Arkadaşlar durum şöyle aslında. Benim çok dertlerim falan vardı yani sıkıntılıydım. bir yatsı znamazı sonrası yine dua ediyordum ve allahtan bana isaret göndermesini istedim. Lütfen rüyamda peygamberimiz gelsin yanıma duaların kabul oldu, dünyada çok rahatlıcaksın desin dedim. Sonra uyudum ve hatırlamıyorum sabah namazı okunmadan önce mi uyandım, sabah namazı okunurken mi bilmiyorum (bu arada rüya gördükten sonra illa uyanılması mı gerekir yoksa rüya gördükten sonra uyumaya devam edebilir misin? ) ve sabah namazından sonra görülen düyalar gerçek olurmuş yani o zaman zihnin temiz olduğu için bilinç altı rüyası olmazmış nihat hatipoplunun dediğine göre. Hemen rüyamıda anlatayım bilinç altıyla alakası olmayan bir rüya. Benim bir kuzenim var ve onlarla aynı dairede oturuyıruz onun çocuğu beni bigün yine kızdırmış ve bende onun babasının yanına gidicem işte söylicem kuzenime😂 sonra kuzenimin eşi kuzenimin bacaklarına ağda yapıyor 😂. Yani çok saçma bir rüya ama anlamıysa çok rahatlatıcı hatta buraya yazayım;
Rüyada ağda yapan birini görmek, rüyayı gören kişinin kendisine ayak bağı olan, sürekli sorun çıkararak işlerini zorlaştıran kimselerden kurtulacağına bu sayede önünün açılacağına ve her şeyin daha bir kolaylaşmaya başlayacağına delalet eder. Diyor ve benim sılıntılarkmsa bana ayak bağı olan insanların düşünceleri... yani ben derdimi böyle anlatamazdım o derece güzdl anlatmış. Ve ben bu rüyayı allahım lütfen bana dualarım kanul olup olmadığını anlamam için işaret gönder dediğim gece gördüm bu rüyayı. Birde kalbi temiz insanların rüyası çıkar mış saf olanların falan. Ben cidden saf bir insanım. Yani çevremdeki herkes saf diyor bana ve bende önceden bozuluyordum falan 😂😂 işte böyle arkadaşlar. Sizce gördüğüm rüyanın anlamını yaşayacak mıyım? Bu allahtan bir işaret mi?
Rüyada ağda yapan birini görmek, rüyayı gören kişinin kendisine ayak bağı olan, sürekli sorun çıkararak işlerini zorlaştıran kimselerden kurtulacağına bu sayede önünün açılacağına ve her şeyin daha bir kolaylaşmaya başlayacağına delalet eder. Diyor ve benim sılıntılarkmsa bana ayak bağı olan insanların düşünceleri... yani ben derdimi böyle anlatamazdım o derece güzdl anlatmış. Ve ben bu rüyayı allahım lütfen bana dualarım kanul olup olmadığını anlamam için işaret gönder dediğim gece gördüm bu rüyayı. Birde kalbi temiz insanların rüyası çıkar mış saf olanların falan. Ben cidden saf bir insanım. Yani çevremdeki herkes saf diyor bana ve bende önceden bozuluyordum falan 😂😂 işte böyle arkadaşlar. Sizce gördüğüm rüyanın anlamını yaşayacak mıyım? Bu allahtan bir işaret mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer