21 yaşındayım, kendimi sosyal ve kültürel olarak geliştirmek için çok mu geç kaldım?

Kendimi sosyal kültürel olarak nasıl geliştirebilirim, hiç arkadaşım yok, tip olarak ortalama bir güzellige sahibim, maddi olarak gücüm yok ailemden para alamıyorum her ikiside çalışmıyor, maddi ve manevi olarak tam yeterli hissedemiyorum kendimi bu yüzden sürekli depresyona giriyorum, sosyal hayatın 0 ve artık eskisi gibi olmasını istemiyorum herşeyin. yarın yeni bir hayata başlamak istiyorum. bunun için bana program yazabilecek biri var mı günlük aktivite gibi içinde spor vb şeyler olacak şekilde çünkü ailem yüzünden çok geri planda kaldım sosyalleşmedim ortamlara giremedim param olmadı onlardan sevgi göremedim hep tek başımaydım kendi öz sevgim oluşmadı özgüvenim oluşmadı. yeteri kadar iyi hissedemiyorum birşeyleri yoluna koymam birinin bana yardım etmesi gerekiyor yeterki biri bana program ayarlasın hepsine uyacağım bu arada maddi özgürlüğümü kazanmak için çalışmakta istiyorum iş arıyorum. özetle kimse gibi değil kendim gibi olmak ve kendimi sosyal kültürel olarak geliştirmeyi çok istiyorum.
21 yaşındayım, kendimi sosyal ve kültürel olarak geliştirmek için çok mu geç kaldım?