Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Uslu gibi görünüp yaramaz olanlardanım. Haylaz yanım kendimi rahat hissettiğim insanların yanında ortaya çıkar. Bu yüzden çok kimse bilmez bu yönümü 😬😬😂
Ben büyüklerin gözbebeği olacak derecede uslu görünen, ama ezber bozan derecede yaramaz oldum çıktım. Hala da öyleyim ve memnunum. Ömrümde biriktirdiğim deneyim ve hikayelerin pek bir eşi olmadığını görüyorum artık. Eskiden yok ya abartıyorum diyordum ama artık tevazunun bu konuda anlamsız olduğunu biliyorum. Uslulukta elime su dökemezsin, ama yaramazlıkta da pek rakibim yok. Nasıl oluyor diyebilirsin, oluyor işte :) çok da zevkli bir hayat oluyor, ne yaşan söyleyeyim :)
Görüntü itibariyle uslu gibi görünüyorum. Pek fark edilmez nasıl biri olduğum.. Yaramaz demek eğer işe yaramaz, sadakattan uzak, sürekli bir şeyleri bozan anlamındaysa yaramaz değilim.. Herkese tavrım aynı olmaz.. Böyle imalı bir şekilde "seni yaramaz" denir ya.. Öyle bir yaramazlık, haylazlık var.. Kaba tabirle "fırlamalık" bu.. Uslu olmadığıma eminim ama.. Muziplik diyelim buna da..