Hayır, kolay bağlanan birisi değilim. Sorunun aksine kolayca bağlarımı koparan birisiyim. Karşımdakinin kim olduğunun önemi yok. Hepsinin ortak bir noktası var; yolu verirken yarını düşünmem.
Ve birisine bağlanmak için gerçekten uzun bir süreç gerek. Bu bağlılık birkaç hafta ya da birkaç ayla olacak şey değil. Belki de bağlılık duygusunu sadece bir kez hissettiğim için uzak geliyordur.
Valla ben saf gibi herkese güveniyorum geçen kapı çaldı eleman yeni taşındık abi komşuyuz blender varsa ödünç alabilirmıyız dedi 5 dk ya getiririm dedi bende al kardeşim farketmez sonra getirsende olur dedim getirmedi :/ komşu bile değilmiş at ağazli ayak üstü gitti blender hemde karaca markaydi çekilişte kazanmıştım vay arkadaş
Aman ağlayıp bunalıma girip konu açmada ne yaparsan yap Güzin abla gibi ergen sorularına cevap verdim baktım çukur çok derin geri kaçtım buralara geldim görmediniz duymadınız :))
@DELİKANLIPRENSSSS resimdeki bebek çok tatlı ama maşallah Allah banada nasip etsinnnnn aminnnnn sizde amin diyin beyler açılan eller semaya boş çevrilmez mis bi zahmet katılın duaya
Evet, ne yazık ki böyle bir yapıya sahibim. Yeni tanıdığım bir insana bile kısa süre içinde elimde olmadan bağlanabiliyorum. Gideceğini bildiğim ya da hissettiğim bir insanı ya en başından hayatıma dahil etmem ya da o gerçekle yüzleştiğim an hayatından çıkarım.
Oldukça kolay (!) bağlanırım.. Hatta öyle kaptırırım ki kendimi, 15 yıllık arkadaşımı bile tek bir yalanı yüzünden sildim hayatımdan geçtiğimiz ay.. Değil kolayca, hiçbir insanı yaşantıma dahil bile edemem bu saatten sonra.. Zamanında aldım ağzımın payını, kimseye de güvenecek eski salak yok..
İnsanlara kolayca bağlanma işini sanırım sevdiğim insanların hatalarını düzeltmemeleri ve bana karşı yapılan yanlışlardan dolayı bıraktım. Eskiye nazaran daha az üzülüyorum o yüzden. Ama aynı zamanda yufka yürekli davranabiliyorumda bazen
Önceden sorsanız biraz öyleydim, fakat şimdi sohbet edesim bile gelmiyor kimseyle, tanımamak daha iyisi, zaten Kimseyi taniyamiyoruz bu da bir gerçek..
Sadece insanlar değil bu dünyadaki herhangi bir şeye aşırı derecede bağlanmayı doğru bulmayanlardanım. Çünkü çoğu bağlanılan şeyler dünyada sizin peşinizden sürüklenecek ve sizi yavaşlatacaktır.
Herkese inanılmaz kolay güvenir ve bağlanırım.. Her defasında bu sefer güvenmek inanmak yok der ve cümlem bitmeden inanmış olurum 😁😁😁
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Boşlukta hissediyorsam, evet yapıyorum ama kolay da görmezden gelip yok sayabiliyorum. Hislerim beni yanıltıyor şu sıra, kocaman kocaman his beskediğümi düşündükkerime ertesi gün bir bakıyorum buhar olmuş uçmuş :)