettim (televizyona bir alet bağlayıp youtube gibi uygulamalara erişmeyi sağlayan bir araç) genelde bunun için hep beni çağırırlardı dikkate almadım kardeşim yapsın dedim neyse olaydan 30dk sonra çıktığımda herkesde bir sessizlik meğer televizyonda maç var anten çıkmış (istese internettende izler) televizyonu sökmüşler takamıyorlar banada bir şey söylemediler adam akıllı bende gitmedim televizyonu takmaya çalışırken düşürüp kırmışlar olayın siniri ile babam benim odama yönelip laptobumu parçaladı manyak herif ben şimdi bunlardan uzakmı dursam ilişkimimi kessem okul bitince uzağamı taşınsam bilemiyorum laf anlatılmaz zatende dinleme huyları yok direkt bir suçlama hakim zaten dışlanan taraf ben oldum kardeşlerimin aradında kendimi bildim bileli hep böyle saçma sapan olaylar yaşıyorum sizce ne yapmalıyım
Ben bunlarla ne yapayım şimdi?