Düşüncelerinizin, duygularınızın veya davranışlarınızın başkaları tarafından kontrol edildiğini hissettiğiniz hiç oldu mu?

Düşüncelerinizin, duygularınızın veya davranışlarınızın başkaları tarafından kontrol edildiğini hissettiğiniz hiç oldu mu?

Hayır.. Kendi kararlarımı daima kendim veririm. Fikir alışverişinde bulunmak, sohbet etmek ya da dertleşmek başka bir olay ama karar mekanizmamı kimse etkileyemez. Keyifli geceler..
Bu dizi benim favori dizilerinden Marvel in son zamanlarda yaptığı en başarılı işlerden de diyebilirim. hayır ben hiç hissetmedim bu duyguyu her zaman için düşüncelerim duygularım benim kontrolüm altında olur kimse tarafından kontrol edildiğimi ya da başkaları tarafından izlendiğimi düşünmüyorum zaten bence bir insan bunu düşünüyorsa muhtemelen rahatsızlığı olmalı yani psikolojik açıdan ki dizi de ki karakterin de rahatsızlığı vardı yani aynı beden de 3 farklı kişi oluyor ve daha sonra hiç beklemediği bir anda uyandığı ve oraya nasıl gittiğini hatırlamadığını söylüyor yani aslında kişi kafasının için de başka bir kişiliği var bunu da kendisi uyduruyor. ben bu hissi yaşasaydım sanırım iyi olmazdı çünkü kendi hayatımı kararlarımı yönetemediğim hissini sevmiyorum
Evet Moon Knight marvel çizgi romanlarını ya da çizgi filmlerini izleyenler bilir genelde dizisini yaptıkları çok iyi oldu benim gözüm lokinin ikinci sezonunda :D
Aynen ama orada da jonathan majors tutuklanmıştı en son belki de geç gelir biraz :D
Kang canlandıran oyuncu
saldılardı en son mahkemesi olacaktı Mayıs'da mı ne o zamana kadar çekerler diye düşünüyorum :D
Ünlüler de ne şanssız :D arkadaş paran var zaten ünlüsün ne diye olaylara karışıyorsun o değil Loki de çok heyecanlı dizi
Birinci sezon efsaneydi Kang geldi :D daha ne olsun yanlış hatırlamıyorsam 30. yüzyılda yaşıyordu normalde
Evet :D sonra da sıkıldığı için sırf iki loki başa geçsin demişti bilekliğini çıkarttı ama slvie tarafından öldürüldü bunları okuyan varsa büyük spoiler yediler
izlemeyen kalmamıştır sanmam :D
Kontrol ediliyor olarak değil de, DNAmıza kadar kodlanmış kalıplaşmış algılar hepimizde var; din, ahlak, kültür olarak ailemizden, çevreden, toplumdan, izlediklerimizden, okuduklarımızdan vesaire vesaire. Bir bebeği maymunlar ormanda büyütürse kendini maymun olarak görür ve aynı onlar gibi davranışlar sergiler örneğin. O yüzden özgürlük falan filan hikaye.
Cevap
4Cevap
Sadece bir kişi beni kontrol edebiliyor o da bunu çok iyi biliyor. Onun beni kontrol etmesini seviyorum.
Çok kez oldu.. Oluyor da.. Biraz çabuk inanan biriyim.. Ne yana çekilirse o yana görebiliyorum😕
Kanka bunu bazen düşğnüyorum.
Benim çarı hangi yeteneksiz yönlendiriyor acaba diyorum
Bro öyle demeseydin keşke 🤣
Çocukluktan beri hepimizin öyle anları olmuştur...
anlat yavrum nasıl bir çocukluk yaşadın :D
Ben çocukluk yaşamadım abi...
Küçük Emrah✍😂
hahahaha ne çilekeş anası vardı Emrah'ın :D
Hiç deme ya ağlak ikisi de ckksnxx
anası başka bir şeyden ağlıyordu :P dedim o kadar emrahın anasını niye ağlatıyonuz diye ama Nuri Alço hiç oralı olmadı :P
Adam işini yapıyor, profosyonelin işine karışılmaz kcksnckx
Hahaha herkes işine baksın :P
Yo olmadı ne hissediyorsam onu hissederim ve öyle bir durum olursa asla izin vermem.
Bence şu an sen çok sinirlisin Garfield
Hayir iyiyim şu an
Bence sinirlisin ama farkında değilsin ya da çaktırmak istemiyorsun
Yok beee 😂 mutluyum huzurluyum daha ne istim
yok yok baksana sinirden gülüyorsun :D
Neye sinirlendim peki onu da söyle 😁
Onu da sen bileceksin ben nereden bileyim :o
Sinirli olduğumu kasteden sensin 🤣
Gayet sinirlisin değil misin :0 bence öylesin :o
He he tamam 😂
neyse sinirin geçsin konuşuruz
Öyle bi gaflete düşüp yapmaya çalışanlar oldu ama tahmin et biz ne yaptık.. izin vermedikkkk 😁😁
dövseydiniz hemen :P
Doğru diyorsun tektikçiye hemen haber verseydin :P
Nasıl olsun peki hanfendi :D
şimdi bazısı da hak ediyor okkalı bir sopayı şimdi yalan yok :D
ne alakası var ben eğitimden yanayım :P
Bizde yurtdışın çıkmak serbest öyle deme :P
Benim düşünce davranışlarımı sadece kendim kontrol edebilirim başkasının söylediklerini yapmam dinlerim insani olarak evet ama karat mercii benim
Birkaç kere kontrol edilmeye çalışıldı ancak asssla bunu kabul etmedim planları ters tepti
Hayır asla böyle bir şey söz konusu olamaz ve insanlar kolay kolay bana yaklaşamaz
Hiç başıma gelmedi böyle bir şey rahatsız edici olurdu
Hissedersem o kontrolü ters çeviririm
Hayır çünkü buna müsaade etmem
Hiç olmadı desen yalan olur🙃
Ne hadlerine 😀
Evet oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?