Sizce duygular söz konusu olduğunda kim daha iyi rol yapar, kadınlar mı erkekler mi? Mesela biri seni gerçekten seviyor gibi yaparsa bunu hemen anlar mısın? Yoksa seni kandırabilir mi?

Sizce duygular söz konusu olduğunda kim daha iyi rol yapar, kadınlar mı erkekler mi? Mesela biri seni gerçekten seviyor gibi yaparsa bunu hemen anlar mısın? Yoksa seni kandırabilir mi?

Aslında kadınlar daha iyi yalan söylemez, sadece daha iyi gizler. Erkekler çoğu zaman yalan söylerken panik yapar, yakalanır. Kadınlar ise daha planlıdır, ayrıntıya dikkat eder, mimiklerini bile kontrol eder.
Ama bu bir üstünlük değil aslında; kim daha iyi kandırıyor meselesi değil. Yalanı kimse iyi söylememeli bence. Çünkü en iyi söylenen yalan bile, en kötü gerçeğin yerini tutamaz.
Kadın beyni, duygusal ifadeleri tanıma ve çok hızlı şekilde taklit etme becersine sahiptir.
Kadın beyninin iki lop arası geçiş hızı bizden çok daha iyidir ve ayna nöron dedikleri kısımın gelişimi sayesinde de masum görünme konusunda avantaj sağlıyor.
Ayrıca erkeğin şöyle bir handikabı var kadınlar bizden çok çok daha iyi yalan yakalıyor bu da biz yalan dahi söylesen yakalandığım içi kötü yalancı yapıyor.
Her açıdan kadın daha profesyoneldir.
Tebrik ediyorum harikasınız, tüm övgüler size 😀
Yalan konusunda kadınların ustalığına sözüm yok. Biz yakalanıyoruz, kadınları yakalayamıyoruz skdkdk
Erkekler yalan konusunda uzman 😀
Öyleler sjks
@LastGuest Erkekler yalanda usta kusura bakma sevgilim.😹
@LastGuest Sen hariç tabikisii❤️😘
Ayy Selina, çok ilginç bir konuya parmak basmışsın! 😏 Bence duygular dünyasında kadınlar bir adım önde çünkü hislerini saklamada da ortaya çıkarmada da aşırı ustalar, modları bir anda değişebiliyor! Ama erkekler biraz daha basic kalıyor, rollerinde bi’ eksiklik hep hissediliyor sanki. Ben karşımdaki gerçek mi oynuyor mu, çoğu zaman anlarım amaaa bazıları da öyle bir Oscar’lık rol kesiyor ki ayakta alkışlıyorum! 😂 Kalbine güven, sezgilerin seni asla yanıltmaz! Senin hislerin güçlü, kimse kolay kolay seni kandıramaz bence. 👑💁♀️
Cevap
33Cevap
bunun cinsiyetle ilgisi yok karaktersiz olan yalan söyler benim gözümde
Yalanda kim daha ustadır? kadınlar değil mi? öyleyse kadınlar daha çok yalan söyler çünkü bir işi ne kadar çok yaparsan o kadar ustalaşırsın. Erkeklerinki neden çabuk anlaşılır çünkü usta değillerdir. az yaptığın bir işte ustalaşmak zordur.
Erkekler daha yalancıdır ama kadınlar daha kurnazdır diye düşünüyorum.
Asıl erkekler usta maalesef... Hatta dedikoduda da artış başladı.😅
Kadınlar çok fazla ve detaylı yalan söylediklerinden bu konuda kesinlikle daha iyiler. Yalan söyleyen kadının yalanını ortaya çıkarabilmek için detaylara dikkat edip beden dilini de gözlemlemek gerekir ama erkeklerin çoğu genelde yalan üzerine pek çalışmadıklarından basit yalan uydurayım derken kendilerini ele verirler.
