Kişilik & Karakter Çalışmadığım günlerde ruh halim bozuluyor, çalışmak bana iyi mi geliyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Boş kalmaya gelmiyorum hafta sonu bile psikolojim bozuluyor çalıştığım günler iyiyimSizce normal miyim? Çalışmadığım günlerde ruh halim bozuluyor, çalışmak bana iyi mi geliyor? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Bir öğrenim elemanının düşsel sızıları 😂Çalışmak güzeldir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek ga😂 Yorumla Seyyah_Derviş +1 yıl Attım tutmadı mı ya, tüh 😅 Yorumla
-opia- Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Ailen sevgilin arkadasin var mi? Yoksa sebep bu olabilir bence varsa da belki yeterince iyi bir iliskin yok onlarla ya da seni onure etmiyorlar kendini o yuzden iste iyi hissediyorsundur 0 0 Yorumla
ogeday4 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl gayet normalsin boş durunca fesatlık düşünceleri tepende gezer kafan yorulur. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yıllarca boş durmuş biri olarak çalışmaya açım Yorumla ogeday4 +1 yıl o zaman doyana kadar çalış kolay gelsin Yorumla Soran +1 yıl İnşallah teşekkğr ederim Yorumla
geceeyagmuru Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Normal bence bende öyleyim hasta olduğumda bile çalışmayı seviyorum güçlü hissediyorum kendimi 💪 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. İşleyen demir ışıldar derler ya. 1 0 Yorumla
tekinaymelisa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 101% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 377 cevap paylaştı. İşkoliklik loading... 1 0 Yorumla
ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı. normalsin 1 0 Yorumla
QuiZMa Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İşkolik olabilirsin 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Dha yeni atıldım iş hayatına Yorumla QuiZMa +1 yıl Çalışmadan önce zamanını nasıl geçirirdin. Yorumla Soran +1 yıl Evde yatarak Yorumla QuiZMa +1 yıl O zaman boş durabiliyordun. İşini çok seviyorsun galiba Yorumla Soran +1 yıl Evet ama çok kötüydü çok mutsuz depresiftimMaşallah de ya çok seviyorum😁 Yorumla QuiZMa +1 yıl Allah utandırmasın. Çalışmadığın zamanlar depresif hallerin aklına geliyordur her halde. Yorumla Soran +1 yıl Evet aynen öyle o moda girer gibi oluyorum Yorumla Soran +1 yıl Amin çok sağ ol deneme sürecindeyim atlatıp kendimi garantiye alırsam rahat edeceğim inşallah Yorumla QuiZMa +1 yıl Onuda atlatırsın inşallah. İşini iyi severek yapıyorsan zaten iyi yapıyorsundur. Yorumla Soran +1 yıl Elimden geleni yapıyorum bakalım🤲 Yorumla QuiZMa +1 yıl Liyakat önemli bu duygu olduğu sürece başarılı olursun. Yorumla Soran +1 yıl Ya yine teşekkur ederım😁 sürekli teşekkür ediyorum fjdjnd çok iyisin Yorumla QuiZMa +1 yıl Rica ederim. Mutlu olmak güzeldir. 🤗 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir öğrenim elemanının düşsel sızıları 😂
Çalışmak güzeldir
O ne demek ga😂
Attım tutmadı mı ya, tüh 😅
Ailen sevgilin arkadasin var mi? Yoksa sebep bu olabilir bence varsa da belki yeterince iyi bir iliskin yok onlarla ya da seni onure etmiyorlar kendini o yuzden iste iyi hissediyorsundur
gayet normalsin boş durunca fesatlık düşünceleri tepende gezer kafan yorulur.
Yıllarca boş durmuş biri olarak çalışmaya açım
o zaman doyana kadar çalış kolay gelsin
İnşallah teşekkğr ederim
Normal bence bende öyleyim hasta olduğumda bile çalışmayı seviyorum güçlü hissediyorum kendimi 💪
İşleyen demir ışıldar derler ya.
İşkoliklik loading...
normalsin
İşkolik olabilirsin
Dha yeni atıldım iş hayatına
Çalışmadan önce zamanını nasıl geçirirdin.
Evde yatarak
O zaman boş durabiliyordun. İşini çok seviyorsun galiba
Evet ama çok kötüydü çok mutsuz depresiftim
Maşallah de ya çok seviyorum😁
Allah utandırmasın. Çalışmadığın zamanlar depresif hallerin aklına geliyordur her halde.
Evet aynen öyle o moda girer gibi oluyorum
Amin çok sağ ol deneme sürecindeyim atlatıp kendimi garantiye alırsam rahat edeceğim inşallah
Onuda atlatırsın inşallah. İşini iyi severek yapıyorsan zaten iyi yapıyorsundur.
Elimden geleni yapıyorum bakalım🤲
Liyakat önemli bu duygu olduğu sürece başarılı olursun.
Ya yine teşekkur ederım😁 sürekli teşekkür ediyorum fjdjnd çok iyisin
Rica ederim. Mutlu olmak güzeldir. 🤗