Ben yalan söyleme konusunda tam bir beceriksizim. Çok panik oluyorum ve yakayı hemen ele veriyorum. Bu yetmezmiş gibi bana söylenen yalanlara da çok çabuk inanıyorum. Yani benim açımdan bakacak olursan söylemeyi başaran herkesin yalanı inandırıcı olur. Ama daha genel bakarsak kadınların çok daha komplike bir düşünce yapısı olduğu için daha detaylı ve inandırıcı şekilde yalan söyleyebilirler diye düşünüyorum.
Genelleme yapmak yanlış belki ama genelde kadınların. Erkekler ben bunu yaptım ettim diyerek erkek adam değil mi yapar bunları dinleyerek büyüyor. İstediği gibi gezer gece geç gelir. Bunlara pek laf edilmez. Kadınlar da biraz daha yalana başvurmak zorunda kalıyor bu durumda da küçükten yalana alışılıyor. Tabi bunun dışında kalan durumlar da var. Hiç yalan söyleyemeyen kadın da gördüm çok iyi yalan söyleyen erkek de ama orana vurursan kadınlar daha fazladır.
Kadınlara inanmama gibi bir durumun olamaz Bir şekilde haksız bile olsa haklı duruma düşebilirler. Ne yaparsak yapalım biz erkekler asla haklı olamayız :) Ve konu orada biter Olur da o konuyu daha sonra açarsan işin düdük :)
Ama erkek aynı durumda olsa kadın yakasını bırakmaz :)
kronik ve yüzü kızarmadan yalan söyleyen cins bence kadınlar. küçükten beri alışıyorlra çünkü toplum tabuları yüzünden. erkekler ise açık çek verildiğinden yalana gerek bile duymuyorlar. çipleri yok yani babasına kocasına sevgilisine
Bence erkekler daha fazla yalan söylüyor ama yalan söyleme kalitesi noktasında kadınlar bir adım önde olabilir belki. O da duygularını daha çabuk belli ettiklerinden kaynaklı olsa gerek.
Elbette kadınların. Erkekler illa yüzüne gözüne bulaştırır. Her kadın değil elbette ama bazı kadınlar sen doğrusunu bildiğin halde yanlışına ikna ediyor 🤦🏻♀️