Bir insana bağlanmam için 2 sene falan geçmesi gerekiyor sanırım..

Bir insana bağlanmam için 2 sene falan geçmesi gerekiyor sanırım..
Arkadaşlık sıfatına doğru şekilde uyan kişilerle bir bağ kurarım ama bir kere güvenirim. O güven gidince, hiç bir şey eskisi gibi olmuyor. Reel hayatta insan tanımak daha kolay ama burada keskin kuralların olması lazım. Bugün sana dostum diyen yarın arkandan konuşabiliyor. Bu sebepten az insan, çok huzur mantığı devrede.
Benim için kolay ya da zor diyemem. Kendiliğinden bağ oluşursa oluşur ya da oluşmaz. Ailemle bile çok sıkı bir bağım yok, farklı yapıdayım çünkü. Anne karnından başlayan bu süreçte hep kendiliğinden bağlar kurarız ve parçalanarak da ayrılırız. Bir bütünden parçalanarak ayrılmak, yola devam etmek. Doğanın kanunu bu. Nitekim yalnız geldik yalnız öleceğiz. O yüzden bağ kurmak bir zorunluluk olmadığı gibi sevgi ile, iyi duygularla bağ kurabilmek önemli olan. Sadece insanlarla sınırlı değil, yaşadığın ülke, mahalle, apartman, daire, evindeki eşyaların, seçtiğin işin, sevdiğin yemek vesaire. Memnuniyetsizlik, şikayet içinde misin? Yoksa olduğu gibi kabul ediyor, şükür içinde misin? Bütün bunlar dünya ile, hayat ile, kendin ile bir bağdır. Çünkü kendi hayatının yaratıcısı kendinsin.
Hayır, hayatım da yer yapması lazım ve bu da zamanla olabilecek bir şey.
Teşekkürler. 🍀
Hayır
Cevap
15Cevap
Hayır bağlanma problemim var 😂 duygularımı çok yoğun yaşıyorum ama böyle bağlanma vazgeçememe gibi bir durum olamaz benim açımdan
Zor bağlanırım, bırakması da zor olur.
Kolay bağlanmıyorum duygularım yok gibi. ama biri bana ilgi gösterirse ya da aşırı ilgilenirse aşırı bağlanabilirim. bu yüzden mesafeliyim
Bağlandım gibi oldum sonrasında büyücüler büyüyü bozdum dün akşam Silivri de güzel bir mekanda arkadaşlarla buluştuk beni biriyle taniştirdılar hersey bir anda gelişti sonra döndüm dedimki hayat ne güzelmiş meğer bağlama büyüsü yapılmış
Dün gece dükkanmda kaldım sabah uyandım kahvaltımı yaptım sonra dukkanim da kafam o kadar dinç ve huzurluyum ki çok şükür kendimi buldum işimi boşlamıştım baya onun farkına vardım öyle bir duruma dustugume inanamadım birazdan diğer telefonum ve numaramdan biriyle konuşacağım dün tanıştım çok güzel bir bayandı inşallah oda büyücü değildir inşallah bana çok sıcak geldiler Bayadır böyle bir his de bulunmadığımı hissettim geçti çok şükür Allah geride kalanlara yardımcı olsun 🤲🤲 😒
Bağlılık olayı çok başka ve çok zor. Anlaşmak falan meselesi de değil. İyi anlaştığımız kişiler de gelip geçebilir hayatımızdan ama bağlanmak, sürekli ona odaklanmak, hatta çok şahane bir uyum olmasa bile onu kaybetmekten korkmak insanın başına kaç kez gelir bilmiyorum ama istisna duygulardır. Kolayca bağlanan kişiler muhtemelen boşlukta ve yoğun sevgi eksikliği yaşayanlardır.
