AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne oluyor tüm site tokatlı diyelim ne geçecek eline? Memleketçiliğin size getirisi nedir tam olarak merak ettim
Sanane yaa sen kendi işine baksana ben merak ettim soruyorum keyfimin kahyası mısın 😏🥊 defol git
Amasya olmaz mı kız :D
Olur kızzz
e yazda konusalım o zaman
Amasya ordu samsun Sivas bunlar bize çok yakındır
biliyorum :D dur ıstek atayım da konusalım
EDELER DİYARI
KAHRAMANMARAŞLIYIM
Umarım iyisiniz dir 🥺
Ebrar sitelerinde kalıyorduk 2 tane blok ağır hasarlı gerisi yıkıldı biz ağır hasarlı binadaydık ebrar siteleri ve diğer binaların yıkılışını gordum çok kötüydü o binaların yıkılma sesleri çığlık sesleri depremin sesi o toz bulutu kıyamet gibiydi
K. marasin 3 te 2 si gitti şimdi yavaş yavaş toparlaniyoruz
Ama hiç k. maras i böyle gormemeistim gece olunca karanlığa gömülüyordu memleketim çok üzücüydü
Yaaa ne desem bilemiyorum. Umarım Allah bir daha yaşatmaz bizde burdan hissettik gerçekten en küçük sarsıntıda bile korktuk ki sizi düşünemiyorum. umarım daha iyi olursunuz..🥺
Inş şunu soylıyım bizim oturma odasındaki koltukla kapı arasında 2 metre falan var koltuk kapının oraya gelmiş benimde kafam ve kolum kırıldı ben en büyük ablayım 10 yaşındaki en küçük kız kardeşim ve ben uyanıktık o gece zaten kız kardeşim uyanmasaydı üzerine dolap düşerdi zaten yatağının üstüne düşmüş dolap benim odamdaydı bende mutfaktan odaya doğru gelirken sallanmaya başladı kız akrdesim korkmasın yanına gideyim derken duvarla aramda 1 metre falan var beni duvara fırlattı kafam yarıldı sonra kolumu dolaba çarptım sersemledim 10 yaşındaki kız kardeşim tuttu beni yere oturttu beni kendime getirmeye çalıştı ben koruyum derken o beni korudu korkmadı beni sersemlemis görünce hemen kafama tanpon yaptı sarıldı bana depremin bitmesini bekledik bir yere kaçamadık
Gerçekten yaşamış gibi oldum. Çok üzücü bir durum. Ama bazı şeyler bana çok mucize gibi geldi belkide kardeşinin o yatakta olmaması bile çok büyük bir şans. Allah senide ailenide korumuş gerçekten çok şanslısınız.. keşke herkes hep böyle yaşasaydı..🥺
Keşke yan taraftaki binada kız arkadaşım kalıyordu deprem olmadan 5 saat önce konuştuk bana yazdığı en son cümlesi -yarın görüşürüz -dedi sonra bidaha görüşemedik vefat etti gordum cesedini kafasına tuğla saplanmıştı bi ağladım bi ağladım en yakın arkadaşlarımdan biriydi bütün ailesi vefat etmişti bi kaç gün ağlayarak uyandım sonra yavaş yavaş alışmaya başladım ama çok zor gerçekten hicbir zaman unutmayacağım kardeşimi 😥😥
Allah sabır versin gerçekten çok üzücü bir durum. Allah kimsenin başına getirmesin üzülme lütfen 🥺
Tokatlısın demi tokat çok sallandımı peki
Hafif sallandı
Ama yinede korktuk ama ben hiç korkmadim çok az hissettim
Bende tokatlıyım
:( değilim
Olsun
❤🌺
Neresinden tokatın
Erbaa
Aaa yakınız
Sen Niksarlı mısın?
Yoo karslıyım
Çok yakınmış
Bence de
Ama üniyi nerde okudum tahmin et
Samsun
Falan mı
Bu sefer yaklaştın kız trabzon dhskdjs
Ooo iyi
Çok severim
Yalnız hiç tokatlı çıkmadı mı
Hatta sen sevdiğim gitmek istediğim yerler arasında diyebilirim Trabzon çok temiz doğal rahat samimi içten ve eğlenceli geliyo bana umarım üniversite hayatında çok eğlenceli dolu dolu geçmiştir.
Aaa güzeldi trabzon günleri gerçi her şehir güzel İstanbul ve siirt hariç 81 ilin 81 ini de gezdim ama bir tek ikisini sevemedim
Türkiye'nin her yeri güzeldir. Öyle deme🇹🇷💪
Siirtte bir tek delikli taş kanyonunu sevdim geri kalanı baya sıkıcıydı