Felsefik sorularımı özlediğinizi duydum kuşlardan...😄
İçinizdeki hava durumları ne alemde? Dışarıdaki hava ile zıt mı benzer mi? 🌤

Felsefik sorularımı özlediğinizi duydum kuşlardan...😄
İçinizdeki hava durumları ne alemde? Dışarıdaki hava ile zıt mı benzer mi? 🌤

Günaydın,
Benim genel olarak içim dışım birdir. Yani o an ne hissediyorsam dışarıya da onu yansıtırım. Misal bugün hava kapalı ve yağmurlu. Tam benim sevdiğim gibi bir ruh hali var İstanbul'un. Çünkü benimde içim bu aralar kapalı ve yağmurlu. Tamamen örtüşüyor yani hissettiklerim ile hava durumu.
Hayır benim pek aynı olmuyor. yani aslında dışında sorunu pek olmayan sıradan normal birisi gibi görünüyorum ama içten hiç de öyle değil maalesef. yani kendimi bildim bileli sürekli mutsuz ve yalnız hissediyorum. bu yüzde de içimde fırtınalar kopsa da dışa belli etmiyorum.
Bu yüzden de dışarıda ki halim daha çok mutlu veya olumlu pozitif görünebilir ama içimde yaşadığım duyguları her zaman için fırtına olarak görürüm ya da son bahar gibi yani düşen yapraklar gibi görürüm her zaman. içimden hiç bir şey yapmak gelmez veya hayata tutunma isteği gibi şeyler gelmez. her zaman olayların en kötüsünü düşünürüm yani hayal kırıklığı yaşamamak için. çünkü insan bir süre sonra gerçekten de uygularını kaybediyor artık hiç bir şeye sevinemez hale geliyor. bende uzun süredir bu şekilde olduğum için dışarıdan yaşadığım hava durumu ile içeride yaşadığım hava durumları her zaman birbirinden ayrı oluyor.
Dışımızda Güneş doğmuş, her yeri ısıtıyor, içimizdeki buzlari eritmiyo.. dışımızda bahar gelmiş, yağmurlar yağıyor, içimizdeki yanan., tutusan daglari söndürmuyo.. dışımızda güller açmış , içimize sanki dikenleri batıyo.. dışımızda baharın civildayan kuşları, içimizde konuşmayan bir çocuk var..
Çok güzel bir ifade...🤌
😊 çok incesin teşekkür ederim
Sen bana bakma parçalı bulutluyum, sen mutluysan ben mutluyum 🌥️
İçim güneşli bayram havası var ama gökyüzü ağlıyor
İlk söz ne de güzelmiş tam da alıntı yapmalık... 😄🙃
Hep biz mi aglayacagiz canim biraz da gökyüzü ağlasın, hıh! 😅
Çaldık fatma turguttan şşş çaktırma 🤧
Ayh künye belirtiriz kız sjsjsh
Cevap
6Cevap
Genellikle evet iki tarafta aynı havayı yaşıyor. Nadiren de dışı Güneşli içi kış olan birine dönüşüyorum
İçim de dışım da ilkbahar 🌸
Dışarda güneşli bir hava varken, benim hava durumu biraz bulutluydu bugün.. Sevdiğim, bana destek veren, gerçekleri görmeme ışık tutan bir dostum bulutlarımı biraz dağıtmama destek oldu.. İnsanın ruhunu destekleyen dostları olması çok büyük bereket 🙏✨
Ruhumuzu bir göle, denize ya da okyanusa benzetebiliriz. Her su birikintisi bir fırtınayla korkutucu dev dalgalara dönüşebilir. Bir başka zamansa çarşaf gibi, dümdüz ve berrak olabilir. Öyle ki en derinlerini bile görebiliriz. Hepimizin iç dünyası da böyledir. Ruh halimizdeki bir değişiklik ya da güçlü birtakım duygularımız her an ortaya çıkabilir. Ruh halimizi değiştirmeye çalışmadığımızda "içimizde havanın nasıl olduğunu" fark etmeye başlarız. Eğer yağmur yağarken güneş açsın diye tutturmuyorsanız daha gerçekçi bir noktadasınız demektir.
İstanbul’da hava bugün biraz karamsardı
Ben karamsar değildim sadece yorgundum 🌖
İçim baharsa çevremdeki herkese de baharı getiririm. Ama içimde tipi bir kar yağışı varken sahte bir yaz sıcaklığını kimseye gösteremem.
İçi dışı bir dedikleri. 😄🤌
Rol yapamıyorum yapabiliyor olsam oyuncu olurdum😝
İçimdeki hava durumu ve dışımda ki hava durumu ile örtüşmemektedir saygılar 😂
Ahahah saygılar 😄
Dışarıdaki hava sağanak yağmurlu.. İçim parçalı güneşli..
Dışarıda yağmur yağıyor ama içimde sağanak dolu var. Beynim parça parça organlarıma çarparken acısından kıvrılıyorum. Kalbimse kendi güneşinde yandı kavruldu.
Mutluluğumu da mutsuzluğumu da gizlemem ben. Zaten beceremem de. Hemen anlaşılır. İçim bahar bahçeyse dişim da günlük güneşlik olur :)
Her ne kadar yansıtmamaya çalışsam da yüzüme yansıyor istemsizce. O yüzden birebir örtüşüyor.
Bugün yağmur yağdı içimde de sebepsiz fırtınalar kopuyor, bugünlük örtüştü.
Bulutum bugün. Bazen parça parça yağan yağmurum, bazense umut saçan güneşim ‽
Güneşli, parçalı bulutlu dışarısı 😄 sanırım içerisi de öyle
Ara ara değişkenlik gösterebilir.. Çocuklar sinirlendirdiği zaman ams genel olarak örtüşmez.. 😄
Içim cıvıl cıvıl hava kasvetli. Yani hayır 😂
Alakası yok abla. İçimiz de deli fırtınalar kopuyor dışarısı güllük gülistanlık 😅
İçimde ne fırtınalar kopuyor😂Dışım yaz
İçimdeki belirsiz dışındaki sebepsiz boş ver
biraz bulutlu, biraz güneşli 😅
Hayır. Benim içimde hep yağmur yağıyor.
Çoğunlukla hayır
Evet öyle oldu
Birebir aynıyım
Maalesef
Uzun süredir kar kış kıyamet
Degisiyor
Aynı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?