Güzel geceleriniz olsun😊

Yeni tanıştığım insanlara veya samimiyetini göremediğim insanlara karşı soğuk ve mesafeliyimdir. Bunu da karşıdaki kişinin durumuna göre tartarım.
Ama genel anlamda cana yakın ve samimi olmaya çalışırım. Olamıyorsam bile tebessümümü kimseden esirgemem 😊🌹
Bu narin ve ince düşünen gönle sahip olduğunuz için tebrik ederim sizi. Ön yargılar içermeyen düşünceleri hayal etmek bile sanki insana zarar verir mi diye düşünecek hâle nasıl geldik biz. Ön yargısı olmayanlara nasıl şüphe ile bakıyoruz?
Doğru söylüyorsun. Sadece şunu yapıyorsun şeffaf bir pencereden olayı netleştirmeden karar vermiyorsun
Doğru olanı yapıyorsun. Bu mesafe neye göre değişiyor mesela
Bende bu strateji ile ilerliyorum her zaman ama bu durum hiç mi açık vermiyor?
Genellikle ilk başta soğuk olurum, gözlemlerim. Daha sonra yavaş yavaş arkadaşlık kurarım. Cana yakın biri olmam için karşımdaki insanla bağ kurmam lazım öncelikle.
benim kendimi nasıl bulduğum çok objektif olmayabilir etrafımdaki insanlar cana yakın olduğumu söyler tabi etrafımda olmasını istiyorsam😏
Cevap
16Cevap
Kırmızı güller için teşekkür ederim, bu da benden gelsin.🌹🌹🌹🌹
Karşımdaki samimi ve içtense ben çok cana yakınımdır...😊😊
Karşılıklı her şey güzeldir. 🌹🌹😊🤗
1 arkadaşım hariç herkese canayakın davranıyorum. Birisi hayatımı fena mahvetti ve yıllardır görüşmüyorum. Üniversiteye yeni kayıt olan öğrencileri henüz tanımadığım için, birinci dönemin ortasına kadar kısmen soğuk davranırım. Sonradan toparlanıp canayakınlığım artışa geçiyor. Ta ki mezun olana kadar sürer...
Hemen cana yakın olamıyorum herkesle önce iyice tanımam gerekiyor.
Samimiyetle, ciddiyetin farkına varacak kadar yakınım..
Seveni diken,
Dikeni sevenler oldukça her şey saçma geliyor
Istırap müptelası bireylerimiz var
Kızlar kendini prenses falan sanıyor, öyle hissettirenlerin TAÇ takacağını düşünüyorlar ancak başka bir ŞEY takacaklar ‼️
İnsanlara kendim yanaşmam, ortamda bulunuruz tanışırız falan samimi, güleryüzle karşılık veririm, bir de dinlerim. Bu durumda Cana yakın mıyım neyim bilmiyorum.
Bana yakın hissettiysem cana yakın olurum
Kırmızı güller için teşekkürler
Bana ön yargıyla samimiyetsizlikle gelen herkes kışımla tanışır o yüzden pek cana yakın bulamıyorum herkes menfaat peşinde
O kadar çok kazık yememe rahmen yinede insanları her daim kendim gibi temiz kalpli görüyorum
Ben aşırı soğukkanlı ve tedbirli biriyim birine ısınmam baya sürer
Moduma göredir aslında genel olarak cana yakın olurum
yüzde 54.33 civarı falan ve şu kadına söylede bana böyle bakmasın bence güzellik belirli bir seviyeden sonra yasaklanmalı
bu kadar düşnceli isen ve madem hoşgörülü bir havandasın gel barışak ya seninle sohbet bir şekilde bana iyi geliyor
hani bir zamanlar tuhaf ama neşeli banabirşeyhleroldu adında bir profil var ya ha işte o benim
akdenizin havasından mı bilmiyorum ama genelde samimi. soğuk kanlı diyenler olsa bile.
Genel olarak pozitif yaklaşırım herkese devamına onların hareketleri karar verir.
tanidiklarima karşı çok cana yakınım,
tanımadıklarıma normal davranıyorum.
Gülümü almaya geldim eheheh
bu kadın ne alaka ya?
bu kadar güzelsin yani D:
Tanımadığım insanlara her zaman soğuğumdur.
Hiç bulmuyorum nedense
Çok değil ama soğuk da değilimdir
Buzdan şatomda mutluyum
bana yakın olundugu kadar
Ben birisine güvendimi zor vaz geçerim ondan
Oldukça cana yakınım
Canayakın değilim
Fazlasıyla
Sevmem pek insanları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?