Merhabalar Herkese 🌸

Bunu sadece aşk anlamında değil de , genel düşünebilirsiniz. Şahsen ben bağlanmakta zorlanıyorum.
Merhabalar Herkese 🌸

Bunu sadece aşk anlamında değil de , genel düşünebilirsiniz. Şahsen ben bağlanmakta zorlanıyorum.
Ne yazık ki belki de bunca zaman boyunca üzüntü yaşıyor olmamın en büyük nedenlerinden bir tanesi çabuk bağlanmak hayatımda olan kişiyi hayatımın merkezi durumuna gelmekten kaynaklandı ve bu konuda çok fazla üzüntü yaşadım 😊
Eğer beni beğendiyse bende beğeniyorsam.. benimle ne kadar samimi içten ne kadar değer verdiğine dikkat ederim..! Körü körüne Kolay değildir bağlanmam..
Cevap
30Cevap
Selamlar, hayır ben insanlara kolay bağlanan birisi değilim çünkü maalesef her insan ile kusursuz şekilde anlaşamam zaten uzun süre yalnız kaldığım için de insanlara olan güvenim maalesef gitti yani istesem bile birine aşık olamam ya da birine güvenemem birini sevemem bunun için çok zaman geçmesi ve birlikte anılarımız olması lazım ki aramızda bir arkadaşlık veya sevgi anlamında bir bağ oluşabilsin bunlar olmadığı için de şu an birine bağlanacağımı sanmıyorum.
Hayır. Birbirimizin hayatında bulunmamız bizim için güzel olacak mı, yeteri kadar yoğun duygular hissedebiliyor muyuz, anlaşabiliyor muyuz gibi işin hem mantık hem duygu tarafında ne kadar uyumlu olduğumuz önemli.
Çok daha sağlıklı böylesi
Ben de öyle düşünüyorum. Yoksa insan duygusal açıdan yıpranıyor
Kolay bağlarım ama ben bağlanamıyorum.
Anında soğuyorum.
Benim içimde var olan, kadının kalitesini ve bana olan düşünceleri konusunda güven duymam.
Duyamıyorum. Hepsi iki üç gün sonra maymun kişiliğe sahip olduğunu gösteriyor, fiyasko...
Çok kolay bağlanırım. Durup dururken bağlanıyorum. Turkcell gibiyim.
Değişiyor kişiden kişiye bazıları samimiyet temsili oluyor o tarz kişilere bağlanıyorum. Bazıları samimi de olsa yine de uzak duruyorum
Hayır, aksine ben insanlara kolay bağlanamam. Bu hem arkadaşlık ilişkileri olsun hem de duygusal ilişkiler olsun hiç fark etmez. Büyük bir bağlanma sorunu yaşıyorum. Hoş bu durumdan pek şikayet olduğum söylenemez.
Kişiliği ve onu destekleyen mimikleri az çok bağlanmama sebep olabiliyor
Zaaf gibi yani
Hayir kolay kolay birine bağlanmam arkadaş seçimine önem veririm hiç aşıkmam olmam demiştim birine bağlamam demiştim sirilsıklam aşık ettirdi beni 😂❤
Evet, çok yanlış bir şey ama çok çabuk bağlanıyorum ve çok çabuk güveniyorum bu özelliğinden bir an önce kurtulmak istiyorum.
Kişisine göre değişir bu herkese aynı olmuyor
Eğer karşımdaki samimiyse çabuk bağlanıyorum, dediklerine çabuk kanıyorum
Kolay bağlanan biri değilim. Kolay bağ koparabilen biriyim
Kolay bağlanamıyorum daha doğrusu kimseye bağlanmıyorum.
Kim olduğuna bağlı, o lanetli enerjiyi almışsam bittim ben bağlanmışım demektir.
Hayır kolay baglanmam ama bağlandığım kişilerle uzun ilişkilerim olur
Bağlanmak güzel olur ancak aynı frekansta olursan tadına doyum olmaz
Bazen evet, bazen hiç.. O kişinin aurasına karakterine bağlı tamamen.
Bağlanamıyorum genelde, çok nadir birilerine bağlanırım ama onlarda takıntı derecesinde bağlanıyorum ne yazık ki
İlgi sevgi açlığı sanırım çocukken göremediğim için birisi ufak sevgi gösterse bağlanırım
Olabilir
Hayır o ergenken oluyor zamanla yediğimiz kazıklar kişiliği oturtup olgunlaştırıyor babasına bile bağlanırken on kere düşünüyor insan bence
Genel olarak aşırı derecede zorlanıyorum; ama aşk konusunda özellikle henüz 2,5 aydır yazışmakta olduğum bir kıza bağlanmak üzereyim.
Bağlanmam kolay unutması bir gün sürer
Süperr
Maalesef evet. Çok çabuk güveniyorum. Sonrasında pişman oluyorum.
Kolay bağlanan biri değilim. Her an kopup gidebilirim.
Zor bağlanırım 2 seneyi geçmiştir sevmeyeli kimseyi
Bir seyler paylaşmış isem bağlanırım sonra öyle kalırım.
eveeet hemen herkese güvenip en özelimi bile paylaşıyorumm
Çok çabuk bağlanırım bir o kadar da çabukta soğurum
Genel olarak çok zor bağlanır ve iletişim kurarım..
Var öyle gereksiz bir huyum..
Evet kolay baglanirim
Evet çok kolay bağlanır ve severim.
Yokk
Tamamen bağımsızım. Bağlanmayı sevmem.
Ne kadar istemesem de bazen evet :(
Kişisine göre değişebilir
Değilim o yüzden yalnızım
Hayır çok zor bağlanırım
Hemen çabuk baglanıyorum
ben de zor bağlanırım.
sebebini biliyorummm