Hmm 😅 nereden tanıdık geliyor acaba? Ayrıca Gökçe Kırgız dinlemem ben, benim tarzım değil ama gece kulağa hoş geldiği için paylaştım. Zevkler ve renkler tartışılmaz..
Evet tartışmak olmaz zaten saygı duyarım sana sadece birinin adını ve şarkısını çalıp kanun acıklarından yararlanan birisini dinlemek istemem gerçek kişiye saygı meselesi. 😏
Birileri cok güzel paylaşımlar yapıyordu bir zamanlar her cümlesinde ''keyif'' kelimesi geciyordu gece gündüz demeden asla bıkmadan paylaşım yapıyordu. Benim dikkatimi sürekli çekiyordu hatta benimde en sevdiğim şarkı olan Eminem- Lose your self dinliyordu ;) şimdilerde dont let me down a sardım belki o da seviyordu :) Adı da Smell Smoke du. Sitenin en kaliteli kadınlarından biridir.
Rica ederim seni bulmak istiyordum biraz da şanslıydım nasıl oldu bir anda karşıma çıktı soru ve diğer sorulara baktım dedim bu smell başka biri olamaz. 👀 Güzel düşüncelerimin devamı da var buraya sığmaz diye yazmadım 🙃
Neden sevinir insan zafer kazandığında? Kazanmak neye yarar ki kaybeden olduğunda? Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna? Savaşlar neye yarar ki yalnız kalmaktan başka?