Zihnimi dinlendirsem bedenim yoruluyor bedenimi dinlendirirken mental yorgunluğum artıyor. 3ü 1arada gibi bir yönteminiz var mı? Memnun edemedim gitti ben beni😀

Zihnimi dinlendirsem bedenim yoruluyor bedenimi dinlendirirken mental yorgunluğum artıyor. 3ü 1arada gibi bir yönteminiz var mı? Memnun edemedim gitti ben beni😀
Ben genelde film dizi izliyorum Meditasyon zihni sakinleştirmek, stresi azaltmak ve odaklanmayı artırmak için etkili bir yöntemdir. Günlük hayatınızda 10-20 dakika meditasyon yapmak, zihninizi dinlendirmeye yardımcı olabilir. Doğa yürüyüşleri zihni sakinleştirir ve stresi azaltır. Doğada yürümek, sakinleştirici bir etkiye sahip olan doğal sesleri dinlemek ve taze hava almak için de fırsat sunar.
işte benim terapim

zilli

teşekkür ederim
Rica ederim
Yürümek, doğa ile baş başa kalmak, müzik, okumak, bazen deli gibi kendi kendine dans etmek, bazen içmek.. Keyifli geceler..
Teşekkürler canım benimm ♥♥♥
Cevap
10Cevap
zihin kavramı eğer içsel dengenin sağlanması ise bunu tam anlamıyla yaşamak gerekiyor yani fisinizi çekip herşeyden uzaklaşmadan bir arada mental olarak dinlenmek mümkün değil, bunu basarabildim zamanlar oluyor herşeyi kenara atıp bu dünyadan kısa sürede olsa soyutlanabiliyorun.
Unutulmuş gerçeklik diyebiliriz
Bazan 3 ü bir arada bazan 40 dakikalık yürüyüş mekan değişikliği zihin dinlendirmek için süper olur. Bazan sevdiğin insanlarla bir saatlik sohbet zihni dinlendirir
Allah'ı anmak
Müzik dinlemek
Şarkı söylemek
Uyumak
Ben genel olarak yalnız kalmayı seviyorum
Müzik dinlemek iyi gelebiliyor
Spor, seks, yemek yemek, otomobil kullanmak
Leyla ile mecnun izlerim
Uyumak sadece
Uyumak
uzanmak
bol bol uyumak 😁😁