Bana gorede kırılmış bir kalbin iyilesmesine ve kaybedilen güvenin geri gelmesine çare yoktur😔 peki ya sizce?

Ölümden başkasına çare yoktur en önemlisi bu. Kırılmış bir kalbin iyileşmesi ve kaybedilen güven geri geliyor çok haklısın kesinlikle. Ama yaşadığım tecrübe ile sabit olur ki eğer bir insan kendi iyiliği için zararlı insanlarla arasına mesafe koyar ve hayatındaki insanları seçme konusunda titiz eleme yaparsa bu husus çözümleniyor. Doğru ve iyi insanlarla bu konu çözümlenecektir.
Güvene kardeş, güven gittimi geri gelmez.
Beni sevmeyeni neden sevmeye devam edeyim? Adammı yok😀 boşver bunları.. hayat bu.. sadece mutlu olmak için yaşa.. acıları çekmek için değil
Kirik hir kalbe
Cevap
35Cevap
Aynı duygularını yasadım için uzunca yazmıycam ne yasatıysa yasasın dıyorum guven belkı ama o kırılan kalbın hakkını odemeye ne ömür nede baska bıse yeter
Katiliom sana 7
Olanla ole care yok derler doğru ama verdığın emek o heyecan ılk bakış fedakarlıklar dusunmeden yapamadığın aşkım dedığın kışı yasamayan bılmez ama yasayana sor bakalım yokluğunda boğazı duğum kalp rıtmı bozuk uykusuz geceler ne yazsam yanı aynı seyı tekrar yasarsın dıyenler yasanmaz asla bıkez olur ya sonsuza dek mutlu olursun ya da ıhanet uğrar sonsuza dek acı cekersın bunun baska yolu yok anca bunu gercek seven dılıyle deıl kalbıyle yureğıyle sevenler bılır ole askım canım yazmayla ozledım bıtabem demeyle yasanmıyo asklar ole yasayanlar aman dorun deıl baskasını bulurum der ama bız onu dıyemıyoruz allah duzgun ınsanlarla karsılastırmak nasıp etsın 🙏🙏
Haklisin amin 😌😔
"hipergami"ye çare bulunamadı yani "kadınların güce tapması" kısaca "alpha fux beta bux all ladies sux" ...
One be
"berkecanlara" sor :)
Etrafimda yok onlardan😂
İnşallah sana da denk gelir bir tane... Allah seni benim gibi sünepelerin şerrinden korusun...
(ben öcüyüm öcü...)
sarı ne olacak senin bu halin her gün isyan ne iş bacı?
Yok la isyankar deilim iyiyim ben😊
Hahahah paşam mi ben dişiyim ama 😂😂
Piki öyle diosan 😃😃
şu çeşme ne güzel çeşme
su içecek tası yok
kırma insan kalbini
yapacak ustası yok
evet dediğin gisi paran yoksa bulunur. hasta olsan şifa bulunur, işin yoksa iş bulunur, aş yoksa aş bulunur ama malesef kırılmış kalbin çaresi çok zormuş
Kalp kırmayın efendim kalp Kırmak kolay ama o kalbi geri kazanmak çok zor
Zaten kiranlar azi ile kuş tutsa umrum olmaz
Çok karamsar çok olumsuz biri olduğun açıkça belli
Pikologum da konuştu 😂
Şu kırılmış kalbin bir çaresi unutturmak olamaz değil mi
Maalesef ne kirani nede kirdigi seyi unutmuoz
Hımmm aslında o da kırmıştı ama ben o kadar büyütmedim en azından berabere sayılırdık
Olmuş ile, Olacağa çare yoktur.
Ondan Gayri herşeye bir çare bulunur.
Nene sonradan afallamis bu hayatta sadece ölüme çare yok diğer herşeye var
kendin ne guzel anlatmisin daha ne diyim.. imzami atayim bari
Ben güven diyeyim çünkü güvenim birine sarsıldıysa asla geri gelmez. Paranoyak gibi acaba yine mi demektense ipleri koparıp hiç düşünmemeyi tercih ederim. Böylece ruh sağlığımda bozulmamış olur...
çok doğru güven bedenden çıkan ruh gibidir gittinmi bir daha gelmez
2018 de nerde kimle gireceksiniz. İkramiye size ciksa naparsiniz sorularina da care yok malesef
Olmuş ile ölmüşe care yko
ölmüş zaten ölmuş
Ölüme hastalığa kara sevdaya çare yok
ölümden başkası yalan
Her şey telafi edilir, bu insanın elinde
Olmuşla ölmüşe değil mi o
Sana :)
Bana neden pikachu
Umutsuz vaka 🙈
Eyvallah pikachu 😎
Dogru sevmeyene çare yok
Önyargıya da çare yoktur