Sürekli bile bile hata yapan birine ne demek doğru olur?
#Morpheuss ❣

Sürekli bile bile hata yapan birine ne demek doğru olur?
#Morpheuss ❣
Sürekli hata yapıyorsa bir kişi bir şey dememek daha doğru olur kesinlikle. çünkü anlamazlar tekrar aynı şeyleri yapmaya devam ederler bu da sizi sinirlendirir sadece. hayatınızdan çıkartmak daha doğru olur. karşısında ki kişiyi saf sanarlar
Hata kasti olarak yapılmaz ki. Tamam herkes hata yapar bir yere kadar sineye çekilebilir ama sürekli aynı şeyi yapıyorsa o hata değildir karşındaki kişiyi enayi yerine koymak ve iyi niyetini suistimal etmektir. Böylelerine de anca "Güle güle." denir.
Cevap
11Cevap
Valla ben bunu diyorum artık 😃
Aptal olma sen Bihter Ziyagilsin ahs
Benim modum şeydir, bir kere hata yapan birini kaç senelik olursa olsun silerim.. Arkadaş, ilişki vs..
Kafam hep bir kere yaptıysa tekrar yapar olarak çalışır. O yüzden mental olarak bir kere biri beni üzüyorsa daha fazla çekecek mecalim yoktur.
Hayata alınan insanlar size iyi gelmeli, kötü değil.
Futbolcu transfer basın açıklaması soğukkanlılığında, "arkadaşla yollar ayrılır, daha müthiş yeni bir transfer yapılır".
Bile bile üst üste hata yapıyorsa kusura bakmasın hayatımdan çıkarırım ne o öyle ben hayır kurumu muyum djsjs
Yapılan hata değil yanlıştır.
İkisini birbirine karıştırmamak lazım.
Eğer siz bundan zevk almıyorsanız..
Acı dan zevk almak gibi bir hastalığımız varya hani.
hatalrını artık beni etkilemeyecek mesafede yap der geçerim
Bir şey demem ben. Bile bile bana hata yapan birini hayatımdan çıkarırım sadece.
Si... up gidebilir.. bile bile yapılan her şey seni istemiyorum demektir
İhaneti affetmeyin. Kalbiniz cehennem ateşinde yansa dahi Affetmeyin...
Hatasını kabul etmeyene keyfine bak derim uğraşmam daha
Yaptığı hataya göre değişir tabi ama bizim kitabımızda af yok hakedeni söyler uğurlarız
Sığır 😂
Eig 😂
ben deneme tahtası mıyım ikile
Bile bile hata yapanı affetmem enayi miyim ben
Muhatap olmamak en doğrusu.
Yol orada demek gerekir
Def ol..
Mal veya eşek.
Kapı açık arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık
Arsız
Sen yolunaa beeen yolumaaa🎶
Aptal.