#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Kadınlar
Erkekler
Erkeklerde kadınlar da çok güzel inandırır yalanlarına
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

#nirhamm 🔴 🔴 🔴 🔴
Erkekler yalan söylemeyi bilmiyor ki kadınlar sadece çok inanıyor ve hemen her şeye kanıyorlar bir de işte gözlerini genelde takıntı gibi şeyler kör ediyor bu yüzden de erkeklerin yalanlarını göremiyorlar. ama bir kadın zeki ise herkesi kandırabilir bence. ya da yalan söyleme konusunda inandırıcı ise.
Bence kadınların çünkü erkekler bizlere göre daha unutkanlar yalanlarının arkalarında duramıyorlar bizse taa bilmem kaç yıl önceki şeyi yeni olmuş gibi tekrar tartışıyoruz çünkü unutmuyoruz hala beynimizde taze olarak kalıyor ama bu her kadın için geçerli değil tabiki aşırı yalan söyleyen kadınlar fazla yalandan dolayı hep çelişkili konuşuyorlar söyledikleri yalanı unutabiliyorlar.
Kadınların tabii ki.
Kadınların yalanı çok fazla. Onlar yakalanmadıkları için yalan söylemezler gibi algı var. Oysa ki hem ilişkiler de hemde flört zamanların da bile kadınlar çok ama çok fazla yalan söyler.
Özellikle "arkadaş adı" altında bir çok erkekle flört ederler ama işte sorunca sadece arkadaş, 😀
Teşekkür
Cevap
36Cevap
Bu konuda her iki cinste oldukça yetenekli olduğunu düşünüyorum.
Hangisi daha başarılı ise. Keyifli günler.
Çünkü erkekte yalan söyleyebilecek donanım olmadığı için yakalanmasıyla belli olur ama kadının yalanını yakalasaniz bile söyleseniz bile sizi egale etmeyi basarır.
İnsanoğlu işte ne kadar bazı şeyleri inkar etse de gerçek sonuç olarak değişmez.
En azından benim nezlimde öyle.
Kadınlar hep kandırıyor, Çünkü her zaman inanıyorum.
Kadınların istedikleri zaman yapamayacakları hiç bir iş, olay vs. yoktur. Yeter ki kafaya koysunlar.
Kadınlar yalanlarına iki de gözyaşı ekleyince en kral adam İnanır ve bütün imkanını Emrine amade eder
Kişiye göre değişir karaktersiz iyi yalan konuşuyorsa kendinden bile şüphe edersin
Yalanları bilmiyorum ancak kadınlar kandırılmaya daha müsait gibi geliyor bana.
Yaa bu sorumu kadinlar tabikkki bide trip atuverir adam haklisin bile der djdj
Kadınlar bu konuda ordinaryüs profesör 😂 erkekler acemice yalan söylüyor. Beyinlerinin detaylandırma yetisi az olduğu için. Özellikle zeki kadınlar çok girift yalanlar söyleyebilir. Yalan olduğunu anca bir başka zeki kadın anlayabilir.
Cinsiyetten bağımsız yalan söylemeyi becerebilenin 😅 Annem beceremiyor mesela, ama söyleyince sen bana yalancı mı diyorsun diye kendini öne çıkarıp bağırıyor, laf ettirmiyor. Yalan söyleyemiyor ki yalancı. Ayrı bir beceri lazım onun için.
Kadınlar inandırıcı yalan söyleme konusunda oldukça başarılılar.
Erkekler o kadar zeki olmadığı için kendilerini ele veriyorlar. Ama hemcinslerim şeytana pabucunu ters giydirir.
Kadınlar daha detaycı oldukları için yalanları daha iyi kurgulayıp inandırıcılık katıyor olabilirler teknik olarak
kadınların yaradılıştan itibaren genlerinde var olmuştur yalan ama ne yalan
yalanı duyduğunda öyle inandırıcıdır ki kendinden nefret edersin:D
Her konuda olduğu gibi yalan konusunda da bir numarayız
Maalesef erkekler yalan söyleyince fire veriyorlar
İkisininde degil belli bir sure sonra insan yalanlara inanmıyor
Erkeklerin yalanı ortaya çıkar elbet ama kadınların çıkma olasılığı daha az yılanız çünkü
Kadını erkeği yok karşındaki yalan söylediğin insanın zekası ile ilgili bu
Erkeklerin sesi çıkmıyor ki kadınlar ayak üstü 99 tane yalan söyler 1 tanesini anlamaz erkek
Erkek beceriksiz kadın prof isterse ayakta uyutur.
Erkekler belki de daha çok yalan söylüyordur ama inandırıcılık konusunda kadınların eline su dökemeyiz.
Kadınların daha inandırıcı
Hiç kimse kadınlar kadar inandırıcı bir şekilde yalan söyleyemez
Kadin bu konuda master yapar
Kesinlikle erkeklerin
En iyi yalan gerçeğe yakın olandır. Kadın ya da erkek fark etmez. Zeki ise her türlü inanırsınız.
kadınlarınki o kadar inandırıcı oluyor ki yakalayamiyosun bile yalanı ama çoğu erkek ele veriyor kendini bi yerden sonra
Kadınlar role kendini kaptırıyor yalan söylerken erkek düz beyin 😂
Erkekler söyleyemez ama kadınlar yine de inanırlar. Sonuç: hüsran
yüz yıllardır başım ağrıyor diyorlar yaaln ama inanıyoruz
Kadınların daha inandırıcı
Kadınların tabi erkeklerin yalanı illa çıkıyor ortaya
Demekki dişlerini göstermek istiyor🤣
Hiç birinin birinden farkı yok
Kadınların daha inandırıcı oluyor
Kadınlardan kullanıyorum hakkımı
Şeytan kadını görse yol değiştirir sjsj
Kadınların o konuda elinize su dökemeyiz
Kesinlikle biz diye düşünüyorum 😂
yalancı yalanciyi dk da tanır
İki grupta olmasa hayat olmaz
İkiside
Kadınlar master degree
eski sevgilim sarj soketim bozuldu demisti
mesaj vermiş sana
sonra da ayrilmisti ŞHCİHŞVİHLCİH
Belli işte ayrılma sebebi
Fiş bozukmuş pirizi yakar
ama hala at gibi bakiyor ayni okuldayiz..
Demekki dişlerini. göstrrnek istiyor bu sefer dişleyecek seni🤣
Kadinlar
Görsel harika 🤠🔥
Kişiden kişiye deyisir
kadın
Kadınların tabii ki
Kadınlar adamı ayakta uyutur
Kadınlar
kadınlar efsane bu konuda..
Kadınların
Kadın
Kadınlar