Mesela babam bir şey için izin vermediğinde sadece onun çizdiği sınırlar içinde onun kontrolü altında yaşıyormuşum gibi hissediyorum Ya da bir şey için aşırı uğraşınca ama olmayınca veya o şeyi kafana aşırı taktığında hani kalksan çok iyi yapacaksın ama kalkmaya mecalin yokmuş gibi hissettiğinde biri beni tutuyor ve ne olursa olsun onu yapmama izin vermiyor gibi hissediyorum. Babam örneğindeki gibi belli sınırlar içinde belli şeylere iznim varmış gibisinden bir şey hissetmiyorum 😅
Belki de kendimi bu şekilde kandırıyorumdur yani ya zaten istesem de yapamayacağım tarzında düşünce yapısıyla
Benim için her şey mantıksal olarak değerlendirilip ona göre mantıksal kararlar alınmalı, ama olaylar kontrolümden çıktığında ya da kontrolü bıraktığımda kendimi daha hafif hissediyordum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
ooowww hugh’um ve en sevdiğim filmi reel steal
https://m.youtube.com/watch?v=IcN_I42WeM0❤️❤️❤️
soruyla bağlantısız ama olsunduu 😂
haha evet soruya en uygun resim bu olur diye düşündüm :D yorumda cevap ver bari soruya da :D alakasızdan kaldırılmasın :D
hayatımın ipleri de kontrolü de bende direksiyon da benim 😀
ama çok güzel değil mi (adam) edım çok tatlı
filmin bu sahneleri güzeldi ama maçı Zeus un alması üzdü :)))
izledin mi filmi
bu soruyu hakaret olarak algılarım :)))
neden 😀
Neden acaba 🤪
ne bilem neden 😬😀
düşün bakalım :P
düşündüm bulamadım 🙄
o kadar da zaman tanıdım oysa ki sana bulabilesin diye :o filmi izlemeyen biri sonunu sahneleri nereden bilsin o. O
evett 🥺🥺🥺 off doğru
kendini olaya hiç vermiyorsun hiç :o
baştan aklıma geldi ama sonra unuttum ya 🥺
kendini olaya vermediğinin en büyük göstergesi de o zaten :P
üzerime gelme 😂
hugh yüzünden aklım başımdan gitti napim 😂
hahaha tamam bundan sonra sorularda Hugh 'un resmini koymuyoruz :P
olur gözlerim şenlenir 😂😂😂😀😀
Ewwtt maleseff sorumlu olduğum kişilerin kontrolünde
sorumlu olduğum kişiler derken?
Bazen evet
ne zamanlar mesela :)))
Mesela babam bir şey için izin vermediğinde sadece onun çizdiği sınırlar içinde onun kontrolü altında yaşıyormuşum gibi hissediyorum
Ya da bir şey için aşırı uğraşınca ama olmayınca veya o şeyi kafana aşırı taktığında hani kalksan çok iyi yapacaksın ama kalkmaya mecalin yokmuş gibi hissettiğinde biri beni tutuyor ve ne olursa olsun onu yapmama izin vermiyor gibi hissediyorum. Babam örneğindeki gibi belli sınırlar içinde belli şeylere iznim varmış gibisinden bir şey hissetmiyorum 😅
Belki de kendimi bu şekilde kandırıyorumdur yani ya zaten istesem de yapamayacağım tarzında düşünce yapısıyla
kendi ayakların üzerinde durana kadar mecburen öyle oluyor :)))
Hıı malisef😬
Bazen benim kontrolümden çıkıyor :/
peki kimin kontrolüne giriyor :)
Kimsenin. Kontrolsüz gidiyor. Ama bazeeeen
Hımm o anlamda yani, peki bu kontrolsüzlük sonucunda ne oluyor o an ne hissediyorsun
Mantıklı bir yol bulana kadar devam ediyor. Hallediyorum sonra bir şekilde
Benim için her şey mantıksal olarak değerlendirilip ona göre mantıksal kararlar alınmalı, ama olaylar kontrolümden çıktığında ya da kontrolü bıraktığımda kendimi daha hafif hissediyordum.
Şu anlık hayır.
Hayirr