Ne bilim abi bi ise girince kendimi cok kotu hissediyorum. Surekli zengin (hicbisey yapmadan yasayan) insanlarla kiyasliyorum. Ruh halim acayip bozuluyor, yasama hevesim kaciyor. Sabah bin turlu lanet okuyarak uyaniyorum. Ayrica evde yatmak da hayatimi ayri mahvediyor 5 yil sonra cok pisman olacagimi biliyorum. Bi iste uzun sure calisan insanlara hayret ediyorum. Nasil beceriyorsunuz bunu? Hic sorgulamiyor musunuz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bende öyle idim bir aralar 1 ay çalışıp bırakıyor dum veya 1 gün gidip bidaha hiç gitmiodum evine yakın bir yer sec o uzun yolda insani bunaltior
Cok haklisin, uzak yerler gercekten insani zivanadan cikartiyor ama benim sorunum sadece bu degil ki! Yakinda olsa bi iste calismak bana eziyet gibi geliyor surekli olarak kendimi rahat oldugunu dusundugum insanlarla kiyasliyorum 🤦♂️ Peki sen ne durumdasin? Ne kadardir ayni iste calisiyorsun? Ne yaparak alistin ki bu duruma?
ben sorunu şöyle cozdum yazlık yerlerde sezonluk çalıştım hem tatil hem iş
Garsonluk gibi yatili kalip bi is yaparak mi?
kesinlikle
Hmm mantikli aslinda basarilar diliyorum umarim hersey gonlumuzce olur
Çünkü mutlu olduğun işte çalışmiyorsun hayalin ne mesela? Onun için uğraş
Sacma gelicek ama isle ilgili hicbir zaman kendi hayalim olmadi. Kucukken sorduklarinda her ders farkli cevap veriyordum Ogretmen, Polis, Doktor bunlarin hepsinide sadece hoca beni teget gecsin darlamasin diye diyordum. Sonra buyudukce hadi bi uniye gidelim dedim gittim sinema tv okudum. Emadem bunu okudum ozmn bununla ilgili bi is yapayim dedim dizi/filmlerde Rejide veya Kamera bolumunde calisiyorum ama mutlu degilim. Pek cok kez oturdum bu soruyu sordum kendime ne yapsam mutlu olurum diye yok bulamiyorum ne yapinca mitlu olacagimi bilmiyorum-bildiklerim hep cevrenin istedikleri bunun farkindayim o yuzden ne istedigimi tam olarak kestiremiyorum.
Bu konuyla ilgili kesinlikle psikolojik yardım almalisin. Sana birkaç test uygulayacak. Sen kendini tanımıyorsun eksiğin bu
Oyle bir kac testle beni tanimlayabilecekler mi ki? Buna pek inanasim gelmiyor, ayrica bir kac pdr okuyan arkadasim var (askerden iki subay dostum ve bitirmis eski bir arkadasim) onlar bana danisiyorlar. Bunlara derdimi anlatipcozumu soyledigimde biz senin degil, sen bizim psikologumuz ol diyorlar ve onlar dertlerini bana anlatiyorlar. (Diyorum ya kendimi kandiramiyorum tum gercekleri butun ciplakligiyla farkindayim-en azindan kendi acimdan olanlarin) boyle bir durumda bile psikiyatrinin bana faydasi olacak mi dersin?
Ben de pdr mezunuyum. 2 test deGil yani psikoloğa git derdini anlat. Sana seni anlatacaktir. Ne kadar test gerekiyorsa yaptıracaktir senin ilgilerini yeteneklerini kesfetmeni sağlayacaktır. Belki de youtuber olman gerekiyordur seni bu alanda yonlendirecektir bilemeyiz. Sence de denemekten zarar çıkar mı
Hayir tabikide cikmaz ama bu aralar komiser yardimciligi alimi olacak. Bi deniyeyim sansimi diyorum. Daha once hic denemedim cunku. Ama psikologa gidersem bu engel teskil edecek, tamam sagligimdan onemli degilde ne bileyim sanki icimde bi poliste yatiyor gibi, belki oda degildir. Ama madem meslegin madem rehberlik seninle sohbet etmek isterim tabi iznin olursa-senden bir beklentim yok sadece bazi konularda fikirlerin ve dusuncelerini merak ediyorum olur mu?
Konuşurz tabi ki. Ama psikoloğa normal insanda gider yani sana engel teşkil etmez. Şizofren değilsin bişey değilsin sadece kendini tanımak istiyorsun 😄
Yoo tabikide oyle ama polis ve askeri alimlarinda onem teskil ediyor. Senin oraya ne icin gittiginin bir onemi olmuyor onlar icin. Sen gittin mi tamam bu sorun olabilir o zmn seneye gorusuruz diyorlar. Elenen insanlar biliyorum o yuzden cok riske edemiyorum acikcasi ve konusmayi kabul ettigin icin tesekkur ederimde sana yazamiyorum 🤦♂️
Takip et ben yazarim
Ettim
Böyle yaparak sadece kendi psikoljini mahvedersin bulunduğun durumdan kurtulamıyorsan bi sekilde bulunduğun durumu güzelleştirmeye çalış
Nasil yapicagim ki bunu? Oyle kendini kandirip, teselli edebilen bi tip degilim. Kendimi parcalasamda gerceklerin farkinda oluyorum. Ne yaparak guzellestirebilirim ki?
Ali sen misin?
Evet sen kimsin
Dorian gray