Suçlamaya hakkım yok kimseleri, Ellerimle yıktım mabedimi ben!
Tahayyülü bile edilemezken; Gönül mekânıma destur verdim ben!
Peşine takıldım da yüreğimin; Hata üzerine hata yaptım ben!
Bir anda hayatım döndü tersine; Tahammül etmekte aciz kaldım ben! Böyle hatalara düşmezdim amma; Söz geçiremedim yüreğime ben! Duygular bir anda sel olup taştı; Direndim, önüne geçemedim ben! Sonunda yüreğim terk etti beni; Yıllar sonra ondan ayrı düştüm ben! Bütün güzellikler öldü içimde; Bir kuru dal gibi yaşıyorum ben!
Öfkeyle kalkan ; zararla oturur demis büyükler. Bosuna dememisler bence. Tecrübe nedir desem ne dersin yegenim benim? Üstad yaptigimiz hatalarin adi dir diyor. Önümüz haftasonu ve vaktim olacak. Tanimadigin biriyle dertlesmek bazen psikolog kadar iyi gelebilir. Cok sey yasadim demiyorum ama; edindigim tecrübelerle seni anlayacak kadar empatik ve duysalim. O kuru dalin yeserecegi günün yarindan da yakin olmasini dilerim. Iyi geceler dilerim sana yegenim benim
kafa karisikligi insanin net dusunmesine engel olur bu da ona hata yaptirmaya itecektir en nihayetinde iste bu yuzden ciddi kararlar almadan önce kafa karisikligina sebep olan durumu cözmek lazim
Peki kafa karışıklığını nasıl çözeriz ki? bu çok zor ben bu durumu sıkca yaşarım kararsızlık diz boyudur bir çağre bulamam akışına bırakmaktan başka bir çözüm yolu varsa lütfen söyleyin.
İnsanın kafası karışık olduğunda sağlıklı düşünemeyebilir verdiği kararlar yanlış olabilir bu zamanlarda dıkkatli olunmalı kararları aceleci davranarak vermemeliyiz
Kalin hortumlu dolu dolu tazikli su yetmezse. Yikama yaglama oksama ile destek yapariz.. Ki. Sonene kadar ugrasiriz korkma sen birak alev alsın. Alev almasi zir söndürmesi kolay olur
En İyi Cevaplar