3 senelik ilişkimde aldatıldığımı öğrendiğim zaman ister istemez en savunmasız, güçsüz ve mutsuz olduğum dönemlerdi duygusal boşluktaydım ve karşıma çıkan kişiye kısa zaman içerisinde bağlandım. Normalde birine ısınmam bile zorken hemen bağlanmayı yadırgamamıştım o dönem. İlk ve son oldu öyle kolay bağlanmam bir insana. Şimdi bağlanmayı bırakalım kimseyle samimi olasım gelmiyor.
Hayır zor bağlanırım zor koparım
Bu yapımı hiç sevmiyorum
Kesinlikle. İnsanlara kolay bağlanan ve bir o kadar da zor kopan biriyim.
Çok zor bağlanırım ama bir bağlanırsam tam bağlanıyorum
Hissettirdiği duyguya göre değişir. Bazı insanlarla hiç muhabbetim olmasa bile konuşsam iyi anlaşırım diyorum. Konuşunca da samimiyet arkadaşlık sarıyor. O his Yoksa bağlanmam bile ya da çokkk uğraşması gerekir o güveni vermesi için
Ben altı ay içinde bağlanırım sonra da bırakamam. Bırakırsam da büyük bir boşluk ve özlem hissederim içimde ama sonra bunun saçma olduğunu anlayıp sıkılırım.
Zaman alır ama bağlanırsam da fena bağlanıyorum benn.
Hiç bitmesin, hiç gitmesin istiyorum
İçimdeki sevgi kolay kolay bitmez
İnsanlara bağlanamıyorum herkes kaybedilebilir benim için.
Bir önemi olmuyor kimsenin, bu yönümü pek sevmiyorum.
Hayir. Kolay guvenirim ama baglanmam. Baglanmam icin cok fazla zaman gecirmis olmamiz lazim. Aliskanlik olmasi lazim.
Hayır, kolay bağlanmam. Mantık insanı olmamın etkisi👀
Bir, iki ay bir tanıma süreci olmalı. Yoksa neyine bağlanayım daha ilk dakikadan?
kolay baglanir zor ayrilirim asiri duygusal bir yapim var maalesef
Bi insana baglanmam icin en az 6 ay onunla konusmam lazim
Evet bir o kadar da davranışlara göre soğurum
Kolay bağlanma olarak değilde çok kolay inanırım. Her söyleneni doğu sanıyorum
Kolay bağlanmam ama ısındığım insanlara çok kolay alışırım.
kolay bağlanmam ama bağlanırım ama 2 snmi alır o bağı elimle kesmek
Hayır. İnsanlarla kolay kolay bag kuran biri degilim.
Zor bağlanan biriyim, artık kolayca da bırakabiliyorum.
Süreden çok o kişiyle yaşadıklarım önemli ona göre kolay bağlanabiliyorum
Kolay baglanirim ama kolay da soguyabilirim. O zamanda inadimdan asla vazgecmem
Çok iyi bağlanırım, kolay koşarım ama 😂
Kolay bağlanamıyorum. Ama bağlanınca da bıraksam bile üzülüyorum.
Eveeet ama aynı zamanda da soğumam da aynı hızda oluyor 🤭🤷🏻♀️ buna bir çözüm bulunmalı
Erkeklerde Aşk olmadığına göre onlar da Sadakat olması lazım yani sevebileceğin, yaşam tarzına uygun bir kadın seçip onunla sabit kalman lazım... Yani iki sene falan hikaye
Evet azıcık sevgi görmek yeter hemen bağlanırım
Zor bağlaniyorum. Ama sevince tam severim
Hayır zor bağlanırım.
hayır. az insan seviyorum ben.
hayır, bağlanmam ve benimsemem zaman alır.
Hayir sogugum genelde
Bağlanma problemim var benim.
Zor bağlanır kolay koparım
Hayır, 2 sene azmis :D
Hemen anında
Soğuma da aynı şekil ajs
Yok ya aksine tarzım değil bağlanmak
Zor bağlanıp zor vazgeçiyorum
Çok kolay hemde bu huyumu sevmiyorum
Çok nadir kolay bağlanırım.
Kolay bağlanıyorum duygu besleyince
maalesef çok çabuk bağlanıyorum