Allah işaret gönderir mi?

Bugün çok sinirliydim ve moralim bozuktu biraz önce otobüsteyken bir şey yasadım. Başımı cama yaslayıp "benim kimsem yok, yalnızım insanlara bak herkes iyi" Diye içimden geçirirken. Yanımda oturan bi abla sanki yüzüne nur inmiş derler ya öyle bi kadındı. Bana dedi ki seninle bi dua paylasmak istiyorum falan , dinledim tabi bende. Bana allahı anlattı ama öyle ibadet falan değil sadece niyeti anlattı. Dedi ki "Allah'tan başka kimsemiz yok bizim, Allaha sığın ondan iste ilk önce Allah'ı işte" Vb şaşırdım tabi ben dinledim anlattı işte " Niyet amelden önce gelir kızım sen kalbinle dile Allah'ı dile o senden bunu istiyo, Allah senden sadece kalbinle ona sığınmanı istiyo başka hiç bir şeyi değil sen ona sığın işte o zaman çok mutlu olucaksın" Falan dedi bu tarz konustu 15 dk kadar "Allah seni çok seviyo" dedi. En sonda giderken "Allah senden sadece kalbinle ona sığınmanı onu dilemeni istiyo sadece bu" Dedi. Kalktı döndü bana "Seni çok seviyorum" Dedi gülümsedi gitti. Çok garip oldum. Dindar bi insan değilimdir etkilendim de o an içimden geçirdiğim ne varsa kadın döktü hepsini resmen bu bi işaret miydi? Gerçekten etkilendim.
Allah işaret gönderir mi?