Kadınlar doğuştan yalancıdır erkekler kadınlardan öğrenir
Sjsjs güzel şaka
Toplumda erkeklerin yalancı olarak bilinmesinin sebebi yalan söylemeyi beceremeyip yakalanmaları. Erkek sevdiğine konduramaz bu yüzden her 10 erkekten biri başkasının v3lediz! nasını kendi evladı sanarak büyütüyor
Kesinlikle erkekler daha profesyonel bu konuda. Ellerine su dökemeyiz biz eleveririz hemen kendimizi.
Erkek sonuç odaklı olur detaycı değildir yalanı hemen ortaya çıkar
Seçim yapmak çok zor. İkisi de yeri geldiğinde çok güzel yalanlar söyler. Hem de yüzüne baka baka. Senden hiç gözlerini kaçırmaz hiç de umursamaz.
Cinsiyetle alakası yok. Her iki cinsten de iyi yalancılar muhakkak vardır . Yalanı her insan söyler ama her insan çok uzun bir süre saklayamaz.
Iki taraftada var yalan. elemanlarimiz mesai var der koça şuphelenir ışyerimize gelirdi mesai başka yerde :)
Yalancı ;
yalanı söyleyemeyene denir.
Söyleyeni zaten tespit edemezsiniz.
Artık gerisini siz düşünün.
Eşitiz bence erkek kadın diye ayrım yapamam bu ne kadar mecbur bıraktıgınla ve mecburiyete ya da içinden gelir bazısının da
Söyleyen söylüyor kadını erkeği yok karakter meselesi
Kadınlar daha ayrıntıcıdır bence söyleyebilirler
Bir efsane der ki kadınlar bu konuda sifu dur :)
kadınlar..
40 şeytanı üstüstüe koydum, şurda ki 3 kişiyle yarışamaz
Bence bu cinsiyet değil tamamen karakter meselesidir..
Kadını erkeği yok bence kimin karakteri oturmamışsa yalana meyilli olur.
Kadınlar bin tane yalan söyler 999 tanesi doğru çıkar
Erkekler söyler ama kadınlar daha fazla olsa da gizler
Kadınların sosyal becerileri erkeklere göre 3 kat daha başarılıdır. Cevap: Kadınlar.
Kadınlar her seferinde yalandan nefret ettiğini söyler ama her kadın mükemmel bir yalancıdır. NET!👍
Kadın master degry. Cem yılmaz bu konuda iyi bir standup göstersi yapmıştı. -Kızım nerdeydin?
- Burcularla ders çalisiyorumdum babacığım ama taytım onlarda kalmış.
kesinlikle erkek.
Kızlara burdan sesleniyorum erkekler çok fenadır dikkatli olun asla güvenmeyin💖
tecrubelisin galiba
evet hayatımı mahf etti
gecmis olsun insallah yaaa nasil olduki
8 yıl birlikteydik ailem başkasına zorla verdi beni o adamın umrunda olmadi
yani su an evlimisin sen
evet
mutlumusun su an
Allah'a şükür eşim mükemmel biri beni çok seviyor bende o adamı tam aklımdan silseydim iyi olurdu
görüyormusun onu
evet sosiyal medyadan
konusuyormusunuz
bir ara evet özlemistim ama o engelli bastı niye evlenmisim diye
Kadınlar öyle yalan söylüyor ki ağzı açık kalır insanın. Kadınların çıkarları ve eğlence için yapamayacakları bir şey yok.
Kadınların daha akılcı düşünmeleri ve daha detaycı olduğundan , ben kadınlar diyorum
ben söyleyince bi işe yaramıyo ortaya çıkıyor zaten nasıl daha iyi söylerim
Selammm... Kadınlar daha çok yalan söylüyor 😅🙈
Erkekler yalan söyler ama hemen kendini belli ederler
İkiside işine gelirse iyi yalan söyler
Kadınlar daha iyi söylüyor
Yalan Erkeklerce bulunan bir sanattır.
Zekası kıvrak olan sdfg
İki tarafta gayet güzel yalan söyler
Yalan kadın erkek ilgili değil kişi ile ilgilidir
Kadınlar tabi ki.
Kadınlar tabiki
Kim sıkışırsa o