Kişilik & Karakter İnsan arasıra durup kendisinin hangi iklimi yaşamakta olduğunu sorgulamalı mı? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀#Gün içinde değişebiliyor o iklimler, bazen yavaşlayıp sorgulamalı mı?#tubasueda 🍎🍎 İnsan arasıra durup kendisinin hangi iklimi yaşamakta olduğunu sorgulamalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Sorgulamıyorum, gelişi güzel yaşıyorum 0 0 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yani sorgulamaya gerek yok direk hissediyorsun zaten. Yapman gereken iklimin geçici olduğunu hatırlamak. 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Üç günlük hayat için modumu düşürüp kendimi sorgulayamam. Yaşadığım her şey yanıma kardır. Tüm detayların canı cehenneme... :D 0 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sorguluyorum fazlaca benim gibi iklimi değisen bir Manyak daha var mı bilmiyorum 😬 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 870 cevap paylaştı. Her anlamda sorgulayıcı olunmalı bence! 0 0 Yorumla
bireylulmeselesi_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Benim iklimim çok çabuk değişiyor maalesef ki 🥲 0 0 Yorumla
İzmitlionur Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sorgulamıyorum, gelişi güzel yaşıyorum
Yani sorgulamaya gerek yok direk hissediyorsun zaten. Yapman gereken iklimin geçici olduğunu hatırlamak.
Üç günlük hayat için modumu düşürüp kendimi sorgulayamam. Yaşadığım her şey yanıma kardır. Tüm detayların canı cehenneme... :D
Sorguluyorum fazlaca benim gibi iklimi değisen bir Manyak daha var mı bilmiyorum 😬
Her anlamda sorgulayıcı olunmalı bence!
Benim iklimim çok çabuk değişiyor maalesef ki 🥲
Olabilir