Aile & Toplum Napıyosunuz nabersiniz✨️? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/tcYodQoapMg?si=f9iDuKS0PlbsjeOSSormak istedim sdc şu şarkıyı da bırakimKeyifli dinlemelerr : ) Napıyosunuz nabersiniz✨️? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. İyiyim şarkı dinliyorum yine :) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Keyifli dinlemeler : )
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl şu an çalışıyorum ve ölüyorum arasında bir şeyim 😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaa iyi çalışmalar 😊😊 Yorumla ErtugrulKARTAL1903 +1 yıl Merci ✌️🌹 Yorumla Soran +1 yıl 🌸🤍 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl KS yolculuğuma son vermek ve vermemek arasında düşüncedeyim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Devam et bence 🌸🤍 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çalışıyorum senden 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kahve içiyorum bugün geç oldu ama neyse.. iyi çalışmalar ✨️ Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Mesai bitti dinlenmece 1 3 Yorumla Soran +1 yıl İyi dinlenmelerr🤍🌸 Yorumla efulimmm88 +1 yıl Teşekkürler ✨ Yorumla Soran +1 yıl Ricalar ✨️ Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. To be honest, I * still working..😏😏 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Good workingss.. 😋🙃 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Uzanıyorum site boş oyun oynayacam 1 35 Yorumla Soran +1 yıl Oyun onersene bna da Yorumla Rascoln36 +1 yıl Ben menajerlik oyunları oynuyorum futbolla alakalı başka bildiğimde yok asdfhjasdf Yorumla Soran +1 yıl Gel birlikte oynayalım Yorumla Soran +1 yıl Mobile game bul ama Yorumla Rascoln36 +1 yıl Satranç biliyor musun sen Yorumla Soran +1 yıl Birkaç kez oynadım ya olur deniyelim ne dersin Yorumla Rascoln36 +1 yıl Chess Universe oyun bu indir gel bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl Ok. Yorumla Soran +1 yıl Yorumla Soran +1 yıl Bu mu? Yorumla Rascoln36 +1 yıl Evet nickinide yaz ben bulayım seni ordan Yorumla Soran +1 yıl Dangerous00 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Davetimi niye reddediyon asdfhjasdf Yorumla Rascoln36 +1 yıl Davete baksana asdfhjasdf Yorumla Soran +1 yıl Davet yokk Yorumla Soran +1 yıl Ahshhshdh Yorumla Rascoln36 +1 yıl Üstten bildirim gelmiyor mu oyundayken Yorumla Soran +1 yıl No gelmedi Yorumla Rascoln36 +1 yıl Normal mesaja bak Yorumla Soran +1 yıl CHESS UNIVERSE'de bana katıl. Kullanıcı adım: Dangerous00 https://chessuniverse.page.link/M7LT5Hxni8E4Lx2D8 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Ben adımı yazıyım sen at Yorumla Rascoln36 +1 yıl RASCOLN Yorumla Soran +1 yıl Olurr Yorumla Rascoln36 +1 yıl Mesaja bak mesaja asdfhjasdf Yorumla Rascoln36 +1 yıl Bu kadar kâfi mi hanfendi:D Yorumla Soran +1 yıl Evet 🙂🙂 Yorumla Rascoln36 +1 yıl Oyun için teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Etme beni yenen ilk kişisin Yorumla Rascoln36 +1 yıl Nasıl yani :D Yorumla Soran +1 yıl Hiç Yorumla Rascoln36 +1 yıl Bana bak yoksa yendim diye kızdın mı sen bana Yorumla Soran +1 yıl Birazcık ewt Yorumla Rascoln36 +1 yıl Ciddi misin hoaydaaaa ama olmazki böyle hanfendi Yorumla Soran +1 yıl Evet ciddiyim Yorumla Rascoln36 +1 yıl Özelini aç gelim bari gönlünü alayım Yorumla
Punisher-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Uzanıyorum. 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel beni de al usjjs Yorumla Punisher-34 +1 yıl Haha olmaz beklemeye devam 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yaa 🙃🙃 Yorumla Punisher-34 +1 yıl Dedimya uzun ve mutlu olmalı diye geçici günlük değil 😋 Yorumla Soran +1 yıl Uzun ilişkilere kendimi kapattım ama 🙂🙂 Yorumla Punisher-34 +1 yıl Açarız. Anahtarı bulunca 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Pekâla 🙃 Yorumla Punisher-34 +1 yıl Ama şimdilik gelebilirsin ne olsa hava soğuk hasta olmanı istemem ☕ Yorumla Soran +1 yıl 😋😋 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yemek yiyorum 😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsunn : ) ✨️ Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Blackjack oynuyorum. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl O nedir : ) ve iyi oynamalarr.. Yorumla BloodyGamer +1 yıl Kaba tabirle "21" kart oyunu. Yorumla Soran +1 yıl 🙂🙂🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İyiyim şarkı dinliyorum yine :)
Keyifli dinlemeler : )
şu an çalışıyorum ve ölüyorum arasında bir şeyim 😂
Yaa iyi çalışmalar 😊😊
Merci ✌️🌹
🌸🤍
KS yolculuğuma son vermek ve vermemek arasında düşüncedeyim
Devam et bence 🌸🤍
Çalışıyorum senden
Kahve içiyorum bugün geç oldu ama neyse.. iyi çalışmalar ✨️
Mesai bitti dinlenmece
İyi dinlenmelerr🤍🌸
Teşekkürler ✨
Ricalar ✨️
To be honest, I * still working..😏😏
Good workingss.. 😋🙃
Uzanıyorum site boş oyun oynayacam
Oyun onersene bna da
Ben menajerlik oyunları oynuyorum futbolla alakalı başka bildiğimde yok asdfhjasdf
Gel birlikte oynayalım
Mobile game bul ama
Satranç biliyor musun sen
Birkaç kez oynadım ya olur deniyelim ne dersin
Chess Universe oyun bu indir gel bekliyorum
Ok.
Bu mu?
Evet nickinide yaz ben bulayım seni ordan
Dangerous00
Davetimi niye reddediyon asdfhjasdf
Davete baksana asdfhjasdf
Davet yokk
Ahshhshdh
Üstten bildirim gelmiyor mu oyundayken
No gelmedi
Normal mesaja bak
CHESS UNIVERSE'de bana katıl. Kullanıcı adım: Dangerous00 https://chessuniverse.page.link/M7LT5Hxni8E4Lx2D8
Ben adımı yazıyım sen at
RASCOLN
Olurr
Mesaja bak mesaja asdfhjasdf
Bu kadar kâfi mi hanfendi:D
Evet 🙂🙂
Oyun için teşekkür ederim
Etme beni yenen ilk kişisin
Nasıl yani :D
Hiç
Bana bak yoksa yendim diye kızdın mı sen bana
Birazcık ewt