Kişilik & Karakter Ölüm dışında sizce herşeye bir çözüm var mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ölüm dışında sizce herşeye bir çözüm var mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AptalFilozof Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Vardır. Ya da bir gün olabilir. Ama çarenin olması değil o çareye ulaşabilecek olmak önemli olan. 1 0 Yorumla
Benitanıyorsun Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı. Ölümden beter bir dünya şey var ve bunların çaresi ölüm oluyor genelde 2 0 Yorumla
Resco123 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Her şeyin çözümü olmasa da idare ediliyor başa çıkılıyor 0 0 Yorumla
NewerWalkAlone Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Psikolojik bir sıkıntın mı var 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Bende bir bilsem Yorumla NewerWalkAlone +1 yıl Sınav stresi olabilir ailevi olabilir ilişki olabilir herşeyin çözümü vardır ölüm allahın emri Yorumla Soran +1 yıl O çözüm yolları neler oluyor Yorumla NewerWalkAlone +1 yıl Bilmem psikolojik konularda iyiyim derdini anlatırsan yardımcı olurum daha önce bir çok insanla konuştuktan sonra kendilerini iyi hissettirler bazı durumlar tek başına çözülmüyor maalesef Yorumla Soran +1 yıl Orası öyle de ben böyle ufak şeylere dert demekte istemiyorum ama içten içe kötü hissediyorum Yorumla NewerWalkAlone +1 yıl Zaten dertler ufak ufak başlıyor bir derdin üzerine onu çözmedim diğer bir derdin gelmesi insan da psikolojik etkiler bırakıyor Yorumla Soran +1 yıl Bu konuda napabilirim birşeylere çözüm bulsam da uygulamakta sorun yaşıyorum Yorumla NewerWalkAlone +1 yıl Mesaj atabilirsin konuşuruz isterseniz Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
031pikacu Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Herşeyin bir çözüm yolu vardır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Diyorsunn Yorumla 031pikacu +1 yıl Evet hatta söyle bir sorun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Vardır. Ya da bir gün olabilir. Ama çarenin olması değil o çareye ulaşabilecek olmak önemli olan.
Ölümden beter bir dünya şey var ve bunların çaresi ölüm oluyor genelde
evet var
istedikten sonra çözüm olur
Her şeyin çözümü olmasa da idare ediliyor başa çıkılıyor
Psikolojik bir sıkıntın mı var
Bende bir bilsem
Sınav stresi olabilir ailevi olabilir ilişki olabilir herşeyin çözümü vardır ölüm allahın emri
O çözüm yolları neler oluyor
Bilmem psikolojik konularda iyiyim derdini anlatırsan yardımcı olurum daha önce bir çok insanla konuştuktan sonra kendilerini iyi hissettirler bazı durumlar tek başına çözülmüyor maalesef
Orası öyle de ben böyle ufak şeylere dert demekte istemiyorum ama içten içe kötü hissediyorum
Zaten dertler ufak ufak başlıyor bir derdin üzerine onu çözmedim diğer bir derdin gelmesi insan da psikolojik etkiler bırakıyor
Bu konuda napabilirim birşeylere çözüm bulsam da uygulamakta sorun yaşıyorum
Mesaj atabilirsin konuşuruz isterseniz
Olabilir
Herşeyede yoktur ya
Herşeyin bir çözüm yolu vardır
Diyorsunn
Evet hatta söyle bir sorun