Erkekler

Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslında kadınlar. Çoğu kişi erkekler diye düşünüyor, ama erkekler iyi yalan söylemedikleri için çoğu zaman yakalanıyorlar. Bu yüzden erkeklerin daha çok yalan söylediği düşünülüyor. Ama kadınlar o kadar iyi yalan söylüyorlar ki yakalanmıyorlar. Bu yüzden onların yalan söylediğini kimse anlamıyor
Çok iyi yalan söyleyen erkekler de var
@pistantrofobist evet de, kadınlar çok profesyonel yalan söylüyor. Okulda bile erkek ödevim evde kaldı dediğinde öğretmen inanmıyor, kıza inanıyor. Bu doğadan gelen bir şey
Yalan söylemek biraz zêka işidir. Tıpkı satranç oynamak gibi, bir sonraki hamleyi de öngörmeli. Destekli yalan dediğimiz türden.
Kimin zêkası bu konuda daha iyiyse, o daha iyi yalan söyler.
Hmmm
Cevap
42Cevap
Erkekler yalan söylemeye çalışır, kadınlar söyler..
Günaydın abla bence bu kadın ve erkeğe göre değil de kişiye göre değişiyor yani bir insan eğer sürekli yalan söylüyorsa sinsi ve güvenilmezse zaten yalan söylemek de daha başarılıdır ve iyidir. ben mesela yalan söylemek de çok kötüyüm çünkü istesem de yalan atamam doğruları söylerim bir şekilde belli ediyorum yani. ama bunu çok iyi yapan kişiler genelde iki yüzlü kişiler oluyor çünkü rahatlıkla yalan söyleyebiliyorlar.
Tünaydın karşim😇
Kadınlar çocukluğundan beri bir şeyleri gizlemeyi saklamayı öğreniyor. Kadınlar daha iyi yalan söyler toplumsal baskılar yüzünden.
Güzel gözlem
Hm bilmiyodum. Tarzım değil. Fazla bel altı espri yaptığı için. Eniştesi Tolga Çevik 'i izlemeyi tercih ederim. Çok kıvrak bi zekası var.
Kadınların üstüne su dökülmez vala. Neler neler yaparlar varya ruhun bile anlamaz. Ne kandırmalar ne sözler ne laflar sonuçta olan gariban erkeklere. Hiç mi yüzümüz gülmeyecek be 😄
Kadınların üstüne su dökmeyin zaten 😅eline dökseniz olur ama bak😄
Eline dökülecek kadın var mı peki? Bence yok çok yaktılar bizi ve biz de bu günlere kolay gelmedik 😄
Kim o?
Söyle bi saçını başını yolayım da rahatla🤣
Hahahah istediğimiz olmadı diye kötü insan değil 😄 hem elini kana bulama sen 😄 şurda bana terapi yapan sen varsın bi sende mahpuslara düşme 😄😄 temiz çamaşır falan uğraştırma beni 😄😄
İstedikten sonra ikisi da maşallah kurusıkı gibi sıkarlar 😂
Vidyomu beğendin mi😂
😂😂 araya sıkışmış şimdi gördüm
Öyle sıkarlar işte shdhf
Ahaha 🤣
Kadınların eline su dökebilecek erkek oranı çok düşük
Kadınlar tabikide yani şeytanın kopyası dünyaya gönderilmiş
Erkekler bu konuda başarızlar çok! maalesef kadınlar bu konuda uzmanlar…
Ben kendimden meshulüm ve yalan söylemem ve herkese güvenirim
erkek seks icin söler kadin alisveris ve koparmak icin iyi söler olay budur :D
Cem yılmazın da dediği gibi kadın dijital erkek manuel anlayana
YALAN'dan çok nefret ettiğini söyleyen kadınlar her seferinde yalanın en alasını söylüyor. Var mı daha ötesi? 😏
Erkekler sürekli söyler tutturamaz ama kadın bir söyle rpir söyler.
bunu Cem yılmaz bir parodisinde espirili şekilde izah etmişti zaten
Bu ülkede net kadınlar. Öyle güzel yalan söylerler ki yalancı diyemezsin
Yoo dediler. Oku cevapları ne yılanlığımız kaldı ne şeytanlığımız.
Onlar kendilerinden bildiklerini söylüyorlar sadece ;)
Erkekler çok yalan söyler, çoğunda kendini ele verir. Bu nedenle kadınlar az ama iyi yalan söyler diyorum
Kadın profesyonel yalancıdır
Erkek acemi.
Boynuz kulağı geçermiş
Erkekler cem yılmaz'ında söylediği gibi bu don kimin hangi don?
Kadınlar bu konuda oscarı alır.
İkisi de iyi yalan söyler
Herkes yalan söyler ama bu işin kitabını kadınlar yazmıştır.
Kadınlar yalan söylemeye çocukluktan alıştırıldığı için daha donanımlıdr.
En İyi Cevap